Αποκάλυψη: Ο πραγματικός διάλογος του Κώστα Σόμμερ με τον Μπραντ Πιτ
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Αποκάλυψη: Ο πραγματικός διάλογος του Κώστα Σόμμερ με τον Μπραντ Πιτ

Ο Κώστας Σόμμερ δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ο Μπραντ Πιτ τον πλησίασε από μόνος του και του μίλησε σ’ ένα πάρτι στο Λος Άντζελες και το menshouse.gr κατάφερε να εξασφαλίσει τον ακριβή διάλογό τους.

Εισαγωγή για όσους είχαν παιδικό τους όνειρο να γίνουν αστροναύτες και τελικά τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα τις δύο τελευταίες μέρες να μην κατοικούν στον πλανήτη γη και να έχουν χάσει τις εξελίξεις: σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» ο Κώστας Σόμμερ δήλωσε πως συναντήθηκε σ’ ένα πάρτι με τον Μπραντ Πιτ, καθώς ήταν να δουλέψουν μαζί σ’ ένα πρότζεκτ (το οποίο τελικά ναυάγησε), και ότι ο Αμερικάνος ηθοποιός τον πλησίασε και του μίλησε από μόνος του.

Το menshouse.gr που, ως γνωστόν, διατηρεί άριστες σχέσεις με το Χόλυγουντ, κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικά για τους αναγνώστες του τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους δύο συναδέλφους και σας τα παρουσιάζει:

Οικεία Τζωρτζ Κλούνι, Μπέβερλι Χιλς. Βράδυ. Στην τεράστια έπαυλη του γνωστού ηθοποιού γίνεται πάρτι στο οποίο παρίστανται όλα τα μεγάλα κεφάλια του Χόλυγουντ, μαζί με τα υπόλοιπα μέρη του σώματός τους.

Αποκάλυψη: Ο πραγματικός διάλογος του Κώστα Σόμμερ με τον Μπραντ Πιτ

Ο Μπραντ ο Πιτ, νευρικός μετά το χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, περιφέρεται ασκόπως από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Αίφνης, σε μια γωνιά, βλέπει Εκείνον να λάμπει περισσότερο κι από πυγολαμπίδα στην καρδιά του σκότους και να είναι περιτριγυρισμένος από 6-7 αιθέριες υπάρξεις, τα πόδια των οποίων παραδόξως πατάνε στη γη.

Ο Πιτ πίνει ένα τελευταίο ουίσκι προκειμένου να μαζέψει δυνάμεις και πλησιάζει τον Έλληνα. Τον ακουμπάει στον ώμο για να γυρίσει και τότε…

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Αποκάλυψη: Ο πραγματικός διάλογος του Κώστα Σόμμερ με τον Μπραντ Πιτ

Μπραντ Πιτ: (Με τρέμουλο στη φωνή) «Εμ, μ-μμ-με συγχωρείτε που σσ-σας ενοχλώ. Ήθελα απλά να…»

Κώστας Σόμμερ: (Συγκαταβατικά) «Δεν πειράζει μικρέ. Μην τρελαίνεσαι. Αυτόγραφο;»

Μπραντ Πιτ: (Τα μάτια του φωτίζονται σαν παιδιού που βλέπει δώρα κάτω από Χριστουγεννιάτικο δέντρο) «Μπορώ να έχω ένα;;;; Ουάου! Θεέ μου, ποιος να μου το έλεγε όταν ξεκινούσα σήμερα γι’ αυτό το χαζοπάρτι του Τζωρτζ ότι στο τέλος θα φύγω με αυτόγραφο του Κώστα του Σόμμερ! Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω Ευγενία Μανωλίδου, αλλά… Θα καταρρεύσω!»

Κώστας Σόμμερ: (Μειδιά) «Έλα, σταμάτα… (Ο Πιτ σταματάει). Συνέχισε…»

Μπραντ Πιτ: «Ξε-ξέρετε, πρόκειται να παίξουμε μαζί στην επόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, το σενάριο της οποίας θα γράψει ο Γούντι Άλεν και θα έχει προϋπολογισμό 4 δισεκατομμύρια δολάρια».

Κώστας Σόμμερ: «Μη μου πεις πως είσαι το παιδί που έπαιζε στο “Seven”, στο “Fight Club”, το “Ocean’s Eleven”, το “Ocean’s twelve”, το “Ocean’s thirteen”, το “Troy”, το “Inglourious Basterds”, το “Mr. & Mrs. Smith” και το “Fury», ε;»

Μπραντ Πιτ: «Εγώ είμαι, ναι!»

