Μήτρογλου
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Μήτρογλου και Τζαβέλλας στο Survivor: Η πρώτη εβδομάδα των δυο νέων παικτών

Οι δύο άσοι της Εθνικής σταματούν για λίγο το ποδόσφαιρο και πετάγονται ως τον Άγιο Δομήνικο.

Οι πρώτες πληροφορίες για νέους παίκτες που θα ταξίδευαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να πάρουν μέρος στο Survivor δεν επαληθεύτηκαν. Ούτε φυσικά τα ονόματα που είχαν διαρρεύσει. Δεν είδαμε ούτε Ελευθερία Ελευθερίου, ούτε Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ούτε βέβαια Χρήστο Χολίδη και Γιώργο Μανίκα.  Σαν ελληνικό κοινό που βαριέται πολύ γρήγορα αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι θα βλέπουμε για 4 μήνες μόνο τα ίδια πρόσωπα. Έως τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το νέο ζευγάρι παικτών που θα μπούνε τελικά στο παιχνίδι. Κώστας Μήτρογλου και Γιώργος Τζαβέλλας, οι δύο άσοι της Εθνικής Ελλάδος θα βρεθούν εκτός απροόπτου από τα γήπεδα στον Άγιο Δομίνικο.

Στο άκουσμα των ονομάτων υπήρξε κύμα ενθουσιασμού από τους ποδοσφαιρόφιλους οπαδούς του ριάλιτι που βλέπουν την παροικία ποδοσφαιριστών στο Survivor να μεγαλώνει. Μετά τον Λάμπρο Χούτο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο άλλοι δυο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Διάσημους. Γιατί βέβαια γι’ αυτήν την ομάδα προορίζονται. Που αλλού άλλωστε, αφού μιλάμε για πασίγνωστους διεθνείς.

Πώς θα προσαρμοστούν Μήτρογλου και Τζαβέλλας;

Η πρώτη σκέψη που λογικό είναι να κάνει ο τηλεθεατής είναι αν μπορούν οι δύο νέοι παίκτες να προσαρμοστούν γρήγορα. Όπως φάνηκε από τον πρώτο και τελευταίο ως τώρα παίκτη, που μπήκε με καθυστέρηση στο παιχνίδι, δεν είναι τόσο εύκολο. Ο Γουίλι ή Γίλι κατά την Ελισάβετ, πέρασε και δεν ακούμπησε. Τόσο όσον αφορά τις επιδόσεις του στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, όσο και σε αυτές της δημοφιλίας του. Έφυγε την πρώτη εβδομάδα που ήταν προτεινόμενος.

Θα ισχύσει όμως το ίδιο για τους δύο νέους παίκτες; Θα γίνει ο Μήτρογλου ο νέος Γίλι; Θα μπορέσει ο Τζαβέλας να βγάλει τον αληθινό του εαυτό; Το Menshouse έρχεται να απαντήσει σε αυτά τα καυτά ερωτήματα με την αναλυτική κάρτα των highlights των δύο νεών παικτών από την πρώτη τους εβδομάδα στο νησί. Την έχουμε έτοιμη πριν καν μπούνε όπως ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου έχει έτοιμες τις ατάκες του για τον Καλάθης πριν ο δεύτερος μπει να παίξει. Αυτό λέγεται επαγγελματισμός.

Αυτά είναι τα highlights της πρώτης εβδομάδας των Μήτρογλου και Τζαβέλλα στο Survivor

Πρώτη μέρα στο νησί και ο Κώστας Μήτρογλου ψάχνει στην παραλία των Διάσημων που βρίσκεται το βενζινάδικο για να βάζει βενζίνη στο παπί. Η απογοήτευση έρχεται όταν θα μάθει ότι δε θα έχει παπί στην παραλία.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Τζαβέλας ψάχνει το μπιτσόμπαρο για να παραγγείλει Μοχίτος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης πλησιάζει τους δύο παίκτες. Ο Τζαβέλας νομίζει ότι είναι ο μπάρμαν του μπιτσόμπαρου και του λέει να στείλει στην Λάουρα σφηνάκια κερασμένα. Ο Τανιμανίδης τον κοιτάζει με απορία.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες τους και ο Κώστας Μήτρογλου φαίνεται να έρχεται πιο κοντά με τον Χούτο και τη Λάουρα. Τους ενώνουν τα σπαστά ελληνικά.

Ο Τζαβέλας πλησιάζει την Ειρήνη Παπαδοπούλου και της λέει ότι την είχε δει σε ένα νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης και ότι την θαυμάζει. Αυτή χαίρεται που υπάρχει έστω ένας θαυμαστής των τραγουδιών της. Αυτός της λέει ότι την θυμάται που ήταν παρέα με τον Σεφερλή και τον Ρέμο και πως την είχε θαυμάσει κυρίως σε Μπαρτσελόνα και Εθνική Βραζιλίας. Η Ειρήνη κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Μήτρογλου και Τζαβέλλας στο Survivor: Η πρώτη εβδομάδα των δυο νέων παικτών

 

Ο Μήτρογλου ψάχνει τις ξαπλώστρες. Απογοητεύεται για δεύτερη φορά όταν μαθαίνει ότι δεν υπάρχουν. Το ίδιο παθαίνει όταν του απαντούν στην ερώτηση αν υπάρχουν τουλάχιστον ρακέτες και ομπρέλες θαλάσσης.

