Οι 7 απαγορευμένες φωτογραφίες γαμπρού και νύφης στη Ρόδο

φωτογραφίες
Σάλος στο ελληνικό διαδίκτυο με τις άκομψες φωτογραφίες.

Η φωτογραφία μπορεί να έγινε viral αλλά λίγοι κάθισαν να διαβάσουν τις λεπτομέρειες της είδησης. Όπως διαβάζουμε στην dimokratiki.gr «Σάλος έχει ξεσπάσει όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο, για τη φωτογραφία νεαρού ζευγαριού με το γαμπριάτικο «κοστούμι» (σόρτς και κοντό πουκάμισο) και το νυφικό, που ερωτοτροπούσε πίσω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο!

Αρχικά, το… γαμήλιο στοματικό σεξ παρουσίασε πρώτο ένα ζευγάρι από την Ολλανδία και στη συνέχεια οι Βρετανοί που παντρεύτηκαν πολιτικά στο νησί μας, στις 25 Σεπτεμβρίου, μέσω της TUI, αποφάσισαν να τους μιμηθούν, στον προαύλιο χώρο του μοναστηριού, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την περιοχή.
Οι φωτογραφίες του ζευγαριού ανέβηκαν στην προσωπική σελίδα της νύφης Carly Lunn στις 5 Οκτωβρίου, ο βρετανικός Τύπος «αλίευσε» την επίμαχη φωτογραφία, την δημοσίευσε και επακολούθησε αναπαραγωγή του θέματος με ποικίλα σχόλια τόσο εκτός όσο και εντός του ελλαδικού χώρου.»

Όλα καλά ως εδώ. Το ζευγάρι είχε προσυνεννοηθεί για μία «μερακλήδικη» φωτογραφία. Αυτό που δεν έδειξαν όμως οι φωτογράφοι είναι οι άλλες φωτογραφίες που ανέβασε η νύφη στην προσωπική της σελίδα.

Φωτογραφίες με το ζευγάρι να κάνει τα ακατανόμαστα τη βραδιά του γάμου του. Φυσικά και το Menshouse δε θα μπορούσε να μην βάλει χέρι σε αυτές τις φωτογραφίες.

Απολαύστε τες στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί και βγάλτε όλα τα γούστα που έβγαλαν και οι ίδιοι όταν τις τράβηξαν και τις κράτησαν κρυφές από τα μάτια του κόσμου. Οι ανωμαλάρες.