Τα 10 πιο χλιδάτα σπίτια στην Ελλάδα (Pics)
Βρείτε μας στο
Ελλάδα

Τα 10 πιο χλιδάτα σπίτια στην Ελλάδα (Pics)

Όσον και αν μοιάζει εξωπραγματικό οι συγκεκριμένες σπιταρόνες βρίσκονται στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης!

Και μόνο η αναφορά της Ελλάδας αυτή τη στιγμή στις παγκόσμιες συζητήσεις είναι συνώνυμο της οικονομικής κρίσης. Το γιατί το γνωρίζουμε πολύ καλά: η ελληνική κοινωνία έχει βιώσει με μεγάλη σκληρότητα τις επιπτώσεις της κρίσης.

Μην φανταζόμαστε όμως ότι αυτό ισχύει για τον κάθε Έλληνα. Διότι υπάρχουν κάποιοι που όχι απλά δεν έχουν πάρει μυρωδιά τι σημαίνει οικονομική κρίση αλλά αντίθετα, ο τρόπος ζωής τους είναι άλλου επιπέδου. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στα σπίτια τους για να το κατανοήσει.

Η λίστα με τα ακριβότερα σπίτια στην Ελλάδα προκαλεί ίλιγγο στους «κανονικούς» ανθρώπους. Δείτε ποια είναι  τα 10 πιο πλούσια σπίτια που υπάρχουν στην Ελλάδα και… νιώστε τον:

10/ 14.000.000, Εκάλη

Τα 10 πιο χλιδάτα σπίτια στην Ελλάδα (Pics)

Τι κι αν η Εκάλη θεωρείται η περιοχή με τα μεγαλύτερα και πιο πλούσια σπίτια; Στη λίστα αυτή μόλις ένα χωράει! Το συγκεκριμένο πάντως είναι και το μεγαλύτερο της λίστας καθώς αποτελείται από 1750 τετραγωνικά, δηλαδή το κάθε τετραγωνικό κοστίζει περίπου 8000!

9/  14.000.000, Μύκονος

Τα 10 πιο χλιδάτα σπίτια στην Ελλάδα (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Λέγεται πως η αγορά ακινήτων στη Μύκονο δεν βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με παλιότερα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν σπίτια που απευθύνονται αποκλειστικά σε (πολύ) πλούσιους. Το εν λόγω σπίτι αν και απούλητο για την ώρα και με μια τρομακτική μυστικοπάθεια να το περιβάλλει για ευνόητους λόγους (γι’ αυτό άλλωστε δεν υπάρχει καν φωτογραφία), είναι φτιαγμένο από γνωστό αρχιτέκτονα και (λογικά) τα αξίζει τα λεφτά του.

8/  14.500.000, Καβούρι

Τα 10 πιο χλιδάτα σπίτια στην Ελλάδα (Pics)

Η περιοχή με τα πιο ακριβά σπίτια στην Ελλάδα, αραιοκατοικημένη, μέσα στα πεύκα, δίπλα σε παραλίες της και πολύ κοντά στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα (!) αποτελείται από 1240 τμ και βρίσκεται στον τρίτο όροφο μιας κατοικίας.

7/  15.600.000, Χαλκίδα

Τα 10 πιο χλιδάτα σπίτια στην Ελλάδα (Pics)

Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι μια από εκείνες τις περιπτώσεις που πως ό,τι και να πεις για να το περιγράψει θα είναι λίγο, μάλλον όποιες λέξεις και να διαλέξεις θα το υποβαθμίσεις. Απλά δείτε την φωτογραφία του και θα καταλάβετε.

6/  16.000.000, Καβούρι

Άλλο ένα κτίριο χωρίς φωτογραφίες και με ελάχιστες πληροφορίες για αυτό – άλλωστε πολλές φορές τα εξωπραγματικά πλούτη απαιτούν και μια μυστικοπάθεια. Είναι μπροστά στη θάλασσα και αποτελείται από 400 τετραγωνικά ενώ είναι χτισμένο σε οικόπεδο 1,2 στρεμμάτων.

5/  17.000.000, Καβούρι

Τα 10 πιο χλιδάτα σπίτια στην Ελλάδα (Pics)

Αυτό είναι το δεύτερο πιο ακριβό ακίνητο στο Καβούρι. Πρόκειται για βίλα 500 τετραγωνικών πάνω στη θάλασσα. Έχει 4 υπνοδωμάτια, τζακούζι στο μπάνιο και τιμή 16 εκατομμύρια. Τα (υπόλοιπα) λόγια είναι μάλλον περιττά.

4/  20.000.000, Σούνιο

Τα 10 πιο χλιδάτα σπίτια στην Ελλάδα (Pics)

Από τις πιο πρόσφατες καταχωρήσεις αυτής της λίστας, η συγκεκριμένη βίλα βρίσκεται στα Λεγραινά και αποτελείται 600 τετραγωνικά σε 10 στρέμματα οικόπεδο. Έχει θέα την παραλία και στο εσωτερικό της υπάρχει πισίνα, γήπεδα, 5 μάστερ υπνοδωμάτια, δωμάτια για το προσωπικό ενώ «κοιτάει» προς το Ναό του Ποσειδώνα.

3/  23.000.000, Καλύβια

Άλλο ένα σπίτι του οποίου ο μεσίτης προσπαθεί επιμελώς να αποκρύψει πιστεύοντας μάλλον ότι η περιγραφή του αρκεί για να δώσει μια εικόνα. Λογικά πρόκειται για αριστούργημα πάντως αφού φτάνει το εξωπραγματικό μέγεθος των 400 τετραγωνικών μέτρων, δηλαδή το κάθε τετραγωνικό κοστίζει 57,500 ευρώ.

2/  30.000.000, Καβούρι

Τα 10 πιο χλιδάτα σπίτια στην Ελλάδα (Pics)

Βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή αλλά ήδη η τιμή του είναι στα ύψη. Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και κύριο συστατικό του την πέτρα, (θα) περιέχει άπειρα τετραγωνικά μέτρα χλιδής και καλοπέρασης, με πισίνες, δεκάδες δωμάτια εκ των οποίων τα έξι θα είναι κρεβατοκάμαρες κτλ.

1/  33.000.000, Πικέρμι

Τα 10 πιο χλιδάτα σπίτια στην Ελλάδα (Pics)

Ανήκει στην οικογένεια Μαρτίνου και είναι ό,τι πιο πλούσιο μπορεί να συναντήσει κανείς στην Ελλάδα σε.. σπίτι.  1000 τετραγωνικά, 10 υπνοδωμάτια, 16 μπάνια και WC, γιγάντιοι κήποι και γενικά πολλή, μα πάρα πολλή χλίδα…

Τα 10 πιο χλιδάτα σπίτια στην Ελλάδα (Pics)