Ο νικητής του βιβλίου του Τζόρνταν!
Βρείτε μας στο
Διαγωνισμοί

Ο νικητής του βιβλίου του Τζόρνταν!

Στο Menshouse μας αρέσει να τηρούμε τις υποσχέσεις μας: αφού δεσμευτήκαμε, λοιπόν, ν' ανακοινώσουμε την πρωτοχρονιά τον νικητή του διαγωνισμού για το βιβλίο του Μάικλ Τζόρνταν, το πράξαμε στις 2 Γενάρη...

Είστε, τελικά, εσείς οι αναγνώστες Τζορντανόφιλοι: Τι κι αν ο GOAT έχει αποσυρθεί εδώ και 13 ολόκληρα χρόνια από την ενεργό δράση; Τι κι αν το κουίζ που καλούσασταν να «λύσετε» για να μπείτε στην κλήρωση δεν ήταν ακριβώς «ευκολάκι» αλλά τις είχε τις δυσκολίες του;

Εκατομμύρια από σας εκεί έξω (ok, το παρακάναμε: δεκάδες) πέτυχαν το απόλυτο 16/16, έκαναν like στην σελίδα της MVPublicationsτης εταιρίας που εξέδωσε στα ελληνικά το βιβλίο κάνοντας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά- και μπήκατε δικαίως στην κλήρωση.

Νικητής αυτής ήταν ο Kostas Dounas, ο οποίος παρακαλείται να στείλει τα στοιχεία του στο inbox της σελίδας του Menshouse στο facebook, προκειμένου να του αποσταλεί το βιβλίο.

Όσοι από σας επιθυμείτε ν’ αγοράσετε με δωρεάν τα έξοδα αποστολής την απόλυτη βιογραφία του Τζόρνταν, μπορείτε να το παραγγείλετε μ’ ένα κλικ εδώ.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας και να θυμάστε: οι διαγωνισμοί συνεχίζονται…