ερίκ ραμπεσαντρατανά
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Πώς θα ήταν 10 παίκτες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αν είχαν τα κιλά του Ραμπεσαντρατανά

Άλλοι είναι χοντροί, άλλοι αθλητικοί και ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά ήταν και τα δύο. Πώς θα ήταν όμως άλλοι ποδοσφαιριστές αν κρατούσαν στις πλάτες τους τα κιλά του;

To να πάρεις λίγα κιλά παραπάνω δεν είναι ντροπή. Τα πάχη μου τα κάλλη μου που λέει και η παλιά διαφήμιση. Αυτή η αλήθεια δεν αλλάζει αν αυτός που τα παίρνει είναι ποδοσφαιριστής. Αντίθετα μάλιστα έχουμε πολλά παραδείγματα μεγάλων ποδοσφαιριστών με αρκετά παραπανίσια κιλά που όχι μόνο δεν τους ενοχλούσαν αλλά τους έκαναν και πιο μερακλήδες αφού εκτός από μπαλαδόροι χαρακτηρίζονταν και μερακλήδες καλοφαγάδες. Μερικά από αυτά τα τροφαντά αγόρια πέρασαν κατά καιρούς και από την Ελλάδα με αρχηγό όλων, τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και της Παρί Σεν Ζερμέν, τον Ερίκ Ραμπεσαντρατανά.

Τον σέντερ μπακ που είχε αδυναμία στα χάμπουργκερ και που μπορούσε να στήσει τείχος σε φάουλ χωρίς να χρειάζεται συμπαίκτες γύρω του. Δεν μπορούμε φυσικά να ξεχάσουμε το σύνθημα που τραγουδούσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, που είχαν συγκεντρωθεί για να υποδεχτούν τον Ερίκ Ραμπεσαντρατανά: «Το όνομά σου είναι τρέλα , δε χωράει στη φανέλα». Δεν μπορούσαν τότε να φανταστούν ότι λίγο καιρό μετά δε θα ήταν μόνο το ονοματεπώνυμό του που θα δυσκολευόταν να χωρέσει στην φανέλα του.

Mε το ντέρμπι της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να απέχει λίγες ώρες σκεφτήκαμε ότι πέρα από τα καθιερωμένα αφιερώματα στις ιστορικές αναμετρήσεις των δύο ομάδων να δοκιμάζαμε και τον ειδικό εξομοιωτή πάχους Ραμπέ-2017 τον οποίο μόλις αγοράσαμε. Η συγκεκριμένη συσκευή λειτουργεί πολύ απλά. Της βάζεις από τη μία πλευρά τη φωτογραφία ενός ποδοσφαιριστή και από την άλλη πλευρά σου βγάζει πώς θα ήταν αυτός ο ποδοσφαιριστής αν είχε τα κιλά του Ραμπεσαντρατανά. Μοιάζει δηλαδή με μηχανή του κιμά μόνο που εδώ τον κιμά θα τον φάει ο παίκτης μαζί με μία κατσαρόλα μακαρόνια και μπόλικο τριμμένο τυράκι να λιώνει, όπως ακριβώς θα το έτρωγε και ο αγαπημένος Ερίκ.

Η πρώτη δοκιμή της μηχανής έγινε με 10 επιστημονικά επιλεγμένους παίκτες των δύο ομάδας. Πέντε από τη γηπεδούχο ΑΕΚ που λόγω άρρηκτης σχέσης με τον Ερίκ μπαίνει στέλνει πρώτη παίκτη στη μηχανή και άλλοι πέντε από τον Ολυμπιακό. Δείτε και τους δέκα στο ανάποδο από τις διαφημίσεις κέντρων αδυνατίσματος. Στο πριν είναι οι αδύνατοι και στο μετά οι ραμπεσαντρατανόκλωνοι.

 

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα