Το 24ωρο του Σπαλιάρα στο νησί του Survivor
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Το 24ωρο του Σπαλιάρα στο νησί του Survivor

Το Survivor σήκωσε χθες το βράδυ την αυλαία και το menshouse.gr- χρησιμοποιώντας αρχαιοελληνική τεχνολογία που αγόρασε σε τιμή ευκαιρίας (600 δισ.) από τον Αρτέμη Σώρρα- καταγράφει πώς περνάει ένα 24ωρο στο νησί ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Απόλυτη ησυχία- δεν κινείται φύλλο. Διάσημοι και μαχητές, ακολουθώντας κατά γράμμα τη ρήση «αφεντικά και δούλοι…», έχουν γίνει ένα ούλοι. Στον Άγιο Δομίνικο μόλις έχει αρχίσει να χαράζει και οι 24 παίκτες κοιμούνται του καλού καιρού. Έπειτα, όμως, ακούγεται μια ηχογραφημένη τσιρίδα του Ταρζάν (αυτοσχέδιο ξυπνητήρι που έφτιαξε ο Σάκης Τανιμανίδης) και τότε εκείνος ανοίγει τα μάτια του.

Η μέρα ξεκινά και ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι έτοιμος να την αρπάξει από τα μαλλιά σα να ήταν η 4001η γκόμενα της ζωής του…

Το 24ωρο του Σπαλιάρα στο νησί του Survivor

Ώρα 08:30, πρωί

Σηκώνεται, τινάζει την αμμουδιά από πάνω του («Βρε π@#στη Χούτο, δεν μπορείς να κερδίσεις μια δοκιμασία. Μείναμε άστεγοι…», μουρμουρά), έπειτα πίνει δυο γουλιές νερό και αρχίζει να τεντώνει τα άκρα του σαν ημερόβιο αρπακτικό που είναι.

10 λεπτά αργότερα ανοίγει τα φτερά του κι ετοιμάζεται για υψηλές πτήσεις.

Ο γυπαετός είναι έτοιμος.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Το 24ωρο του Σπαλιάρα στο νησί του Survivor

Ώρα 12:30, μεσημέρι

Έχοντας τσιμπήσει κάτι ελαφρύ για να διατηρήσει την αψεγάδιαστη σιλουέτα του (τοπική σαύρα στα κάρβουνα με λεμόνι), αρχίζει τις κάμψεις και μετράει φωναχτά «3998, 3999, 4000!!!».

Σηκώνει το βλέμμα, βλέπει την Ειρήνη Παπαδοπούλου να περνάει από δίπλα του και της λέει «Βουλεβού κουσέ αβέκ μουά;», επιδεικνύοντας το six- pack του.

Αντί απάντησης, η Ειρήνη δείχνει το δικό της.

Κάπως έτσι, ξεσπάει πόλεμος.

Το 24ωρο του Σπαλιάρα στο νησί του Survivor

Ώρα 15:45, μεσημέρι

Αγκαλιάζει τη Μαριάννα Καλέργη και της λέει «Σσσς, ηρέμησε, ηρέμησε. Μην αρπάζεσαι με την Ειρήνη. Είμαστε στην ίδια ομάδα. Σσσςς….»

Η Καλέργη του λέει πως το επεισόδιο με τον τραυματισμό του μαχητή συνέβη χθες και ότι το έχει ξεχάσει ήδη, όμως ο Γιάννης επιμένει: «Σσσσς…». Σφίγγει τη Μαριάννα ακόμα περισσότερο στην αγκαλιά του, έπειτα της δίνει ένα μικρό αστυνομικό (μπατσάκι, δηλαδή) στα μαλακά της μόρια κι εν συνεχεία της λέει «Θέλω να σου γνωρίσω κάποιον».

«Ποιον;», ρωτάει η Καλλέργη.

«Τον Γιάνναρο», απαντάει ο Σπαλιάρας.

Η Μαριάννα περιμένει να δει τον Αντετοκούνμπο στο νησί («Τον ποιον; Δεν τον ξέρω τον κύριο!», φωνάζει ο Χρανιώτης από το βάθος), όμως ο Σπαλιάρας της δείχνει ένα σημείο του σώματός του που παραπέμπει- ηχητικά τουλάχιστον- σε ψάρι των ποταμών.

Τον λούτσο.

Ώρα 18:05, απόγευμα

«Ώρα γι’ ατομική δοκιμασία!», ουρλιάζει ο Τανιμανίδης κι εξηγεί στους παίχτες πως κάθε ένας από τους 24 θα πάρει μέρος σε μια ατομική δοκιμασία, αποκλειστικά σχεδιασμένη γι’ αυτόν. Στο τέλος θα τσεκάρουν πόσοι από τους μαχητές και πόσοι από τους διάσημους τα κατάφεραν και θα βγει η νικήτρια ομάδα.