Αποκάλυψη: Ο πραγματικός διάλογος του Κώστα Σόμμερ με τον Μπραντ Πιτ

Κώστας Σόμμερ: «Κι έλεγα πού σε ξέρω, πού σε ξέρω… Γνωστή η φάτσα σου, αλλά… Καταλαβαίνεις. Τόσες φάτσες που βλέπω καθημερινά, δεν συγκράτησα τη δική σου».

Μπραντ Πιτ: «Εντάξει, δε χρειάζεται ν’ απολογείστε- προς Θεού! Τι προς Θεού, δηλαδή, προς Σόμμερ!»

Εκείνη τη στιγμή τους πλησιάζει ο Τζωρτζ Κλούνι. Πιάνει τον Μπραντ από τον αγκώνα και του λέει σ’ εμπιστευτικό τόνο ότι όπου να ‘ναι έρχεται να τον βρει η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία έχει σουρώσει και τραγουδάει παράφωνα «Πού να βρω ένα φιλαράκι;».

Ο Σόμμερ τους διακόπτει.

Αποκάλυψη: Ο πραγματικός διάλογος του Κώστα Σόμμερ με τον Μπραντ Πιτ

Κώστας Σόμμερ: (Προς τον Κλούνι) «Συγγνώμη, παιδί. Ακόμα  ένα Μαρτίνι, σε παρακαλώ. Και γρήγορα».

Μπραντ Πιτ: «Εχμ.. Εεεε… Κύριε Σόμμερ, αυτός είναι ο Τζωρτζ Κλούνι. Δεν είναι σερβιτόρος».

Κώστας Σόμμερ: (Κοιτάζει εξεταστικά τον Κλούνι) «Για σερβιτόρος μοιάζει πάντως…»

Τζωρτζ Κλούνι: «Μπραντ, μη μου πεις πως είναι…»

Μπραντ Πιτ: «Ναι, αυτός είναι! Ο πρωταγωνιστής του “Της αγάπης μαχαιριά”! Ο περίφημος Κώστας Σόμμερ με τ’ ονοματεπώνυμο!»

Αποκάλυψη: Ο πραγματικός διάλογος του Κώστα Σόμμερ με τον Μπραντ Πιτ

Τζωρτζ Κλούνι: «Δεν το πιστεύω! Μαχαιριά στην καρδιά ήταν αυτή- της αγάπης, φυσικά… Χαίρομαι πάρα πολύ που σας γνωρίζω κ. Σόμμερ».

Κώστας Σόμμερ: «Χαίρεσαι, αλλά το Μαρτίνι μου ακόμα να έρθει».

Τζωρτζ Κλούνι: «Πάω, πάω…»

Κώστας Σόμμερ: «Παναθηναϊκός».

Ο Τζωρτζ Κλούνι φεύγει σφαίρα να πάει να φέρει το ποτό που του παρήγγειλε ο Έλληνας ηθοποιός, αφήνοντας και πάλι τους άλλους δύο μόνους τους.  

Μπραντ Πιτ: «Ξέρετε, απ’ ό,τι μου είπε ο τρίτος βοηθός του δεύτερου εικονολήπτη, ο Σκορσέζε ενημέρωσε τους τεχνικούς πως ξεκινάμε γυρίσματα την άλλη Δευτέρα».

Κώστας Σόμμερ: «Την άλλη Δευτέρα; Με την καμία. Παίζει ο Θρύλος. Καλά, θα πάρω εγώ τηλέφωνο τον Μάρτιν να του πω να το ξεχάσει. (Παύση). Να σου πω, έχεις μάθει τα λόγια σου;»

Αποκάλυψη: Ο πραγματικός διάλογος του Κώστα Σόμμερ με τον Μπραντ Πιτ

Μπραντ Πιτ: «Φυσικά! Και τις δύο ατάκες που έχω σ’ ολόκληρη την ταινία».

Κώστας Σόμμερ: «Τυχερέ. Εμένα ο ρόλος μου είναι 8 τόμοι Larousse Britannica».

Μπραντ Πιτ: «Λογικό. Εσείς είστε ο πρωταγωνιστής… Κύριε Σόμμερ, να σας εξομολογηθώ κάτι; Έχω λίγο άγχος».

