Οι 10+1 πιο fail πανηγυρισμοί στο FIFA (Vids)
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Οι 10+1 πιο fail πανηγυρισμοί στο FIFA (Vids)

Καμιά φορά σε αυτό το παιχνίδι γίνονται κάποια πράγματα που δεν έχουν καμία, μα καμία λογική...

To FIFA είναι ένα παιχνίδι-φετίχ για μεγάλη μερίδα των ποδοσφαιρόφιλων. Κάθε χρόνο άπειροι άντρες που γουστάρουν την μπάλα αγοράζουν την ανανεωμένη του έκδοση και το παίζουν μέχρι τελικής πτώσης. Ταυτόχρονα όμως είναι και ένα παιχνίδι με διάφορες… wtf στιγμές.

Περιέχει κάτι κουλά σκηνικά που μπορεί να σε κάνει να μιμείσαι τον Σπύρο Παπαδόπουλο στους «Απαράδεκτους» και να μονολογείς «τι έγινε ρε παιδιά;». Για παράδειγμα, διάφοροι πανηγυρισμοί του.

Πολλές φορές αυτά που γίνονται στους πανηγυρισμούς όχι απλά δεν έχουν κανένα νόημα αλλά είναι και εντελώς creepy (αλλόκοτα δηλαδή ρε βλάχο…) ή εντελώς σουρεαλιστικά.

Για παράδειγμα:

Εδώ ο Φαν Πέρσι όχι απλά καβαλάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα (!) αλλά… μπαίνει και λίγο μέσα του…

Εδώ υπάρχει ένας παίκτης που ξεκινάει να κάνει πανηγυρίζει κάνοντας κωλοτούμπες. Που είναι το πρόβλημα; Ότι δεν έχει σκοράρει!

Εδώ από την άλλη οι παίκτες της Ντόρντμουντ κάνουν πολύ περίεργα πράγματα, είναι σαν να συμμετέχουν σε σατανιστικό τελετουργικό με τον έναν να μπαίνει στη ψυχή του άλλου:

Και εδώ ο Τόρες κάνει μια μικρή επίδειξη σεξισμού:

Και ο παίκτης της Μπλάκμπερν τον μιμείται εδώ:

Εδώ γίνεται κάτι πραγματικά κουλό: ενώ ο παίκτης με το 29 πανηγυρίζει, ξαφνικά εξαφανίζεται και την θέση του στο πλάνο παίρνει ο τερματοφύλακας! Άγνωστες οι βουλές του FIFA!

Ενώ εδώ ο Μπενζεμά αντί να βάλει γκολ ξεκινάει πρόωρα να πανηγυρίζει:

Ο Πέδρο γίνεται… άυλος και ενώ πανηγυρίζει, ο Σουάρες περνάει από… μέσα του!

Και εδώ ο σκόρερ, αφού στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, είναι για λίγο αναποφάσιστος για το πως θέλει να πανηγυρίσει και τελικά πάει και κάνει ένα βίαιο τάκλιν χωρίς λόγο και αιτία στον παίκτη της Άρσεναλ:

Και στη συνέχεια, ο Λουκάκου… σπαρταράει με μακάβριο τρόπο στο έδαφος λες και βρίσκεται στις τελευταίες στιγμές του!

Επίσης, το φαινόμενο του να περνάνε οι παίκτες μέσα από σώματα άλλων παικτών επαναλαμβάνεται!

Τέλος, ο Αλέξις Σάντσες κάνει κάτι περίεργα πράγματα με τα χέρια του. Λογικά είναι και αυτός δαιμονισμένος, δεν εξηγείται αλλιώς: