Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Αντετοκούνμπο στην Εθνική
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Αντετοκούνμπο στην Εθνική

Γιατί να ανησυχείς για τη μή συμμετοχή του Γιάννη όταν υπάρχουν αυτοί οι αντικαταστάτες του;

Η ανακοίνωση της απόσυρσης του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Ευρωμπάσκετ 2017, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, μέσα από τα social media του έφερε έναν μικρό πανικό. Σε όλους όσους ασχολούνται με την επίσημη αγαπημένη. Από τα αθλητικά μίντια, τους παράγοντες της ΕΟΚ, το προπονητικό τιμ ως τους απλούς φιλάθλους.

Οι πρώτες ώρες είναι πάντα οι πιο κρίσιμες. Ισχύει για περιπτώσεις μετεγχειρητικές, για περιπτώσεις που έφαγες εν γνώση σου κάτι ληγμένο αλλά και περιπτώσεις όπως αυτές του Γιάννη. Όπου μετά την ανακοίνωσή του θα σκάσουν όλων των ειδών οι υπερβολικές αντιδράσεις. Με κοινό παρανομαστή ότι στο Ευρωμπάσκετ θα τον πιούμε αποκλειστούμε πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι υπολογίζαμε. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια ισάξιος αντικαταστάτης του 22χρονου σούπερσταρ των Μπακς. Ακόμα και αν ψάχναμε σε παίκτες άλλων εθνικών;

Αληθεύει όμως αυτό ή είναι ένας μύθος λόγω της παρουσίας του Γιάνναρου στο ΝΒΑ; Στο Menshouse δεν το πολυσκεφτήκαμε αλλά συσκεφτήκαμε για να βρούμε έναν πιθανό μπασκετμπολίστα που θα γινόταν ο ιδανικός αντικαταστάτης του. Κάποιον που θα μπορούσε να πάρει την εθνική ομάδα στις πλάτες του. Έναν νέο ηγέτη μέσα στο παρκέ. Και τον βρήκαμε. Αλλά δεν είναι ένας. Είναι πολλοί. Ελλάδα μπασκετομάνα αφού. Αλλά δεν τολμάμε να πάρουμε εμείς την ευθύνη για το ποιος από όλους θα είναι ο καλύτερος.

Ναι είμαστε τόσο ευθυνόφοβοι και αφήνουμε τα δύσκολα σε εσάς. Εμείς σας δίνουμε τα ονόματα και εσείς ψηφίζετε θετικά ή αρνητικά αυτόν που θέλετε να «φορέσει τα παπούτσια» του Γιάννη και να οδηγήσει την ομάδα σε ένα μετάλλιο. Βγάζετε έτσι και ένα βάρος από τον κόουτς Μίσσα που σίγουρα θα βλέπει ατή την αντικατάσταση σαν Γολγοθά.

Ψήφισε τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Ευρωμπάσκετ μέσα από μία σειρά υπερταλαντούχων Ελλήνων καλαθοσφαιριστών.