εξαφάνισε
Βρείτε μας στο

Το κουβάρι της εξαφάνισης της 18χρονης Ελένης που είχε δημιουργήσει πολλές απορίες και ερωτηματικά, άρχισε να ξετυλίγεται σιγά σιγά. Όλα άρχισαν στις 21 Ιανουαρίου όταν η Ελένη πήγε με τον πατέρα της στο  Αττικό νοσοκομείο που εφημέρευε, καθώς παραπονιόταν για φριχτούς πόνους στο στομάχι. Ήταν περίπου δέκα και μισή το βράδυ και υπήρχε πολύς κόσμος που περίμενε να εξεταστεί, λόγω της εφημερίας. Πατέρας και κόρη προμηθεύτηκαν το απαραίτητο εισιτήριο προτεραιότητας και περίμεναν τη σειρά τους.

Το κορίτσι έδειχνε να υποφέρει και ο πατέρας της την συνόδεψε στην τουαλέτα δύο φορές.

Την τρίτη φορά την άφησε να πάει μόνη της: «Για μια στιγμή πήρα τα μάτια μου από την πόρτα και την περίμενα να βγει. Αφού πέρασαν περίπου δέκα λεπτά,  την αναζήτησα. Πήγα στο μπάνιο και συνειδητοποίησα πως δεν ήταν εκεί. Ανάστατος βγήκα έξω στην είσοδο κι άρχισα να ρωτάω τον κόσμο. Οδηγοί ταξί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πιάτσα,  μου είπαν ότι μια κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της κόρης μου, είχε πάρει μια κούρσα με προορισμό την Αθήνα»,είπε ο πατέρας, ο οποίος αδυνατούσε να καταλάβει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε την κόρη του.

Όταν επέστρεψε ο ταξιτζής που είχε πάρει το κορίτσι, είπε στον πατέρα ότι άφησε την κόρη του σε συγκεκριμένο σημείο επί της οδού Αχαρνών. Στη συνέχεια η 18χρονη μπήκε σε ένα κατάστημα ψιλικών τηλεφώνησε σε κάποιον και στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του καταστήματος βγήκε και πλήρωσε τον ταξιτζή καθώς η κοπέλα δεν είχε χρήματα πάνω της.

Ο πατέρας αναζήτησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και όταν τον βρήκε του είπε πως η κόρη του μπήκε στο μαγαζί του και τον ρώτησε αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του. Κάλεσε κάποιον που της είπε να μιλήσει στον ιδιοκτήτη και όταν αυτός πήρε το τηλέφωνο, του ζήτησε να πληρώσει την κούρσα της κοπέλας. Ο πατέρας αναρωτήθηκε  ποιο είναι αυτό το άτομο και ο ιδιοκτήτης αποκρίθηκε πως επρόκειτο για κάποιον τακτικό πελάτη του. Λίγες μέρες αργότερα ο ιδιοκτήτης τηλεφώνησε στον πατέρα και του είπε πως το συγκεκριμένο άτομο είχε περάσει από εκεί και τον είχε ενημερώσει για την εξαφάνιση. Εκείνος του απάντησε ότι η κοπέλα είχε επιστρέψει στο σπίτι της και να μην ασχοληθεί ξανά με την υπόθεση.

Η λύση του γρίφου ήρθε αρκετές μέρες αργότερα όταν με την υπόθεση ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο τούνελ» η οποία κατάφερε να ρίξει φως στο μυστήριο της εξαφάνισης της 18χρονης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ απ’ την έρευνα της εκπομπής, την κοπέλα παρέλαβε ένας Πακιστανός, γνωστός με το παρατσούκλι Σαχ Μαξούτ.

Η λύση του μυστηρίου: Ποιος εξαφάνισε τη 18χρονη Ελένη από το Αττικό νοσοκομείο (Pics)

Όπλα, ναρκωτικά, πακέτα με χρηματικά ποσά, κοπέλες σε προσωπικές στιγμές φαίνονται στο προφίλ του στο FB, γεγονός που δημιουργεί εύλογες ανησυχίες στην οικογένεια για την τύχη της κοπέλας.

Στο προφίλ του μάλιστα υπήρχε και η φωτογραφία της αγνοούμενης Ελένης. Η ίδια φαινόταν να είχε σχολιάσει ότι ήταν στο νοσοκομείο και ότι θα γυρνούσε στο σπίτι της, αλλά το ύφος γραφής δεν ήταν ο δικό της σύμφωνα με τον πατέρα της. Μετά τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η δικηγόρος της οικογένειας Βούλα Δημητριάδου, ανέφερε θα ενημερώσει την Εισαγγελέα Ανηλίκων για περαιτέρω έρευνα. Η εκπομπή επανήλθε με νέα στοιχεία και μαρτυρίες για την υπόθεση. Ρεπόρτερ του τούνελ πήγε στο σπίτι του Μαξούτ, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση της 18χρονης, όμως ένοικοι  του ισογείου της πολυκατοικίας που κατοικούν εκεί τα τελευταία είκοσι χρόνια, του είπαν πως δεν έμενε ποτέ στο χώρο τους Πακιστανός και πως τα περισσότερα διαμερίσματα του κτιρίου, είναι άδεια.

Η εκπομπή κατάφερε να βρει άτομα που γνώριζαν τον Μαξούτ και με τη βοήθειά τους κλείστηκε ένα ραντεβού μαζί του, ώστε να δώσει απαντήσεις για την τύχη της Ελένης μετά την εξαφάνισή της. Παρότι ήταν θετικός και είχε υποσχεθεί ότι θα ερχόταν στο ραντεβού, τελευταία στιγμή δεν εμφανίστηκε, χωρίς να εξηγήσει τι είχε συμβεί. Αυτό είναι και το παράδοξο της ιστορίας.

Η λύση του μυστηρίου: Ποιος εξαφάνισε τη 18χρονη Ελένη από το Αττικό νοσοκομείο (Pics)

Να γνωρίζουν όλοι ποιον συνάντησε η κοπέλα μετά την εξαφάνισή της, ποιος την παρέλαβε μετά την απομάκρυνσή της απ’ το νοσοκομείο, να έρχονται σε επαφή με άτομα του κύκλου του και με τον ίδιο, αλλά να μην μπορεί κανείς να τον βρει για να αποκαλύψει που οδήγησε το κορίτσι και τι συνέβη όλον αυτόν τον καιρό.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα