Aniston
Βρείτε μας στο

Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Το ζευγάρι Aniston-Theroux ήταν από τα πιο αγαπημένα μου. Μετρημένοι άνθρωποι, δεν έκαναν καθόλου προμόσιον της σχέσης τους, αδιαφορούσαν για κατινίστικα σχόλια, ασχολούνταν μόνο ο ένας με τον άλλο και τους φίλους τους. Ο χωρισμός τους δεν είναι ούτε ξαφνικός ούτε αναμενόμενος. Είναι απλώς μια συνειδητή απόφαση δύο ανθρώπων. Επειδή όμως όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος, και ο νοικοκύρης είμαστε εμείς οι Έλληνες, έχουμε μια λίστα με τα σχόλια που σίγουρα θα γίνουν ή θα περάσουν από τη σκέψη αρκετών για τη Jennifer Aniston.

Η Jennifer είναι κάτι σαν εθνικό κειμήλιο. Η αμερικανική εκδοχή των ελγινείων μαρμάρων. Ακόμα κι αν είχε πατήσει μια φορά στη ζωή της σε χώμα ελληνικό θα την είχαμε οικειοποιηθεί. Ο χωρισμός της με τον Theroux ανέσυρε στην επιφάνεια πράγματα που είχαν σίγουρα ακουστεί και πριν από 13 χρόνια, όταν είχε χωρίσει με τον Brad.

Σχόλιο συνωμοσιολόγου

Να δεις που ο Brad με την Aniston το είχαν σχεδιάσει όλο αυτό. Να πάρουν ένα διάλειμμα, να δουν τη ζωή με άλλους και να επιστρέψουν στην κοινή τους πορεία. Σα να τους βλέπω. Τώρα να δεις θα μιλάνε στο τηλέφωνο.

Σχόλιο γυπαετού

Ωπ, να τα μας. Επιτέλους ελεύθερο το Τζενιφεράκι. Είναι η ώρα να απλώσουμε τα πλοκάμια. Θα πάω διακοπές το καλοκαίρι στο χωριό της στην Κρήτη και θα περιμένω τη στιγμή για να πετάξω τα γαμψά μου νύχια.

Σχόλιο θείας Μερόπης που τα πρωινά κάθεται στο μπαλκόνι για να κόβει κίνηση

Κακόμοιρο κορίτσι…Δεν μπορεί να στεριώσει κανένας γάμος της. Στο ράφι θα μείνει όπως πάει το πράμα. Μεγάλωσε κιόλας τώρα. Ποιος θα γυρίσει να κοιτάξει μια 50άρα; Δεν έχει κάνει και παιδί ακόμα. Κρίμα το κορίτσι μας.

Σχόλιο θείας Ρίτσας που στήνεται στο ματάκι της πόρτας τα μεσημέρια

Εγώ την είχα μυριστεί. Φαινόταν από μακριά το πράγμα. Τους έβλεπα στις κοινωνικές τους εμφανίσεις και δεν έβλεπα τη σπίθα. Μόνο λίγο στην αρχή. Πρέπει να είναι μπερμπάντης αυτός ο Θερού. Λες να της τα φόρεσε Μερόπη μου;

Σχόλιο φανατικού με τα Φιλαράκια

Τελικά δεν είναι η Rachel κανενός. Δεν υπάρχουν και πολλοί Ros τη σήμερον ημέρα. Έχουν γίνει περίεργοι οι άντρες. Αν ψάχνεις έναν ώμο να κλάψεις Jennifer, μη διστάσεις.

140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s

Σχόλιο Ελληνίδας σελέμπριτι

Τι σου είναι κι αυτοί οι σταρ του Χόλιγουντ; Δε μπορούν να βρουν την ευτυχία. Όλο διαζύγια και χωρισμοί. Μια χαρά είμαστε εμείς εδώ. Γιατί βρε Jen; Θα σε μαλώσω…

Σχόλιο πατριώτη

Πώς να στεριώσει τέτοια σχέση; Παπούτσι από τον τόπο σου έλεγε ο παππούς μου. Τι τους θες τους ξένους και τους βαρβάρους κυρά Aniston μου;