Μπεργκ
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Το τελευταίο στάτους του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό (Pic)

Μετά τον χαμό που έγινε στον λογαριασμό του στο instagram ο Σουηδός χτύπησε και στο facebook

Η επικείμενη συμφωνία του αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπεργκ με την Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έφερε πολλά επεισόδια στις σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο με την διοίκηση, στην οποία κατέθεσε ο ίδιος προσφυγή με την ΠΑΕ να απαντάει με καταγγελία για παράνομη προσέγγισή του από τον αραβικό σύλλογο. Οι σχέσεις του κάποτε αγαπημένου της εξέδρας φαίνεται ότι χάλασαν και μα τους οπαδούς του τριφυλλιού. Το γυαλί όταν σπάσει δεν κολλάει λέει η παροιμία. Και αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται στην περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ. Ακόμα και αν η τελευταία επαφή του Παναθηναϊκού με τον μάνατζέρ του φέρει έναν κοινά αποδεκτό συμβιβασμό. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι φίλαθλοι δεν ενδιαφέρονται για το +/- 1 εκατομμύριο που μπορεί να εξασφαλίσει η ομάδα. Το αποτέλεσμα τους ενδιαφέρει και στην περίπτωση του Μπεργκ αυτό είναι ότι ο παίκτης φεύγει οριστικά από τον Παναθηναϊκό.

Αυτήν την δυσαρέσκεια που προκάλεσε στο κοινό του Παναθηναϊκού η απόφασή του λογικό ήταν να εκδηλωθεί πρώτα στα social media. Έτσι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τη γιγάντωσή τους. Ειδικά σε παίκτες που διατηρούν ενεργούς προσωπικούς λογαριασμούς αυτό γίνεται πιο εύκολα. Ο λογαριασμός του Σουηδού στο Instagram δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Πολλοί αγανακτισμένοι οπαδοί έσπευσαν να εκδηλώσουν την αγανάκτησή τους εκεί με πλειάδα σχολίων. Κάποια από αυτά όπως ήταν αναμενόμενο ξέφυγαν από τα όρια και μετατράπηκαν σε ύβρεις στο πρόσωπό του. Ο ίδιος και η σύζυγός του μετά τον πανικό που προκλήθηκε στη φόρμα των σχολίων αποφάσισαν να αφαιρέσουν τα σχόλια αυτά που είχαν υπερβεί τα εσκαμμένα.

Το τελευταίο στάτους του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό (Pic)

Τι συνέβη όμως στα άλλα social media του νέου μαύρου πρόβατου της πράσινης εξέδρας; Σταμάτησε μόνο στις αναρτήσεις του στο instagram; Το Menshouse εξασφάλισε, λίγο πριν το κατεβάσουν και αυτό, το τελευταίο εν Ελλάδι στάτους του Σουηδού επιθετικού στο Facebook. Ένα στάτους αποχαιρετισμού και ευχαριστιών που όπως είναι λογικό προκάλεσε επίσης ποικίλα σχόλια. Το τελευταίο στάτους του Μπεργκ όντας ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού μπορεί να ήταν σύντομο, οι αντιδράσεις και τα σχόλια που πυροδότησε όμως ήταν καυστικά και πολυθεματικά από γνωστούς και αγνώστους χρήστες του Facebook.

Δείτε το τελευταίο στάτους του Μάρκους Μπεργκ και τα πρώτα σχόλια κάτω από αυτό στην παρακάτω εικόνα

Το τελευταίο στάτους του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό (Pic)

 

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…