Αυνανισμός ενώ έχεις σχέση: Έλα που δεν το κάνεις…
Βρείτε μας στο
Άντρας

Αυνανισμός ενώ έχεις σχέση: Έλα που δεν το κάνεις…

Ποιος είπε ότι επειδή ξεκινάει πλέον βασικός -και μάλιστα σκοράρει- ο καλός ο επιθετικός σταματάει τις… ατομικές προπονήσεις;

Ξεκίνησα αυτό το κείμενο 160 φορές. Τις 159 σκέφτηκα ότι μπορεί να το διαβάσουν τα πεθερικά μου. Την τελευταία όμως το πήρα απόφαση:

Αν είναι να με πουν μαλάκα (κι εκείνοι και όσοι άλλοι το διαβάσουν) επειδή θα αναφερθώ στο αυτονόητο, χαλάλι.

Στην προσπάθεια να ξεφτίσει σιγά-σιγά ένα τεράστιο και ανεξήγητο ταμπού, θα βάλω εγώ τα στήθια μου μπροστά.

Τώρα που σκούπισες λοιπόν τα δάκρυα από τη συγκίνηση και θαύμασες τη γενναιότητά μου, ας προχωρήσουμε στο παρασύνθημα.

Ποιον ακριβώς νομίζεις ότι κοροϊδεύεις, ρε μάστορα, εσύ που έχεις σχέση και ισχυρίζεσαι ότι δεν αυνανίζεσαι πια;

Και επίσης, σε ποιον πλανήτη ζεις εσύ μαντάμ που θεωρείς ότι επειδή τα ‘χετε/τραβιέστε/είστε παντρεμένοι, ο δικός σου έχει σταματήσει το… χειρογλύκανο;

Αυνανισμός ενώ έχεις σχέση: Έλα που δεν το κάνεις…

Αν κι έχουμε προχωρήσει από τις εποχές που θεωρείτο βέβαιο ότι θα τυφλωθείς ή θα γίνουν οι παλάμες σου σαν την πλάτη του Παναγιώτη Αριδά από την τριχοφυΐα, υπάρχει ακόμα κόσμος που διστάζει να το παραδεχθεί ή να το ομολογήσει.

Ότι ναι, κυρία μου -και τώρα που είμαι μαζί σου- συνεχίζω να τραβάω… selfie!

Εξάλλου εκτός από έναν φίλο μου (δεν τον ξέρετε) που έχει κάνει τη συγκεκριμένη εξήγα στη σύζυγο, το λένε και οι αριθμοί.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που έχει πραγματοποιήσει το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (γιατί εδώ μιλάμε με στοιχεία ρε κατσαπλιάδες), το 85% των ανδρών που συζούν και έχουν σταθερή σχέση αυτοϊκανοποιούνται. Και το άλλο 15% προφανώς λέει ψέματα!

Γιατί κάθε άνδρας που σέβεται τα παντελόνια του και δεν περιφέρει αδίκως αυτά που κουβαλάει από μέσα, το παραδέχεται:

Το σεξ (που λέει ο λόγος) κόβεται, ο γρόθος (που λέει η παραστατικότατη κρητική διάλεκτος) με τίποτα!

Αυνανισμός ενώ έχεις σχέση: Έλα που δεν το κάνεις…

Διότι προς θεού, δεν υιοθετούμε ακρότητες του τύπου «άμα πιάσει η μαλακία, τύφλα να ‘χει το γ…σι». Το πραγματικά καλό σεξ ΔΕΝ αντικαθίσταται.

Αν το σεξ όμως ήταν το αγαπημένο σου φαγητό, η αυτοεξυπηρέτηση θα ήταν το… γλυκάκι. Το αγαπημένο σοκολατο-μπινελίκι που σου μύρισε σε συγκεκριμένη φάση υπογλυκαιμίας και θα ξοριστείς -αν χρειαστεί- σε περίπτερο 2,5 χλμ. μακριά για να το φας.

Γι’ αυτό, κορίτσια, μην τρελαίνεστε. Δεν σημαίνει ότι είστε ανεπαρκείς. Δεν σημαίνει ότι κάνετε κάτι λάθος. Ούτε πως δεν τη βρίσκει αρκετά μαζί σας.

Μπορεί απλώς να θέλει… εκτόνωση σε μια φάση που για διάφορους αντικειμενικούς λόγους (απουσία από το σπίτι, δύσκολες μέρες του μήνα) εσείς δεν μπορείτε.

Μπορεί απλώς να θέλει να χαλαρώσει έπειτα από μια δύσκολη μέρα και να κοιμηθεί μετά σαν πουλάκι.

Μπορεί απλώς να θέλει να θυμηθεί τα παιδικά του χρόνια, όταν χωνόταν στα μουλωχτά στην τουαλέτα με τις σελίδες του κακοκρυμμένου Penthouse να περισσεύουν από την μπλούζα του.

Και στην τελική, δεν χρειάζεται να είστε αυστηρές και ανασφαλείς. Μπορείτε απλά να συμφωνήσετε με την ατάκα του μεγάλου Γούντι Άλεν:

«Μην κατακρίνετε τον αυνανισμό, πρόκειται για σεξ με κάποιον που αγαπάμε πολύ…»