Οι 7 πιο φανατικοί οπαδοί που είδαμε σε ελληνικές σειρές (Vids)
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Οι 7 πιο φανατικοί οπαδοί που είδαμε σε ελληνικές σειρές (Vids)

Από την Ντένη Μαρκορά και την Θεοπούλα μέχρι τον ΠΑΟΚτσή Ιατρόπουλο...

Η τρέλα και η αγάπη ενός οπαδού για την ομάδα του μπορεί να είναι και επικίνδυνη όταν μετατρέπεται σε χουλιγκανισμό. Μπορεί όμως να είναι και αξιαγάπητη όταν παραμένει σε υγιή επίπεδα. Ή γραφική… Ή αξιαγάπητα γραφική!

Τα ελληνικά σίριαλ έχοντας «πιάσει» πολλές φορές τον σφυγμό πολλών κοινωνικών κατηγοριών της ελληνικής πραγματικότητας δεν θα μπορούσαν να μην το κάνουν και με το ζήτημα των οπαδών. Πολλές φορές έχουν παρουσιάσει χαρακτήρες που θα θέλαμε πολύ να τους συναντήσουμε στο γήπεδο, να τους πετύχουμε τυχαία δίπλα μας.

Να και μερικοί από αυτούς:

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στη σειρά του ΑΝΤ1 «Εργαζόμενη γυναίκα»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο ρόλο του τρελαμένου ΠΑΟΚτσή που βλέπει αγώνα στο σαλόνι φορώντας τη φανέλα του Λουκά Καραδήμου, δίνει πραγματικό ρεσιτάλ σε ένα βίντεο που έχει ήδη μισό εκατομμύριο views. Αν δεν έχετε δει το συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς, μην το σκέφτεστε άλλο! Απολαύστε υπεύθυνα…

Ο Αντώνης Αντωνίου στο «Μπαμπα μην τρέχεις»

Δεν χρειάστηκε και ιδιαίτερη προσπάθεια εδώ που τα λέμε. Ο Αντωνίου άλλωστε είναι γνωστός ΑΕΚτζής και στην πραγματική ζωή και τρέχει με κασκόλ της ΑΕΚ στα γήπεδα. Ουσιαστικά στο «Μπαμπά μην τρέχεις» έπαιξε τον εαυτό του.

Το στιγμιότυπο δε που περιγράφει στον γιο του τι σημαίνει αγάπη (μιλώντας πάντα για την ΑΕΚ) πρέπει να διδάσκεται σε… οπαδικά σεμινάρια!

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Η Ντένη Μαρκορά (Ντίνα Κώνστα) στο «Δυο Ξένοι»

Μια από τις μεγαλύτερες σεναριακές εμπνεύσεις του Απόστολου Ρήγα στο «Δυο Ξένοι» ήταν ο χαρακτήρας της Ντένης Μαρκορά που αν και αστή ήταν αριστερή (σε αντίθεση με την παραδουλεύτρα της, την Φλώρα που ήταν δεξιά!) και… ως αστή ήταν Παναθηναϊκός!

Η Ντένη Μαρκορά, από τους πιο ιστορικούς χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης, ήταν η συν τοις άλλοις η «φωνή» σχολιασμού της αθλητικής επικαιρότητας μέσω του σίριαλ. Άλλωστε, οι «Δυο Ξένοι» σχολίαζαν γενικά το τι έπαιζε στην καθημερινότητα της τότε ελληνικής κοινωνίας.

Οι Μαυροτσούκαλοι στο «Ευτυχισμένοι μαζί»

Σε ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ της τελευταίας δεκαετίας, ο Γιάννης Μπέζος και η οικογένειά του ήταν… αυτό που είναι και στην κανονική ζωή: οπαδοί του Ολυμπιακού. O Ολυμπιακός έμπαινε σε πολλούς διαλόγους ανάμεσα στον Μπέζο και τους υπόλοιπους:

Οι Λαζόπουλος και Σταρόβας στο «Δέκα Μικροί Μήτσοι»

Το πρότυπο του ΠΑΟΚτζή και του Θεσσαλονικιού εν γένει, οι χαρακτήρες που έκαναν κουλ το να είσαι ΠΑΟΚ και εκτός Θεσσαλονίκης ήταν τα σκετσάκια ανάμεσα στον Λαζόπουλο και τον Σταρόβα στο «Δέκα Μικροί Μήτσοι». Δύο τύποι που είναι αραχτοί όλη μέρα, μιλάνε με βαριά μακεδονική προφορά και φυσικά ασχολούνται κατά βάση με τον ΠΑΟΚ:

Η Σοφία και η Θεοπούλα στο «Παρά Πέντε»

Αυτές οι δυο τρελές και παλαβές κυρίες στο «Παρά Πέντε», οι γιαγιάδες που όλοι θα θέλαμε να έχουμε, εκτός από την υπόλοιπη τρέλα που κουβαλούσαν ήταν ταυτόχρονα και οπαδοί του ποδοσφαίρου! Για την ακρίβεια οπαδοί της Λάρισας και έτρεχαν με κασκόλ κτλ στο γήπεδο!

Φυσικά, πήγαιναν να δουν και Εθνική Ελλάδος. Για την Σοφία και την Θεοπούλα το γήπεδο ήταν απόλαυση:

Η Βούλα στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η Ηρακλάρα. Η Βούλα από το επιτυχημένο σήριαλ του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» λατρεύει τον Ηρακλή για τον οποίο έχει φτάσει σε σημείο να κάνει μέχρι και live ξεμάτιασμα, μπας και δουν το φως το αληθινό οι παίκτες του και αποδώσουν όπως πρέπει. Για τέτοια λατρεία μιλάμε…

Και φυσικά δεν είναι η μόνη! Υπάρχει και πιο τρελός στο σήριαλ! Της οικογενείας επίσης…