Μπάνιο και το χειμώνα! Οι 3 καλύτερες εσωτερικές πισίνες στην Αθήνα
Βρείτε μας στο
Διακοπές

Μπάνιο και το χειμώνα! Οι 3 καλύτερες εσωτερικές πισίνες στην Αθήνα

Ποιος είπε πως το κολύμπι είναι υπόθεση αυστηρά καλοκαιρινή;

Αν κι εσείς αγαπάτε το χειμερινό μπάνιο αλλά δεν σας αρέσει να… τουρτουρίζετε από το κρύο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε μία από τις τρεις εσωτερικές πισίνες μεγάλων εγκαταστάσεων της Αθήνας που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Ποια διαλέγετε;

Family Sports Club: Για οικογενειακές αποδράσεις

family-sports-club

Πρόκειται για ένα ιδανικό μέρος για οικογένειες. Διαθέτει –μεταξύ άλλων-  κλειστή θερμαινόμενη πισίνα για τα μέλη του club και για επισκέπτες.

Στο σύγχρονο αυτό αθλητικό κέντρο μπορείτε να αθληθείτε ή απλά να… ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας ταυτόχρονα έναν δροσιστικό χυμό ή ένα απολαυστικό cocktail δίπλα στο νερό.

Στην παρέα σας θα βρίσκονται προπονητές, γυμναστές αλλά και φυσικοθεραπευτές.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Η πισίνα είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε μέρα από τις 10 το πρωί. Η είσοδος είναι μόλις 10 ευρώ, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται ο καφές.

Μητροπούλου & Καλλιανίου, Βριλήσσια

Divani Caravel Hotel: Με θέα την Ακρόπολη

divani-caravel-hotel

Η κλειστή υπαίθρια πισίνα στην ταράτσα του ξενοδοχείου Divani Caravel Hotel είναι ιδανική τόσο για τις καλοκαιρινές όσο και για τις χειμερινές σας βουτιές, καθώς είναι από τις λίγες τις Αθήνας που λειτουργούν όλο το χρόνο.

Παράλληλα με το μπάνιο σας, μπορείτε να απολαύσετε και την  εκπληκτική θέα που σας προσφέρει στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Λειτουργεί όλο το χρόνο. Η εσωτερική πισίνα του Divani Caravel λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και η είσοδος είναι 35 ευρώ Δευτέρα με Παρασκευή και 50 ευρώ για σαββατοκύριακα και αργίες.

Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Vari Sports Club: Για τους απαιτητικούς

vari-sports-club

Πρόκειται για μία λιγότερο οικονομική επιλογή, συνίσταται όμως για όσους σκοπεύουν να επισκέπτονται συχνά την πισίνα του club και έχουν σκοπό να γραφτούν για κάποιους μήνες.

Διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα με ηλεκτρικά συρόμενη οροφή και πάντα με τη βοήθεια των ειδικών μπορείτε να επιλέξετε να επιδοθείτε σε ελεύθερη ή personal training κολύμβηση, aqua aerobics και άλλες ενδιαφέρουσες ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα και το χειμώνα.

Στο χώρο επίσης υπάρχει και υδρομασάζ 6 ατόμων, για να χαλαρώσετε μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης σας.

Λ. Βάρης – Κορωπίου 90