Άντρες, πείτε «όχι» - Τα 5 items που απαγορεύεται να φορέσεις!
Βρείτε μας στο

Οι περισσότεροι θα υποστηρίξουν πως ουδέποτε σκέφτηκαν να υποπέσουν ένα από τα 5 θανάσιμα αμαρτήματα που θα αναφέρουμε πιο κάτω. Όλοι τους έχουν κάνει το λάθος, παρότι δύσκολα θα το παραδεχτούν.

Έπαθαν. Έμαθαν;

Την ώρα που η βιομηχανία της μόδας κάνει ό,τι μπορεί για να προμοτάρει το πρότυπο του metrosexual (δηλαδή του άντρα με εμμονή στην εξωτερική του εμφάνιση σε συνδυασμό με τη μόδα), το αρσενικό που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να βάλει ένα τεράστιο Χ στα 5 αυτά στυλιστικά λάθη που το 90% των γυναικών απεχθάνεται.

Εσπαντρίγιες

espantrigies-500

Γιατί ρε άντρες; Γιατί; Ποιος ο λόγος να εμφανιστείτε με το πιο αντιαισθητικό footwear που έκανε ποτέ την εμφάνισή του;

Οι γυναίκες –ως γνωστά fashion victims- έσπευσαν να προμηθευτούν τις μισητές εσπαντρίγιες σε κάθε πιθανό σχέδιο και χρώμα, ωστόσο ελπίζαμε πως οι άντρες τουλάχιστον θα αντισταθούν. Πέσαμε έξω.

Άντρες, πείτε «όχι» - Τα 5 items που απαγορεύεται να φορέσεις!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Αλυσίδες και δαχτυλίδια

Πολλοί θα σπεύσουν να υποστηρίζουν πως το κόσμημα στους άντρες έχει καθαρά να κάνει με το στυλ που ο καθένας υιοθετεί. Πιστέψτε μας όμως: σε κανέναν δεν αρέσει η χρυσή αλυσίδα στο λαιμό, ενώ ελάχιστοι θα εκτιμήσουν ένα chevalier στο μικρό σου δάχτυλο. Μήπως να προτιμήσεις ένα ωραίο ρολόι;

Η «μπανάνα» των 90’s

andriki-banana-500

Τα χρόνια πέρασαν, τα 90’s αποτελούν μακρινό (και λατρεμένο) παρελθόν κι όμως, πολλοί εξακολουθούν να εμφανίζονται με τη μπανάνα στη μέση σα να τους ξέχασε ο χρόνος.

Ούτε στυλ σου προσδίδει, ούτε είναι δικαιολογία το «με βολεύει». Βγες για ψώνια και αγόρασε κάτι πιο κομψό!

Κολάν

andriko-kolan-500

«Το φοράω στο τρέξιμο», είναι η κλασική δικαιολογία του άντρα που τόλμησε να βάλει στη ντουλάπα του το πιο γυναικείο ρούχο στα χρονικά.

Είναι αντιαισθητικό, είναι υπερβολικό και τείνει να γίνει αστείο αν σκεφτείς το πόσο διαγράφει ένα ανδρικό σώμα το ρούχο αυτό. Θες να το φορέσεις; Φόρεσε το. Φρόντισε όμως από πάνω να βάλεις κι ένα παντελόνι.

Ρούχα που δεν σου κάνουν πια

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει φορέσει ρούχο που πλέον του είναι στενό. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση του ανδρικού πουκάμισου; Δεν υπάρχει κάτι στυλιστικά πιο άσχημο από την προσπάθειά σου να «χωρέσεις» σε ένα ρούχο που δε σε κολακεύει και καθιστά σαφές πως… πάχυνες.

Μην το πετάξεις. Κράτησε το και όταν με το καλό φτάσεις στο βάρος που είχες όταν το ρούχο αυτό ήταν το αγαπημένο σου, το φοράς ξανά.