Jrue Holiday: Ο άνθρωπος που τα παράτησε όλα για τη γυναίκα του
Βρείτε μας στο
Άντρας

Jrue Holiday: Ο άνθρωπος που τα παράτησε όλα για τη γυναίκα του

«Κάποιες ημέρες είναι καλές, κάποιες άλλες όχι. Ξέρει να πολεμά. Είναι η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που την παντρεύτηκα», παραδέχεται ο NBAer...

Φαινομενικά τα είχαν όλα. Μια δουλειά που και οι δυο λατρεύουν –εκείνος ως πασίγνωστος NBAer  κι εκείνη ως διεθνής μέσος στο ποδόσφαιρο-, φήμη και χρήμα. Φαίνεται όμως πως η σχέση του Jrue Holiday και της συζύγου του, Lauren Cheney, ήταν προδιαγεγραμμένο να δοκιμαστεί.

Μερικές μόλις ώρες πριν, ο Holiday ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στην έναρξη του NBA με τους New Orleans Pelicans, καθώς αυτό που προέχει για εκείνον είναι η οικογένειά του. Δε δίστασε, μάλιστα, να μοιραστεί με τον κόσμο που τον στηρίζει σε κάθε επαγγελματικό του βήμα, την αρρώστια που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του: Η 28χρονη Lauren –η οποία εγκυμονεί το πρώτο τους παιδί- διαγνώστηκε τον περασμένο Ιούνιο με όγκο στον εγκέφαλο.

Jrue-Holiday-Lauren-Cheney-1-500

«Καταστροφή», σχολίασε ο ίδιος στην ομάδα του μόλις τους ανακοίνωσε τα νέα.

Παρότι ο όγκος είναι καλοήθης, η κατάσταση της πρωταθλήτριας είναι αρκετά δύσκολη, καθώς λόγω πίεσης ενός νεύρου στον εγκέφαλό της από τον όγκο, η ίδια πέρα από την ψυχολογική της κατάρρευση, ήρθε αντιμέτωπη και με την αδυναμία έκφρασης στο δεξί μέρος του προσώπου της.

Lauren-Cheney-2-500

Παρότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και διαβεβαιώνουν τον αστέρα των Pelicans πως οι ζωές της συζύγου και του αγέννητου παιδιού τους δεν κινδυνεύουν, ο  26 ετών Holiday δηλώνει αποφασισμένος να απέχει από την προετοιμασία και την έναρξη της σεζόν, τονίζοντας παράλληλα πως η γυναίκα του είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η νεαρή θα επανέλθει γρήγορα σε φυσιολογικούς ρυθμούς, ενώ το παιδί δε θα επηρεαστεί από όσα βιώνει η ίδια τους τελευταίους μήνες.

Jrue-Holiday-Lauren-Cheney-500

Λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, η Lauren Cheney θα χειρουργηθεί έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση του παιδιού τους, που  θα λάβει χώρα στα τέλη του Σεπτέμβρη. Όσο για το πώς βιώνει η ίδια την κατάστασή της; «Κάποιες ημέρες είναι καλές, κάποιες άλλες όχι. Ξέρει να πολεμά. Είναι η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που την παντρεύτηκα», παραδέχεται ο NBAer.

Η σύζυγος του Holiday –με την οποία ο ίδιος γνωρίστηκε στο κολέγιο την ακαδημαϊκή σεζόν 2008 – 2009 και παντρεύτηκε το 2013-  έμεινε έγκυος την άνοιξη, έχοντας αποφασίσει να αποσυρθεί από τους αγώνες για να δημιουργήσει οικογένεια με τον άνθρωπό της, έχοντας πρώτα πετύχει πολλές διακρίσεις ως διεθνής μέσος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Η.Π.Α. Συγκεκριμένα, μέσα σε 8 χρόνια σημείωσε 131 συμμετοχές, 24 γκολ και δυο χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Lauren-Cheney-500

Τώρα, δίνει μία ακόμα μεγαλύτερη μάχη, με τον Holiday να ζητά από τον κόσμο που τον στηρίζει, να προσευχηθεί για τη «μάχη» της οικογένειάς του… Ο εκπρόσωπος Τύπου των New Orleans Pelicans, Dell Demps, έχει ζητήσει από τους θαυμαστές του αθλητή να σεβαστούν τη δύσκολη αυτή ώρα και να μην προσπαθήσουν να παραβιάσουν με οποιονδήποτε τρόπο την προσωπική του ζωή.

Το μόνο σίγουρο; Η Lauren έχει δεχθεί θετική ενέργεια και ευχές για γρήγορη ανάρρωση από όλα τα μήκη και πλάτη της γης…