Ο Κώστας Μήτρολου πλησιάζει τον Κοκκινάκη που μαγειρεύει ρύζι. Τον ρωτάει γιατί εφόσον είναι ο σεφ δεν έχει μανίκια τατουάζ. Ο Κοκκινάκης τον κοιτάζει με εκείνο το ένα και μοναδικό βλέμμα που φοράει πάντα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ρωτάει σε ποιο μέρος του νησιού υπάρχει μπουγατσατζίδικο γιατί του ήρθε μια λιγούρα για γλυκάκι.

Ο Μήτρογλου ψάχνει κάπου να νοικιάσει τζετ σκι. Βρίσκει σε μια άκρη της παραλίας τον Ντάνο να τρώει κρυφά γαριδομακαρονάδα. Καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει να το πει σε κανέναν. Ίσως το εκμεταλλευτεί αργότερα.

Πρώτο αγώνισμα με έπαθλο φαγητό

Μήτρογλου και Τζαβέλλας συναντούν για πρώτη φορά την αντίπαλη ομάδα. Τους Μαχητές.

Ο Τζαβέλλας πάει και χαιρετάει την Σάρα και της λέει ότι τη θυμάται από τότε που έπαιζε στην Skoda Ξάνθη.

Μήτρογλου και Τζαβέλλας στο Survivor: Η πρώτη εβδομάδα των δυο νέων παικτών

Ο Μήτρογλου ρωτάει τον μισθοφόρο πόσα θέλει για να του μεταφέρει τις βαλίτσες στο ξενοδοχείο. Ο Κώστας ο μισθοφόρος του εξηγεί ότι έκανε λάθος. Ο Μήτρογλου μπέρδεψε το μισθοφόρος με το αχθοφόρος.

Ο Τζαβέλλας πλησιάζει τον Τσανγκ. Του δίνει ένα εικοσάευρο, του λέει κονίτσουα και του ζητάει να τον τρίψει καλά στη μέση γιατί είναι πτώμα. Ο Ορέστης του εξηγεί ότι δεν είναι ο μασέρ της παραλίας. Ο Τζαβέλας τον πλακώνει στο ξύλο φωνάζοντας «Καταραμένε Μαετζίμα».

Οι Διάσημοι χάνουν ακόμα ένα έπαθλο. Ο Μήτρογλου δεν καταλαβαίνει γιατί είναι στεναχωρημένοι όλοι. Του φαίνεται αστείο να παλεύουν έτσι για μία κρέπα ζαμπόν, τυρί. Μπορούν να παραγγείλουν κάτι πιο εκλεκτό αν πεινάσουν.

Ο Τζαβέλλας δεν καταλαβαίνει το αγώνισμα αλλά τσαντίζεται από την ήττα της Λάουρα που την έβαλαν να αγωνιστεί μόνη και κατάφερε να χάσει και να χαθεί στη ζούγκλα. Ο Τζαβέλλας σε κατάσταση αμοκ κλωτσάει μια καρύδα και αυτή πάει και χτυπάει τον Πάνο στο κεφάλι. Ο Πάνος τραυματίζεται ξανά στο πόδι.

Ο Τζαβέλλας βγαίνει εκτός εαυτού. Επιτίθεται λεκτικά στον Μάριο και πάει και κολλάει το κεφάλι του στο κεφάλι της Ελισάβετ. Έλα έξω να τα πούμε της φωνάζει την ώρα που τους χωρίζουν οι πιο ψύχραιμοι.

Ο Μήτρογλου ρωτάει τον κάμερα μαν πού είναι το πιο κοντινό τατουατζίδικο στον Άγιο Δομίνικο.

Επόμενη ημέρα – Ερωτήσεις για ατομικό έπαθλο

Στο πιο χαλαρό κομμάτι του ριάλιτι οι νέοι παίκτες παίζουν για πρώτη φορά το τηλεπαιχνίδι ερωτήσεων.

Στον πρώτο γύρο ο Τζαβέλλας παίζει ενάντια στην Ειρήνη Κολιδά. Στην ερώτηση πόσα εσώρουχα αγοράζει ένας άντρας ανά έτος η Ειρήνη απαντάει 30. Ο Τζαβέλλας τα παίρνει στο κρανίο και της πετάει το σώβρακό του. Ο Τανιμανίδης τον αποβάλλει με απευθείας κοκκινη. Ο Γιώργος γυρίζει γυμνός στην παραλία μαζί με τον Χρανιώτη που ξαναβρίσκει ευκαιρία να τα πετάξει και αυτός.

