Οι γυναίκες μίλησαν: Γιατί προτιμούν την μπυροκοιλιά από το six pack στους άντρες
Βρείτε μας στο
Άντρας

Οι γυναίκες μίλησαν: Γιατί προτιμούν την μπυροκοιλιά από το six pack στους άντρες

Εμείς κάναμε την επίμαχη ερώτηση. Εκείνες μας έδωσαν τις πιο μη αναμενόμενες απαντήσεις…

«Οι γυναίκες φτιάχτηκαν για να τις αγαπάμε, όχι να τις καταλαβαίνουμε», έλεγε ο Όσκαρ Ουάιλντ κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του. Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε; Σίγουρα, το να προσπαθήσει κανείς να καταλάβει τα θηλυκά (και τα γούστα τους) είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Το Menshouse.gr, όμως, αποφάσισε να τολμήσει να τους θέσει το επίμαχο ερώτημα: Τελικά πώς θέλουν το ανδρικό σώμα;

Ρωτήσαμε 7 γυναίκες και πήραμε… 7 διαφορετικές απαντήσεις.

Το «τέλειο», βλέπετε, είναι υποκειμενικό και όλες στηρίχτηκαν στο πώς οι ίδιες θα ήθελαν να είναι ιδανικά ο άντρας που έχουν δίπλα τους. Διότι την ώρα που το 90% τον ανδρών θα επικεντρωνόταν σε 2 – 3 σημεία του γυναικείου κορμιού, οι γυναίκες φροντίζουν να κάνουν ξανά τη διαφορά και να μας αφήσουν άναυδους με τις απαντήσεις τους.

Οι γυναίκες μίλησαν: Γιατί προτιμούν την μπυροκοιλιά από το six pack στους άντρες

Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε…

Ερώτηση: Πώς είναι για σένα το τέλειο ανδρικό κορμί;

Απάντηση Νο1: Σίγουρα όχι το αδύνατο

«Δεν έχω συγκεκριμένη απάντηση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως σίγουρα όχι το αδύνατο. Δε μπορώ να διανοηθώ πως θα είμαι στα ίδια κυβικά με τον άντρα που θα ερωτευτώ».

Οι γυναίκες μίλησαν: Γιατί προτιμούν την μπυροκοιλιά από το six pack στους άντρες

Απάντηση Νο2: Μου αρκεί να μην είναι χωρίς τρίχες

«Όλοι οι άντρες που έχω υπάρξει μαζί τους, ήταν πολύ διαφορετικοί εμφανισιακά μεταξύ τους. Ποτέ δεν έδωσα σημασία στον σωματότυπό τους. Αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ πάντως είναι η ολική αποτρίχωση. Τραγικό τουλάχιστον».

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Απάντηση Νο3: Μ’ αρέσουν οι πολύ μεγαλόσωμοι

«Δε με νοιάζει αν ο άλλος είναι γυμνασμένος ή όχι. Αν έχει κοιλιά ή κοιλιακούς. Θέλω όμως να είναι επιβλητικός. Μ’ αρέσουν οι πολύ μεγαλόσωμοι, δηλαδή οι πολύ ψηλοί με μακριά χέρια και μεγάλες πλάτες. Ας είναι και 180 κιλά που λέει ο λόγος».

Απάντηση Νο4: Όσοι είναι πάνω από 1,80 μου προκαλούν σύγχυση

«Για μένα δεν υπάρχει ιδανικό, υπάρχει τι αρέσει στον καθένα. Είμαι 1,62 και οι άντρες που θα κοιτάξω είναι πάντα μετρίου αναστήματος. Όσοι είναι πάνω από 1,80 μου προκαλούν σύγχυση. Αν μου ζητάτε να περιγράψω το δικό μου ”τέλειο” θα έλεγα 1,70, 85 κιλά και όχι ιδιαιτέρως γυμνασμένος».

Απάντηση Νο5: Έχω απωθημένο με τους κοιλιακούς

«Θα ακουστεί κοινότυπο (γέλια). Αλλά μ’ αρέσουν πολύ οι κοιλιακοί στον άντρα. Ας είναι και fake, διάρκειας 2 μηνών. Δεν είμαι από αυτές που δηλώνουν ερωτευμένες με την κοιλιά».

Οι γυναίκες μίλησαν: Γιατί προτιμούν την μπυροκοιλιά από το six pack στους άντρες

Απάντηση Νο6: Αρκεί να είναι περιποιημένο

«Ισχύει το ίδιο που θα έλεγα για τις γυναίκες. Ο άντρας πρέπει να προσέχει τον εαυτό του. Όχι να είναι εμμονικός με το κορμί του, αλλά να μην ξεφεύγει κιόλας. Να γυμνάζεται –χωρίς υπερβολές- και να έχει φυσιολογική όψη. Σιχαίνομαι το στυλ ”Ρόμποκοπ”. Όσο για το ύψος, το ιδανικό θα ήταν 1,78 – 1,85».

Απάντηση Νο7: Με γυμνασμένα χέρια και κοιλίτσα

«Μη ρωτήσετε το συνδυασμός είναι αυτός. Δεν υπάρχει περίπτωση να δω άντρα με γυμνασμένα χέρια και να μην τον κοιτάξω. Και δε αναφέρομαι στα εξωπραγματικά χέρια. Μιλώ για τα δυνατά χέρια στα οποία διαγράφονται ελαφρώς οι φλέβες. Αν έχει και κοιλίτσα είναι το ιδανικό μου».

Τα κακά νέα: Για τους κοντούς ούτε λέξη.

Τα καλά νέα: Φάτε. Προτιμούν κοιλιά.

Σχόλιο ανδρών του Menshouse.gr: Άβυσσος η ψυχή σας κορίτσια. Άβυσσος!