Συνέντευξη: Το ΠΑΣΟΚ (το παλιό, το Ορθόδοξο) είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Συνέντευξη: Το ΠΑΣΟΚ (το παλιό, το Ορθόδοξο) είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!

Ο Αντώνης Κανάκης μιλώντας γι’ αυτή στο «Ράδιο Αρβύλα» τη χαρακτήρισε troll σελίδα! Τεράστιο λάθος. Το Παλιό ΠΑΣΟΚ-Το Ορθόδοξο δεν είναι troll! Είναι ιδέα…

Σελίδες για το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν πολλές! Μόνο μια όμως καταφέρνει να εκφράσει τις αξίες, τα ιδανικά και τον τσαμπουκά της Παλαιοπασοκικής ιδιοσυγκρασίας. Το Παλιό ΠΑΣΟΚ- το Ορθόδοξο

Το Menshouse.gr κίνησε γη και ουρανό για να καταφέρει να βρει τους ιδιοκτήτες της. Δυο επιδοτήσεις και τρία ΕΣΠΑ ήταν αρκετά για να ανοίξουν τα σοσιαλιστικά στόματα των συντρόφων και να μας φέρουν σε επαφή με τους διαχειριστές της.

Εκμεταλλευτήκαμε αυτή τη χρυσή ευκαιρία για να τους κάνουμε 10 ερωτήσεις για το κίνημα της καρδιάς μας. Γιατί όλοι ξέρουμε κατά βάθος ότι πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα είναι (τα υπουργεία και η εξουσία)

Αν ήταν το παλιό αγαπημένο ΠΑΣΟΚ στην εξουσία θα μπαίναμε ποτέ στο μνημόνιο;

O Ανδρέας σε ένα από τα τελευταία και ιστορικά του διαγγέλματα είχε αποκαλύψει την παρουσία ενός «Διευθυντηρίου» εντός της ΕΕ. Ο Ανδρέας, με τον Άκη στο πλευρό του, θα είχε ξεκινήσει τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο. Τα αχανή θησαυροφυλάκια του Κινήματος θα μας έδιναν το στρατηγικό πλεονέκτημα για την εγκαθίδρυση ενός πανευρωπαϊκού,  Παπανδρεϊκού Καθεστώτος. Λέμε όχι στην Ε.Ε. – Ναι , στην  Π.ΕΩΣ. (Παπανδρεϊκή ΕνΩΣη)

Συνέντευξη: Το ΠΑΣΟΚ (το παλιό, το Ορθόδοξο) είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!

Το παλιό ΠΑΣΟΚ τελείωσε την εποχή του Σημίτη ή είχε τελειώσει πιο πριν;

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Οι ιστορικοί αναλυτές διαφωνούν επί του ζητήματος, ωστόσο για εμάς είναι ξεκάθαρο το θέμα. Η απώλεια της εξουσίας το «βρώμικο ‘89», με την ανίερη συμμαχία της Αριστεράς με τη Δεξιά, σηματοδοτεί το τέλος του οράματος για τη Σοσιαλιστική Νιρβάνα στη χώρα μας. Το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ είναι η kompressor έκδοση του Κινήματος με ιδεολογική προμετωπίδα τον βλαχομπαρόκ, καζινο-καπιταλισμό.

Αν είχατε τρεις ευχές ποια στελέχη του κινήματος θα θέλατε να δείτε και πάλι στις επάλξεις;

Η πρώτη ευχή είναι να αναλάβει τη διαχείριση του κομματικού μηχανισμού το Θείο Βρέφος. Ο Κώστας Λαλιώτης, ο υπουργός που μας χάρισε ένα Αττικό Μετρό, πρέπει να αναδυθεί από τα μαύρα υπόγεια ρεύματα και να μπει μπροστάρης στην επανένωση του Κινήματος. Οι  «Πυξ Λαξ» μπορούν, το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορέσει;

Η δεύτερη ευχή είναι να αναλάβει μόνιμο υπουργικό θώκο ο Κίμωνας Κουλούρης. Ο άνθρωπος που προλόγιζε τον «Rocky» Ανδρέα στις συγκεντρώσεις-λαοθάλασσες των 80s’, o άνθρωπος που πολέμησε τους μεσάζοντες στις Λαϊκές αγορές για χάρη της Ελληνίδας νοικοκυράς. Ο άνθρωπος που λοιδορήθηκε από τον αχάριστο και αγνώμονα, Χρηστάκη Παπουτσή.