Στον Χρανιώτη ανατίθεται να δει 2 παιχνίδια των Milwaukee Bucks και να προφέρει στο τέλος σωστά το όνομα του τύπου με το 34 στην πλάτη, στον Χούτο, παρόλο που είναι Φεράρι, να κάνει ποδήλατο, στον Bο να Goin’ Through από την κουφάλα ενός φοίνικα, στη Σόφη Πασχάλη να ΜΗΝ γυμναστεί («Δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά», της επισημαίνει ο Τανιμανίδης) και ούτω καθεξής.

Το σκορ είναι 5-5 και τότε έρχεται η στιγμή για τη δοκιμασία του Γιάννη- που είναι και η προτελευταία: «Να μείνεις 10 λεπτά χωρίς σεξ», του λέει ο Σάκης.

Ο Σπαλιάρας αντέχει 60 δευτερόλεπτα, έπειτα 120, ύστερα 180- οι διάσημοι έχουν αρχίσει ήδη να πανηγυρίζουν λέγοντας «Θαύμα- θαύμα! Θα τα καταφέρει…»- όμως τότε πέφτουν κάτι καραμέλες από το κοντό σορτσάκι της Λάουρα Νάργες κι αυτή σκύβει να τις πάρει.

Οι μαχητές κερδίζουν, φυσικά, με 6-5 στην παράταση.

 

Ώρα 21:10, βράδυ

Τη βλέπει να προχωρά ακουμπώντας με την πλάτη από τον έναν φοίνικα στον άλλον και την ακολουθεί με το βλέμμα. Αυτή κάνει ακόμα ένα σπριντ και κολλάει στον επόμενο φοίνικα, έχοντας πάντοτε τα μάτια της καρφωμένα πάνω του.

Ο Γιάννης μειδιά: «Ευρυδίκη, μη φοβάσαι. Δε θα σε πειράξω», της λέει, όμως έχει αρχίσει ήδη ν’ αλείφεται με αντικουνουπικό με άρωμα μπρουτάλ.

Η Βαλαβάνη το σκέφτεται, έπειτα χαλαρώνει την άμυνά της και προχωρά κανονικά.

Το 24ωρο του Σπαλιάρα στο νησί του Survivor

«Δε σε χάλασε Τατσόπουλε», λέει λίγη ώρα αργότερα ο Σπαλιάρας και αρχίζει να σχηματίζει μ’ ένα ξυλάκι στην άμμο 4 κάθετες γραμμές τις οποίες «διαπερνά» στο τέλος μια διαγώνια, προκειμένου να σχηματιστεί η γνωστή πεντάδα.

Η παραλία του Σάντο Ντομίνγκο αποδεικνύεται μικρή για να χωρέσει όλες τις πεντάδες κι έτσι ο Γιάννης αναγκάζεται να επεκταθεί προς τα βράχια. 2.5 ώρες αργότερα, έχει τελειώσει το έργο του και μπορεί να χαλαρώσει.

Αν κάποιος- διεπόμενος από μαζοχιστικές τάσεις- καθίσει να τις μετρήσει, θα διαπιστώσει πως όλες μαζί οι πεντάδες δίνουν ένα τετραψήφιο νούμερο.

Είναι το 4005.

Το 24ωρο του Σπαλιάρα στο νησί του Survivor

Ώρα 00:35, μεσάνυχτα

Και πάλι απόλυτη, «αρραγής» ησυχία. Όλοι έχουν κοιμηθεί, με τις κοπέλες να φορούν τις μεταλλικές ζώνες αγνότητας που τους μοίρασαν οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού- «προληπτικά μέτρα» τις ονόμασαν.

Ο Γιάννης κάνει τις τελευταίες 550 κάμψεις του κι έπειτα αποφασίζει να πέσει για ύπνο, προκειμένου να μαζέψει δυνάμεις. Μιας και οι «μαχητές» μένουν στο σπιτάκι, αυτός έχει φτιάξει το δικό του, ιδιόμορφο κρεβάτι στην αμμουδιά. Ξαπλώνει, φυσικά, μπρούμυτα και τοποθετεί το γενετήσιο μόριό του στην «θήκη».

“I will survive”, μουρμουρίζει κι έπειτα αρχίζει να σκέφτεται αιδοία χωρίς καμία αιδώ.

“I will survive”.

Το 24ωρο του Σπαλιάρα στο νησί του Survivor