Γιατί ένας άνδρας αξίζει να δει το Shopping Star
Βρείτε μας στο
Άντρας

Γιατί ένας άνδρας αξίζει να δει το Shopping Star

Ίσως να μπήκες να μας βρίσεις γι’ αυτά τα γυναικωτά αλλά πρώτα διάβασε μας προσεκτικά...

Ξέρουμε πως είσαι ο σωστός ο άντρας ο παλιακός. Εκείνος που δεν σηκώνει και πολλά πολλά. Που η ζωή του είναι μπύρες, Champions League και να χαζέψει κανα γκομενάκι στο Survivor.

Ίσως να μπήκες να μας βρίσεις γι’ αυτά τα γυναικωτά αλλά πρώτα διάβασε μας προσεκτικά.

Το Menshouse.gr σου έχει μάθει όλα τα μυστικά. Στο πώς να ντύνεσαι στο πρώτο ραντεβού, στο πώς να φέρεσαι σε μία γυναίκα, στο ποια είναι τα καλύτερα και πάμφθηνα εστιατόρια της πόλης, όλα τα κόλπα για να είσαι επιτυχημένος στα social media, μέχρι και γιατί ο μάνατζερ ράγκμπι του Survivor είναι ο νέος Χλαπάτσας. Ε διάολε δεν μπορεί ξαφνικά να κάνει λάθος. Λογικά θα έχει δίκιο.

Κι αφού σε πείσαμε, πάμε τώρα να σου εξηγήσουμε το γιατί ένας άνδρας αξίζει να παρακολουθεί φανατικά το Shopping Star.

Ναι αυτό το καθημερινό παιχνίδι με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά (κάποτε πρέπει να της κάνουμε ένα αφιέρωμα) όπου πέντε γυναίκες θα πρέπει να ντυθούν σε συγκεκριμένο χρόνο και με συγκεκριμένο budget και στο τέλος να ανταγωνιστούν μεταξύ τους.

Δηλαδή με λίγα λόγια να μη μείνει τρίχα για τρίχα από το κράξιμο κι όλα αυτά για το έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Ναι οκ το concept δεν σ’ έπεισε και τόσο αλλά αναγνωστάρα μας τώρα έρχεται το καλό. Δες πώς θα καταφέρεις ένα απλό επεισόδιο του Shopping Star να το μετατρέψεις στο απόλυτο ανδρικό όπλο.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Τέλος στην αργοπορία στα μαγαζιά

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη. Τον μεγαλύτερο τρόμο των ανδρών στην εποχή του καταναλωτισμού. Η μεγαλύτερη τιμωρία που μας έχεις δώσει ο Καπιταλισμός από την στιγμή που εμφανίστηκε σε αυτόν τον πλανήτη. «Η βόλτα στα μαγαζιά με γυναίκα».

Γιατί ένας άνδρας αξίζει να δει το Shopping Star

Είτε είναι αδερφή σου, είτε είναι η κοπέλα σου, είτε έχεις μπει στο friendzone και αποτελεί την κολλητή σου (γελάμε) είναι κάτι που δεν διαχειρίζεται.

Μόνιμα νεύρα, κούραση, εξάντληση και mind games που δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ούτε ο πιο ψυχασθενής κατά συρροή δολοφόνος. Αλλά όλα αυτά πλέον αποτελούν παρελθόν.

Το Shopping Star μας έδειξε τον δρόμο. Η λεγάμενη μέσα σ’ ένα τρίωρο πρέπει να είναι έτοιμη για όλα. Κι όταν λέμε όλα εννοούμε τα πάντα. Από ρούχα, παπούτσια μέχρι βάψιμο και μαλλί. Οπότε πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει απλά δεν θέλω. Κι αυτή είναι μία καλή αρχή για σένα.

Γιατί ένας άνδρας αξίζει να δει το Shopping Star

Θα πάρεις την εκδίκησή σου

Θυμάσαι όλες αυτές τις ώρες που έχεις περάσει όρθιος περιμένοντας να δοκιμάσει όλους τις πιθανούς κι απίθανους συνδυασμούς ντυσίματος;

Ή εκείνες τις στιγμές που οι φίλοι σου έπιναν το καφεδάκι τους κάτω από τον ζεστό ήλιο κι εσύ ξεφυσούσες σαν συνταξιούχος στην Εφορία μέχρι να τελειώσει το αχαλίνωτο shopping;

Σιγά μην τις έχεις ξεχάσει. Ε τώρα πάρε την εκδίκησή σου. Χαλάρωσε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, φτιάξε το freddάκι σου και βάλε Shopping Star.

Δες το απίστευτο τρέξιμο που ρίχνουν, την απογοήτευση στα μάτια τους, το κράξιμο που ρίχνει η μία στην άλλη κι απόλαυσέ το με την ψυχή σου.

Βάλε στην θέση της Σούλας από το Μενίδι, την πρώην σου που σου έφαγε τα σωθικά και θα αγαλλιάσεις.

Θα μάθεις όλα τα μυστικά της μόδας

Το Shopping Star θα σου ανοίξει τα μάτια. Θα μάθεις όλα τα μυστικά της μόδας και πλέον θα μπορείς να πλησιάσεις με άλλον αέρα τα κορίτσια. Θα είσαι ετοιμοπόλεμος για όλες τις περιστάσεις ενώ θα σου χρησιμεύσει και στις πιο ακραίες στιγμές.

Για παράδειγμα έναν συναγερμό στο Αιγαίο ή στον Έβρο. Πώς θα εμφανιστείς στο μέτωπο κύριε αν δεν μπορείς να συνδυάσεις τέλεια το Military look; Το Menshouse σε προσέχει και δεν το δέχεται.

Γιατί ένας άνδρας αξίζει να δει το Shopping Star

Άσε που η Βίκυ Καγιά ξέρει από «Σειρήνες στο Αιγαίο». Θα πάρει το κραγιόν της, θα πάει στον καθρέφτη του στρατοπέδου και θα σε βαθμολογήσει μ’ ένα μεγαλοπρεπέστατο «3».

Κι αυτό είναι κάτι που δεν θα θέλαμε να σου συμβεί…