Super League pitch
Βρείτε μας στο

Super League. Ένα πρωτάθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο συντονίζονται ποδοσφαιρόφιλοι απ’ όλον τον πλανήτη για να το απολαύσουν. Όσοι εμπλέκονται είναι άτομα λαμπρά που κάθε ιδιωτική και δημόσια επιχείρηση ή υπηρεσία θα έπρεπε να είναι υπερήφανη να τους έχει να δουλεύουν γι’ αυτή.

Με αφορμή τον διορισμό 156 αθλητών στο δημόσιο λόγω των παλαιότερων αθλητικών τους επιδόσεων που ανακοίνωσε την Τρίτη το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης το menshouse σκέφτηκε να διορίσει τους δικούς του ανθρώπους του αθλητισμού και συγκεκριμένα του αθλητισμού που εκπροσωπεί η Super League, σε καίριες θέσεις που θα βοηθούσαν με τα προσόντα τους το δημόσιο.

Επειδή όμως οι νεαροί αθλητές είναι πολύ άπειροι και το δημόσιο χρειάζεται άμεση ενίσχυση με πεπειραμένο προσωπικό, στραφήκαμε στον διορισμό γνωστών προπονητών της Super League και διαλέξαμε 11 που έχουν περάσει φέτος από τους πάγκους του πιο θεαματικού πρωταθλήματος της Ευρώπης. Γιατί αν τα καταφέρεις να προπονήσεις ομάδα στην πιο δύσκολη ποδοσφαιρική λίγκα, το δημόσιο θα σου φανεί παιχνιδάκι.