Ο Τομ Χάρντι είπε το ωραιότερο «εις το επανιδείν» στον σκύλο του
Βρείτε μας στο

Ο Τομ Χάρντι έχει εγκατασταθεί στη γενικότερη συνείδηση του κοινού ως ένας σκληρός τύπος. Όχι με την κακή έννοια. Με την έννοια ότι δεν θέλει να πολυμιλάει, δε νοιάζεται για να δείξει κάτι, να υπερπροβληθεί και μιλάει λακωνικά. Δεν έχει υπάρξει επίσης ρόλος του που να μην τον αγάπησε το κοινό. Τέτοια καθολικότητα σπάνια βρίσκεις. Από το βράδυ της Τετάρτης έχουμε ακόμα έναν λόγο για να τον πάμε. Γιατί δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο από το να βλέπεις ένα σκληρό είδωλο να δείχνει το πόσο συναισθηματικός μπορεί να γίνει. Αρκεί να αξίζει.

Στην προκειμένη περίπτωση αξίζει χωρίς αμφιβολία. Η αγάπη που παίρνεις και δίνεις σε έναν σκύλο είναι ένα ασύγκριτο συναίσθημα. Αυτό που σου προσφέρει η παρουσία του, ο τρόπος που ενώνεται με όλα τα πρόσωπα που αγαπάς είναι μια από τις μεγάλες μαγείες της ανθρωπότητας. Ο Τομ Χάρντι ήταν τυχερός να ζήσει ολοκληρωτικά κάτι τέτοιο. Ο σκύλος του Γούντστοκ Χάρντι βρέθηκε για μόλις έξι χρόνια στην ζωή του, αλλά το 6 είναι απλά ένας αριθμός. Εκείνο που μετράει είναι το μέγεθος των συναισθημάτων και των στιγμών που θυμάσαι.

Ο τρόπος που ο Τομ αποχαιρέτισε τον σκύλο του δείχνει ότι ήταν έξι χρόνια που όπως λέει στο γράμμα του δεν θα τα ξεχάσει ποτέ.

Ναι, ένα γράμμα ήταν το πρώτο «εις το επανιδείν» που είπε στον Γούντι. Εκτός από το γράμμα, έκατσε και έφτιαξε ένα βίντεο 9 λεπτών με φωτογραφίες από όλα όσα έζησαν. Τον είχε μαζί του ως και στα γυρίσματα. Ο Γούντι έπασχε για πολύ καιρό από πολυμυοσίτιδα και δεν κατάφερε να κρατηθεί πέρα από την ηλικία των 6 ετών. Το τραγούδι που έχει επενδύσει το βίντεο ο ηθοποιός είναι χαρούμενο, δείγμα του ότι μέσα του δε νιώθει σα να έχει φύγει ο Γούντι. Και το κλείσιμο στο γράμμα του το εξηγεί απόλυτα.

«Σ΄ευχαριστώ που επέλεξες να μας βρεις. Θα σε αγαπάμε και θα είμαστε μαζί σου για πάντα. Κι εσύ μαζί μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ο φίλος σου ο Τομ. Σε αγαπάω πέρα από όσα μπορούν να ορίσουν οι λέξεις. Μέχρι το φεγγάρι και πάλι πίσω. Κι από κει στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα. Τώρα πήγαινε να τρέξεις με τον Μαξ και τους αγγέλους. Θα σε δω όταν έρθω κι εγώ εκεί».