Κώστας Σόμμερ: «Άγχος; Τι είναι αυτό; Μη φοβάσαι παιδί μου, όλα καλά θα πάνε! Θες ν’ ακούσεις ένα ινσπιρέησιοναλ σπιτς να πάρεις τα πάνω σου;»

Μπραντ Πιτ: «Αν σας είναι εύκολο…»

Κώστας Σόμμερ: «Λοιπόν, άκου. Σημασία έχει να love life και everything about life. Να, δες»

Μπραντ Πιτ: (Χειροκροτεί ενθουσιωδώς μέχρι που κοκκινίζουν οι παλάμες του) «Εντάξει, δεν έχω λόγια ο έρμος- ο μαύρος. Ο Μαύρος Πιτ».

Κώστας Σόμμερ: «Thanks bro. Το εκτιμώ. Αυτή η αγάπη του κόσμου έχει αξία ανεκτίμητη. Οι αγκαλιές, τα φιλιά, οι λιποθυμίες των γυναικών όταν με βλέπουν- όλα τους, αξία ανεκτίμητη. Για τα υπόλοιπα υπάρχει η MasterCard».

Μπραντ Πιτ: «Τελικά, παρά τη φήμη σας στην κινηματογραφική βιομηχανία, είστε πάρα πολύ cool τυπάκι. Σας πάω».

Κώστας Σόμμερ: «Τσαντ…»

Μπραντ Πιτ: (Τον διορθώνει) «Μπραντ».

Αποκάλυψη: Ο πραγματικός διάλογος του Κώστα Σόμμερ με τον Μπραντ Πιτ

Κώστας Σόμμερ: «Πες το κι έτσι. Τσαντ, κι εγώ σε πάω. Αλλά τώρα πρέπει να φύγω. Με περιμένει η Αντζελίνα Τζολί».

Μπραντ Πιτ: «Η Τζολί; Το τσόλι!»

Κώστας Σόμμερ: «Τι είπες μικρέ;»

Μπραντ Πιτ: «Αυτή είναι η πρώην γυναίκα μου! Μου είχε πει πως βλέπει κάποιον άλλον, αλλά φαντάστηκα κάποιον άλλον, όχι τον Κώστα τον Σόμμερ…»

Κώστας Σόμμερ: (Ξεκαρδίζεται στα γέλια) «Χαχαχαχαχαχαχααα! Καλό μικρέ, καλό. Σιγά ρε χαλιαμούτρα μη γυρνούσε ποτέ να σε κοιτάξει εσένα η Αντζελίνα! Να σου πω, μήπως τον μπαμπά σου τον λένε Τζεπέτο;»

Ο Μπραντ Πιτ μένει εμβρόντητος να κοιτάζει τον Κώστα Σόμμερ που απομακρύνεται. Ο Έλληνας ηθοποιός του ρίχνει ένα μπατσάκι στο μάγουλο και του λέει πως θα τον δει στα γυρίσματα. Έπειτα, κάνει να φύγει, όμως βλέπει μια σουρωμένη Τζένιφερ Άνιστον να βρίζει και να πλησιάζει τον Πιτ.

Αποκάλυψη: Ο πραγματικός διάλογος του Κώστα Σόμμερ με τον Μπραντ Πιτ

«Καλό κομμάτι…», μονολογεί ο Σόμμερ και συνεχίζει να περπατά.

Λίγο πριν την έξοδο, ένας λαχανιασμένος Τζωρτζ Κλούνι τον προλαβαίνει.

 Τζωρτζ Κλούνι: (Προσπαθεί να βρει τη ανάσα του- κρατάει έναν δίσκο μ’ ένα Μαρτίνι πάνω) «Με… Με… Συγχωρείτε! Κύριε Σόμμερ, το Μαρτίνι σας!»

Κώστας Σόμμερ: (Απαξιωτικά) «Τώρα; Δεν το θέλω».

Τζωρτζ Κλούνι: «Και τι να το κάνω;»

Κώστας Σόμμερ: «Βάλ’ το στον κώλο σου».

Και, μ’ αυτή την κουβέντα του κώλου, ο Κώστας Σόμμερ πήγε να συναντήσει την Αντζελίνα Τζολί, προκειμένου να «συστήσουν» το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλυγουντ.

Τους Sommerlina.  

Αποκάλυψη: Ο πραγματικός διάλογος του Κώστα Σόμμερ με τον Μπραντ Πιτ