Τι πρέπει να βρούμε στην ντουλάπα σου, αν την ανοίξουμε (pics)
Βρείτε μας στο
Άντρας

Τι πρέπει να βρούμε στην ντουλάπα σου, αν την ανοίξουμε (pics)

Πέραν της πρωτοφανούς ακαταστασίας, θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ρούχα στην ντουλάπα σου...

Είμαστε σίγουροι ότι κάθε φορά που πας να ντυθείς συμβαίνει το εξής: Ανοίγεις ντουλάπα, πέφτουν κατακέφαλα καμία δεκαπενταριά ρούχα από τότε που πήγαινες γυμνάσιο, κατόπιν εμφανίζονται μπροστά σου κάποια άλλα που ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν θα συνδυάζονταν μεταξύ τους και καταλήγεις να ψάχνεις απεγνωσμένα ένα από τα δεκάδες μαύρα μπλουζάκια που έχουν απομείνει καθαρά για να το συνδυάσεις με το τζιν που άφησες στην πολυθρόνα χτες βραδύ!

Μην απελπίζεσαι όμως, φίλε ανάγνωση και μέλλοντα guru της αντρικής μοδάτης ντουλάπας! Ακολουθεί αναλυτικό φύλλο πορείας για να νομίζουν όλοι και κυρίως όλες ότι δυο φορές τον χρόνο βρίσκεσαι στη via Montenapoleone για τα εποχικά σου ψώνια! Αποκτώντας τα τεμάχια που ακολουθούν θα φτιάξεις το βασικό σκελετό μιας ονειρεμένης αντρικής ντουλάπας και μην σκας…εδώ είμαστε για να σε ενημερώσουμε εν καιρώ για το πώς θα την εμπλουτίσεις εποικοδομητικά!

  • Λευκό βαμβακερό πουκάμισο με rex γιακά. Με κοστούμι, με blue jeans ή μέσα από πουλοβεράκι, είναι λίγα τα ρούχα με τα οποία δεν ταιριάζει αυτό το κλασικό κομμάτι.white-shirt
  • Γαλάζιο πουκάμισο με μυτερό γιακά. Όσο εναλλακτικός τύπος και αν είσαι, κάποτε θα χρειαστεί να βάλεις τη στολή του σοβαρού και αυτό θα σε σώσει.

blue-shirt

  • Μπλε λεπτό μάλλινο pullover. Με t –shirts, πουκάμισα η απλά για καβάτζα κάτι κρύες νύχτες είναι ό,τι πρέπει!

blue-sweater

  • Παντελόνι chino. Έχεις παρατηρήσει κάτι χοντρά βαμβακερά στενά η baggy παντελονάκια με ωραίες κοφτές τσεπούλες που πάνε με τα πάντα και σε πάνε παντού; Ε, πάρε ένα σε μπλε ή καφέ για αρχή και θα μας θυμηθείς!

25_323_4506_702_38_01

  • Γκρι σκούρο μονόπετο σε slim γραμμή. Χωρίς σχόλια!

ds_46870fc39d1b805f348492961342b105_0

  • Μπορεί και να το έχεις ήδη. Αν όχι απόκτησε το κλασικό jean μπουφανάκι των σχολικών μας χρονιών. Ωραιότατο για χαλαρές και νεανικές εμφανίσεις. Άσε που πάει με όλα και δεν χρειάζεται να σπαζοκεφαλιάσεις για να το συνδυάσεις!

jean-jacket

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)
  • Θα το πούμε μια φορά και προσπάθησε να το εμπεδώσεις. Επένδυσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε jeans κλασικών χρωμάτων τα οποία να σου κάνουν τέλεια εφαρμογή. Μην πέφτεις στην παγίδα των φθηνών που θα καταλήξουν στα κατάβαθα της ντουλάπας και τελικά θα σου έχουν κοστίσει ακριβά!!

men-blue-jeans

  • Ένα εξαιρετικής ποιότητας λευκό t shirt. Θα το χρειαστείς για μέσα, για έξω, για ενδιαμέσως! Ας είναι καλό λοιπόν…

plain-white-t-shirts-for-men-8sq6huja

  • Το ακριβώς από πάνω…..σε μαύρο!

black-t-shirt

  • Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο. Δεν είναι τυχαίο που σε λίγο θα κλείσει αιώνα που βρίσκεται συνεχώς στην μόδα! Trench coat σε κάποιο γήινο χρώμα. Πάρτο!

trench-coat