Ο Τζέισον Μομόα είναι ένα πραγματικό κτήνος (με την καλή έννοια πάντα)
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Ο Τζέισον Μομόα είναι ένα πραγματικό κτήνος (με την καλή έννοια πάντα)

Το παλικάρι που μας συστήθηκε ως Khal Drogo, είναι στην πραγματικότητα ένα θηρίο ανήμερο που θα το σκεφτείς διπλά και τρίδιπλα για να του φέρεις αντίρρηση ή να του κάνεις πατ πατ στην πλάτη.

Λέγαμε τις προάλλες εδώ για τον Τομ Χάρντι πόσο μπαντασίλας είναι και πόσο θα θέλαμε να τον έχουμε ως ηγέτη της αγέλης μας. Φαντάσου λοιπόν μια παρέα που εκτός του Χάρντι θα περιλαμβάνει και τον Τζέισον Μομόα. Πόσο uber θα ήταν; Κατ΄αρχάς δεν θα τολμούσε κανείς να τους ρίξει πόρτα σε κλαμπ, ακόμα κι αν ήταν 10 άντρες πίσω τους. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί ο Τζέισον εμφανίστηκε χθες βράδυ στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και προκάλεσε αναταράξεις στην κοιλιακή μας χώρα από το δέος μπροστά στην κτηνώδη καλοσύνη του.

Θα μπορούσες να τον αποκαλέσεις έναν αγαθό γίγαντα. Μόνο που αρκεί μια μικρή ενόχληση ώστε ο αγαθός να αρχίσει να μετατρέπεται σε ένα ασταμάτητο beast. Ο Νεοζηλανδός μίλησε στον Κίμελ για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, το Frontier. Εκεί δίνει ρεσιτάλ ως ένας από τους πιο άγριους και ανυπέρβλητους ρόλους που έχουμε δει.

Ο Μομόα βρίσκεται σε μια πρωτόγονη κατάσταση και αυτό είναι που ρίχνει κάθε γυναίκα στα πατώματα. Κοτζάμ βασίλισσα Ντενέρις τον σκέφτεται τα βράδια και αναστενάζει…

Αυτό που αποκάλυψε ο Τζέισον, το οποίο δεν γνωρίζαμε και δεν μας ξάφνιασε καθόλου, είναι ότι στον ελεύθερο του χρόνο φτιάχνει τσεκούρια. Ο παρουσιαστής θέλησε να τα δει, όχι μόνο μέσα στο κουτί τους. Έτσι, Μομόα και Κίμελ σηκώθηκαν από τις καρέκλες και άρχισαν να πετάνε τα τσεκούρια σε έναν τοίχο με στόχο. Στο τέλος ανέλαβε δράση ο ηθοποιός και κάρφωσε για πλάκα 4 τσεκούρια, βγάζοντας μια κραυγή που σε καθίζει στ΄αυγά σου για να μην τολμήσεις ποτέ να του κουνηθείς!

Όσον αφορά το Frontier, πρόκειται για μια σειρά όπου ο ηθοποιός υποδύεται τον Ντέκλαν Χαρπ, έναν Ιρλανδο-ιθαγενή των ΗΠΑ, που αντιμάχεται μια μεγάλη εταιρεία, η οποία έχει το μονοπώλιο στο εμπόριο γούνας στον Καναδά. Ο λόγος που το κάνει αυτό δεν είναι μόνο ηθικός κι αντικαπιταλιστικός. Αλλά γιατί αυτή η εταιρεία ευθύνεται για τον θάνατο των γονιών του και πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της που τον μεγάλωσε και του έμαθε όσα γνωρίζει!

Φαντάσου τι άλλο έχουμε να δούμε και στην ταινία Aquaman, όπου θα είναι υπόθεση για έναν ρόλο!

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…