Ο Μήτρογλου κληρώνεται να παίξει με τον Κωνσταντίνο. Η ερώτηση είναι πόσους εγκεφάλους έχει ο αστερίας. Ο Κωνσταντίνος απαντάει 1.5 εκατομμύριο. Πολύ λογική απάντηση, από αυτές που μας συνηθίζουν τα ξεφτέρια του Survivor. Ο Μήτρογλου ξεκινάει να μετράει τα αστέρια στην μπλούζα του Πάνου. Όχι αστέρια του εξηγούν, αλλά αστερίες. Ο Μήτρογλου απαντάει στην τύχη 2. Ο Σάκης τους λέει ότι η σωστή απάντηση είναι 0. Ο Μητρογκόλ του λέει ότι δεν είναι σωστό να κοροϊδεύουν έναν παιδικό ήρωα από τον Μπομπ Σφουγγαράκη. Ο Τανιμανίδης τον κοιτάει σα να βλέπει αστερία.

Ο Κωστάκης αφού πέρασε στον επόμενο γύρο συναντιέται με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η ερώτηση είναι πόσες χώρες έχει η Αφρική. Η Ειρήνη απαντάει 7.

Μήτρογλου και Τζαβέλλας στο Survivor: Η πρώτη εβδομάδα των δυο νέων παικτών

Ο Μήτρογλου απαντάει «η Αφρική είναι χώρα άρα έχει μόνο μία χώρα». Ο Τανιμανίδης τον κοιτάζει και είναι σίγουρος ότι ο παίκτης της Μπενφίκα είναι αστερίας.

Συμβούλιο και ψηφοφορία για τους τρεις υποψηφίους για αποχώρηση

Στο συμβούλιο η ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο των ηττημένων Διάσημων είναι πολύ ηλεκτρισμένη. Όλοι κοιτάζονται με μισό μάτι. Οι κλίκες έχουν οχυρωθεί η καθεμιά πίσω από έναν προτεινόμενο που έχουν προαποφασίσει για αποχώρηση.

Ο Τανιμανίδης ρωτάει Τζαβέλλα και Μήτρογλου πως τους φάνηκαν οι πρώτες μέρες στο Survivor. Κανείς δεν απαντάει. Γιατί κανείς δεν είναι στο συμβούλιο. Η παραγωγή αρχίζει να τους ψάχνει.

Τους βρίσκει τελικά, έξω από το στούντιο του συμβουλίου. Ο Μήτρογλου έχει αποκοιμηθεί στην παραλία αγκαλιά με ένα χταπόδι που είχε κρύψει ο Ντάνος κάτω από το κρεβάτι για να το φάει αργότερα μόνος.

Ο Τζαβέλλας δεν είναι ούτε στην παραλία. Τον βρίσκουν μισή ώρα μετά. Είναι στη βάρκα της παραγωγής και προσπαθεί να πείσει τους ντόπιους οδηγούς της να τον πάνε στο πιο κοντινό μπουζουκτσίδικο να διασκεδάσει γιατί έχει κλείσει τραπέζι με 4 μπουκαλάκια ουίσκι. Αυτοί δεν καταλαβαίνουν τι θέλει. Τους πλακώνει στο ξύλο και αυτούς. Δεν έβαλα εγώ μισό κιλό ζελέ στο μαλλί για να μείνω μέσα, παραληρεί όσο τους βαράει.

Ο Τανιμανίδης έξαλλος απειλεί πως θα παραιτηθεί που έφεραν δύο αστερίες για παίκτες. Ο Τζαβέλλας του ζητάει πριν φύγει να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία για το Instagram. Έρχεται και ο Μήτρογλου για τη σέλφι. Ο Τζαβέλλας κάνει κερατάκια στον Τανιμανίδη. Ο Μήτρογλου κάνει με τα χέρια του πιστόλια πίου πίου. Ο Πάνος τραυματίζεται από τα πιστόλια. Η Ευρυδίκη φωνάζει ότι για όλα αυτά φταίει ο Ντάνος. Ο Ντάνος δεν απαντάει τίποτα. Είναι μπουκωμένος με αστακό και αρνίσια παϊδάκια που «ψάρεψε» μόνος του.

Σε λίγο ξημερώνει. Ένα τηλεφώνημα κάνει τον Τανιμανίδη να ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα. Το τηλεφώνημα έλεγε ότι έρχεται να μπει και νέος παίκτης στους διάσημους. Το όνομά του Παναγιώτης Ταχτσίδης. Όλο το νησί γέμισε με παίκτες αστερίες μονολογεί. Παίρνει τις βαλίτσες του και προχωράει προς την έξοδο. Περνάει από έναν καθρέφτη. Του πέφτουν οι βαλίτσες από το σοκ. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΤΕΡΙΑΣ φωνάζει. Ο Ντάνος αποφασίζει το βράδυ να φάει κρυφά αστερίες. Ο Τζαβέλλας πλακώνει στο ξύλο την Λάουρα γιατί έχει έναν κώλον τόσον. Ο Μήτρογλου χτυπάει τατουάζ μία καρύδα. Και έναν αστερία.