Πέναλτι
Βρείτε μας στο
Μπάλα

5 περιπτώσεις που θα μπορούσε η Μπαρτσελόνα να κερδίσει πέναλτι

Γιατί κάθε πέσιμο ή γλίστρημα σε αυτή τη ζωή είναι ένα εν δυνάμει πέναλτι για την Μπάρτσα.

Σε ακόμα μια επική πρόκριση της Μπαρτσελόνα στον επόμενο γύρο του Τσάμπιον Λιγκ, οι Καταλανοί κατάφεραν να κερδίσουν πάρα πολλούς νέους φιλάθλους που αγαπούν αυτό το υπέροχο άθλημα των ανατροπών. Και οι 12 παίκτες της Μπαρτσελόνα που βρέθηκαν το τελευταίο δεκάλεπτο στον αγωνιστικό χώρο έκαναν το καθήκον τους. Ειδικά ο εξαιρετικός διαιτητής που σε όλη τη βραδιά είχε δείξει πόσες πολλές καρδούλες θα έβαζε σε κάθε φεϊσμπουκικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της Μπάρτσα. Αν υπήρξε κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ΈΠΟΣ στον χτεσινό αγώνα ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο Σουάρεζ.

Ένας τεράστιος σεντερ φορ που δε μας έχει συνηθίσει να τα κάνει αυτά. Πέσαμε από τα σύννεφα. Αν φορούσαμε φανέλα της Μπαρτσελόνα ίσως κερδίζαμε ένα ακόμα πέναλτι.

Ένα πέναλτι εγκεφαλικό και έμφραγμα στην ίδια φάση

Πέναλτι;

 

Ήταν ένα οσκαρικών διαστάσεων κερδισμένο πέναλτι με μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές κινήσεις ανθρώπου πεθαίνει μπροστά στα μάτια μας. Ξεπερνάμε το αλματάκι που κάνει πέφτοντας σα να υπήρχε ένας αόρατος βράχος στον χλοοτάπητα του Καμπ Νου. Αυτά έχουν ξαναγίνει και ένας ηθοποιός του υποκριτικού ταλέντου του Ουρουγουανού τα κάνει από την ώρα που περπάτησε.

Πώς μπορείς όμως να μην σχολιάσεις τις δύο εκπληκτικές του χειρονομίες που προδίδουν άνθρωπο με σοβαρό ιατρικό επεισόδιο; Πρώτα πιάνει το κεφάλι του, σα να έπαθε εγκεφαλικό και λίγο πριν πέσει πιάνει μέσα σε απόγνωση, ουρλιάζοντας, το στήθος του. Σα να έπαθε έμφραγμα. Ένα εγκεφαλικό και ένα έμφραγμα την ίδια στιγμή, μια σπάνια ασθένεια που υποδήλωνε στον διαιτητή ότι ο σφαγέας αμυντικός που τον μάρκαρε πρέπει να έκανε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε γήπεδο. Ίσως μια ένεση με δηλητήριο, ίσως να τον πυροβόλησε με τέιζερ όπλο και η καρδιά του νεαρού επιθετικού δεν άντεξε.

Μας θύμισε έναν αγαπημένο τυπάρα αλλά ακόμα και εκείνος επέλεγε να παραστήσει ότι έχει μόνο εγκεφαλικό ή μόνο έμφραγμα. Ποτέ και τα δύο.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Σε ποιες άλλες περιπτώσεις θα μπορούσε να πάρει η Μπαρτσελόνα πέναλτι;


1.  Σε έναν από τους κλασικούς πλέον τραυματισμούς του Πάνου (μάνατζερ ράγμπι) στο Survivor. Τραυματισμοί που συνήθως γίνονται στα πρώτα βήματα μιας δοκιμασίας, χωρίς να υπάρχει σωματική επαφή με κάποιον αντίπαλό του.

Πέναλτι

2. Πηγαίνοντας σε μια επίσημη επίσκεψη με χαλαρό στυλ και χαμόγελο στα χείλη.

3.  Τραγουδώντας και χορεύοντας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στη τελετή λήξης κάποιων Ολυμπιακών αγώνων.

4. Μεταφέροντας το ποπ κορν στο σινεμά, πάνω σε μια ολόισια μοκέτα.

Πέναλτι

5. Πέφτοντας με μηδενική ταχύτητα σε σταματημένα αυτοκίνητα ως μέρος του καλοστημένου σχεδίου για την είσπραξη μιας μεγάλης ασφάλειας.