Μύθοι του κρεβατιού: 7 πράγματα που δεν κάνει ποτέ ένας άντρας στο σεξ

Αν είσαι άντρας (εύκολο) κι έχεις κάνει σεξ (δύσκολο), τότε ξέρεις…
Ερρίκος Βούλγαρης

Γράφει ο Ερρίκος Βούλγαρης

Υπάρχουν «οδηγίες» σε πάσης φύσεως περιοδικά γυναικείου ενδιαφέροντος. Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο ίντερνετ θα βρεις εκεί γύρω στα 8 τρισεκατομμύρια αποτελέσματα που αφορούν στο θέμα.

Είναι κάτι που βασανίζει τα θηλυκά από την εποχή που οι άνθρωποι ζούσαν σε σπηλιές (με τους πιο εύπορους να μένουν σ’ αυτές με θέα στη θάλασσα) και γι’ αυτό η σημασία του έχει αποκτήσει διαστάσεις μεγαλύτερες κι από το στήθος της Πάμελα Άντερσον τα χρόνια της απόλυτης δόξας.

Το τι αρέσει και τι δεν αρέσει στους άντρες στο σεξ αν ήταν βιβλίο θ’ αποτελούσε το 3ο έπος του Ομήρου και θ’ αποτελείτο από 24 τόμους των 56000 σελίδων ο καθένας (ίσως μόνο το «Πώς να κάνεις μια γυναίκα ευτυχισμένη» να ’χε περισσότερους).

Ωστόσο, το ρεζουμέ όλων των αναλύσεων μπορεί να γραφτεί σε λίγες, μόλις, γραμμές. Γιατί υπάρχουν 7 μύθοι του κρεβατιού αναφορικά με το τι κάνει ο άντρας και τι όχι στο σεξ, που αν και όλες οι γυναίκες τους γνωρίζουν, αρνούνται να το παραδεχτούν.

Να, όπως…

Τα προκαταρκτικά διαρκούν πάνω από 3 λεπτά

Αν είσαι γυναίκα και περιμένεις πως ο καλός σου θ’ ασχοληθεί με τα ορεκτικά πριν ορμήσει σαν λιμασμένος πίθηκος στο κυρίως πιάτο, αυταπατάσαι: Τα προκαταρκτικά για έναν άντρα είναι σαν το κούνημα του σεντονιού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τελετουργικό μεν, αχρείαστο δε.

Θα κάνετε πάνω από 2 στάσεις

Στο μυαλό σου, πονηρό θηλυκό, έχεις ολόκληρο το Κάμα Σούτρα, το οποίο σκοπεύεις να «διαβάσετε» πολλάκις, σωστά;

Λάθος: ο άντρας βαριέται αφόρητα ν’ αλλάζει στάσεις- εκτός κι αν είναι πορνοστάρ και πληρώνεται για να παρέχει τις υπηρεσίες του- γι’ αυτό ακόμα και οι 2 μοιάζουν με άθλο. Κυρίως επειδή θα ’χει τελειώσει από την πρώτη…

Το σεξ με πάνω από μία παρτενέρ

Συνέχεια εκ του προηγούμενου: Eδώ ο άνθρωπος δυσκολεύεται να τα φέρει βόλτα με μία γυναίκα. Πιστεύεις πως θα τα καταφέρει ποτέ να κουμαντάρει δύο; Δε μιλάμε για το “One guy, two horny little bitches”, αλλά για την πραγματικότητα.

Να σκέφτεται το σεξ

Τι, κοιτάς αυτό το ημιβλακώδες του βλέμμα τη ώρα της πράξης και το εκλαμβάνεις ως απόλυτη αφοσίωση στο έργο;

Καμία σχέση: ο άντρας ενόσω ερωτοτροπεί σκέφτεται το αφεντικό του, τη γιαγιά στον 4ο την ώρα που βγάζει τη μασέλα της, τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου («Καλάθης για τρεεεεεεεεεειιιιιιςςςςς!!!! Και είναι έξω…»), τον ΕΦΚΑ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τον καθυστερήσει για να μη φανεί και πάλι κόκορας.

Να φιλήσει τη δικιά του στο στόμα αν έχει προηγηθεί στοματικό

Αν έχεις ασχοληθεί… εκτενώς με το κεφάλι του (το κάτω) κι εν συνεχεία σου γεννηθεί η επιθυμία να μετατραπείτε σε Γάλλους και ν’ αρχίσετε τ’ αντίστοιχα φιλιά, ξέχνα το.

Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το να φιλήσει σφηκοφωλιά, παρά εσένα.

Να έχει την υπομονή 7 Ιώβ μαζί

Σε περίπτωση που η καλή του αργεί να «φτάσει» εκεί που πρέπει περισσότερο κι από το 790, τότε τόσο το χειρότερο για κείνη. Θα πάρει το επόμενο.

Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να τον στήνουν…

Να είναι «ανοιχτός» σε δοκιμές

Φίλε άντρα, αυτό πάει για σένα: Aν σου πει- με μάτι που γυαλίζει σαν της Σωσώς Παπαδήμα πριν μακελέψει τον χασάπη- ότι ξέρει πού είναι το σημείο G σου και ετοιμάζεται να το βρει, τότε βάλτο στα πόδια.

Μη σταματήσεις προτού διανύσεις απόσταση ίση με 2 μαραθώνιους.