Κάθετος ο ιατροδικαστής: «Ο Κρις Κορνέλ αυτοκτόνησε»
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Κάθετος ο ιατροδικαστής: «Ο Κρις Κορνέλ αυτοκτόνησε»

Δυστυχώς, το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε…

Μουδιασμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση του απρόσμενου θανάτου του Κρις Κορνέλ. Με τους θαυμαστές του ροκ συγκροτήματος «Soundgarden», να μην έχουν ακόμα μπορέσει να συνειδητοποιήσουν το τι έχει συμβεί, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του καλλιτέχνη, κάνει ακόμα πιο βαρύ το πένθος.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, ο 52χρονος τραγουδιστής, κιθαρίστας, συνθέτης και στιχουργός, έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Ο θάνατός του δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια, μα στην άσχημη ψυχολογική του κατάσταση, όπως όλα δείχνουν.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία της Κομητείας Γουέιν, κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο θάνατος του Κορνέλ ήταν αυτοκτονία δι’ απαγχονισμού.

Ο ίδιος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου MGM Grand Detroit όπου διανυκτέρευσε μετά το τέλος της συναυλίας των Soundgarden. Η Ελληνίδα σύζυγός του, Βίκυ Καραγιάννη, παρακάλεσε έναν οικογενειακό τους φίλο να ελέγξει αν όλα είναι καλά στο δωμάτιό του, καθώς δεν μπορούσε να τον βρει στο τηλέφωνο.

Εκείνος, φτάνοντας εκεί κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά όταν ο Κορνέλ δεν απαντούσε πίσω από την κλειδωμένη πόρτα. Αναγκάστηκε να τη σπάσει για να εισέλθει και να βρει τον αστέρα της ροκ νεκρό στο πάτωμα του μπάνιου…