αξεσουάρ
Βρείτε μας στο

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι ο φετινός Μάιος είναι με διαφορά ο πιο σιχαμένος των τελευταίων 15 ετών. Ξεκίνησε με καλές ζέστες, υψηλές θερμοκρασίες, έπεσε, γέμισε από συννεφιά, έριξε και βροχές. Χθες η πιο πρόσφατη. Αν ήταν άνθρωπος θα ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης. Αν ήταν φαγητό τα φρέσκα φασολάκια. Σκεφτείτε κι εσείς μαζί μου άλλες συγκρίσεις. Κατάφερε να γίνει πιο τραγικός κι από τον Μάρτιο. Ναι, τον Μάρτιο ο καιρός ήταν μια κλάση καλύτερος. Δε μας σκιάζει όμως φοβέρα καμιά. Σε 4 μέρες θα έχει μπει Ιούνιος κι ελπίζουμε αυτός να είναι διαφορετικός σε σχέση με πέρσι π.χ. που έριξε και χαλάζι. Έτσι, είπαμε να δώσουμε από τώρα μερικά tips για καλοκαίρι. Όπως τα αξεσουάρ που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

Το τραπέζι-ψυγείο

Ας το παραδεχτούμε. Τα προεόρτια και τα μεθεόρτια των διακοπών επιβάλλουν σαββατοκύριακο σάπισμα σε έναν καναπέ. Με έναν ανεμιστήρα ή το air condition να δροσίζει το έξω σου. Και μερικές μπύρες, νερά, κοακόλες το μέσα σου. Με το παρακάτω τραπέζι δεν θα χρειάζεται καν να σηκωθείς. Ως αξεσουάρ θυμίζει λίγο την πολυθρόνα που πήρε η Ρέιτσελ όταν έσπασε την Ροζίτα, αλλά είναι καλύτερο λόγω μεγάλης χωρητικότητας.

Αυτόματη σανίδα

Για εσένα που είσαι ρέμπελος. Για εσένα που θες να σηκωθείς από την ξαπλώστρα, αλλά αδυνατείς. Αυτή η σανίδα του σερφ θα σε ξεκουράσει. Εσύ δεν θα χρειαστεί να κάνεις πολλά. Μόνο να στέκεσαι και να μην πέσεις στο νερό.

Φορτηγό-σκηνή

Είναι ένα ημιτροχόσπιτο. Ή μια εξελιγμένη σκηνή για κάμπινγκ που δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείς για να την στήσεις. Είναι μαζί με το αμάξι σου, μπορείς να είσαι κάμπερ εν κινήσει και να κάνεις το αντίστοιχο της κρουαζιέρας για τους σεσημασμένους του κάμπινγκ. Θα είσαι ένας πρωτοπόρος.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Σκηνή αλά Όπερα του Σίδνεϊ

Αν πάλι θες να ζήσεις σωστά την φάση με το κάμπινγκ και να στήσεις τη σκηνή, τότε ετοιμάσου για κάτι γκράντε. Αυτό δεν είναι σκηνή, αλλά ο ουρανοξύστης των σκηνών. Ένα τεράστιο σαλόνι. Βέβαια για να τα λέμε σωστά είναι ακόμα πιο ξεκούραστη, αφού ξεδιπλώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού στο κοντρόλ που παίρνεις μαζί με τη σκηνή. Ενδείκνυεται απόλυτα για μεγάλες παρέες. Ή για μοναχικούς τύπους που θέλουν την άπλα τους. Μέχρι και μπάνιο διαθέτει στο πίσω μέρος της. Γλιτώνεις και τη γκρίνια εκείνου του φίλου που πάντα αναρωτιέται που θα πλένεται ή θα κάνει την ανάγκη του. Πιο must αξεσουάρ δεν γίνεται.

Air Buddy

Ούτε η ΑΜΑΝ Teleshopping τέτοια εφευρετικότητα σε αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Για εσένα που θες να κάνεις την κατάδυση σου, αλλά δεν την παλεύεις καθόλου με τον βαρύ εξοπλισμό. Ή που θες να πας λίγο πιο βαθιά, αλλά φοβάσαι δεν θα σε φτάσει το οξυγόνο. Η συσκευή με την ονομασία Air Buddy σε συνδέει με τον αέρα πάνω από τη θάλασσα και μπορείς να πας σε βάθος ως και 12 μέτρα.

Αξεσουάρ «Καμπριολέ υποβρύχιο»

Ό,τι πρέπει για τραγούδι του Γιάννη Βασιλείου. Υποβρύχιο δεν το λες, ακόμα κι αν περιβαλλόταν από γυαλί. Πιο πολύ βάρκα είναι. Μόνο που έχει τη δυνατότητα να βυθιστεί και να κινηθεί κάτω από το νερό. Σα να είσαι ο Ζακ Ιβ Κουστό!