H τρίτη ευχή (και μακρύτερη) είναι να γυρίσει από τη Σοσιαλιστική Ουτοπία, ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος.  Ο αντάρτης «Βαργιάννης», ο Γορτύνιος οπλαρχηγός του Παπανδρεϊσμού, έχει αφήσει την πολιτιστική ζωή του τόπου ορφανή.  Ο πρώτος υπουργός με δική του τηλεοπτική εκπομπή, δίδαξε ήθος και μπαλίτσα.  Μέχρι τα βαθιά γεράματα όργωνε τις λαϊκές πίστες και κατακεραύνωνε το παρακράτος της Δεξιάς. Μυθικές οι πολιτικές (και μη) κόντρες του με τους αντιπάλους να υποχωρούν υπό το βάρος της πληθωρικής του προσωπικότητας. Σήμα κατατεθέν του το αλησμόνητο «Τενεκές Ξεγάνωτος» .

Ποιο κόμμα αντέγραψε καλύτερα το ΠΑΣΟΚ;

Έχουν γραφτεί χιλιάδες κείμενα με δήθεν σοβαρά επιχειρήματα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα copycat (ξεπατικωτούρα) του ΠΑΣΟΚ. Στοιχειώδη πολιτική παιδεία να έχεις, θα αποδώσεις το βραβείο-καρμπόν στη ΝΔ του Κωστάκη Καραμανλή. Ένα κακέκτυπο του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ, αφού δεν τα έβαλε με τους νταβατζήδες, δικαίωσε τα γαλάζια παιδιά, επανίδρυσε το κομματικό κράτος, έκανε την περίφημη απογραφή (ξεχνάτε γρήγορα), αναθεώρησε το ΑΕΠ για να μπορεί να δανειστεί περισσότερα, πήγε σε πρόωρες εκλογές το 2009 ώστε να αποδράσει  και δημιούργησε μια νεομυθολογία για δήθεν συμφέροντα που έριξαν τον κάτοικο Ραφήνας. Απλά Respect.

Συνέντευξη: Το ΠΑΣΟΚ (το παλιό, το Ορθόδοξο) είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!

Συμπλήρωσε την πρόταση: Ο Τσίπρας θυμίζει τον Ανδρέα όσο…

Tο τζατζίκι χωρίς σκόρδο, το σουβλάκι χωρίς κρέας, το reality show χωρίς Μικρούτσικο.

Το κίνημα στηρίζει τα belvedere πάρτι τα οποία βλέπουμε κατά καιρούς;

Στηρίζουμε επιλεκτικά προσπάθειες που διακρίνονται για το μεράκι τους και την αγνή και ατόφια αγάπη προς τον Ανδρέα και το Σοσιαλισμό. Η κωστοπουλική προσέγγιση με την ανάλαφρη θεώρηση της ζωής είναι μια έκφραση υγείας που έχει ανάγκη ο λαός. Εντούτοις, το Κίνημά μας παραμένει μια underground κίνηση. Η εκδίκηση της Ιστορίας που χτυπάει σαν κόμπρα τα παπανδρεϊκά chakras του Έλληνα.

Συνέντευξη: Το ΠΑΣΟΚ (το παλιό, το Ορθόδοξο) είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!

Αν το παλιό ΠΑΣΟΚ επέστρεφε, πόσες μέρες την εβδομάδα θα ήταν ανοιχτά τα νυχτερινά κέντρα; Και ποια θα ήταν η σύγχρονη Ρίτα Σακελλαρίου;

Όταν ο τόπος αποφασίσει ότι πρέπει να επανέλθουμε στην εξουσία, δηλαδή να εγκαθιδρύσουμε εκ νέου το καθεστώς Υπαρκτού Σουρεαλισμού, θα προσθέσουμε μια όγδοη μέρα στην εβδομάδα. Η 8η μέρα θα ονομάζεται Δήμητρα, προς τιμήν του στηρίγματος του Ηγέτη μας. Κάπου ανάμεσα στην Παρασκευή και το Σάββατο, μια αργία ακόμα κάθε εβδομάδα, γιατί το πάρτυ της απελευθέρωσης θα είναι ασταμάτητο. Πρώτο τραπέζι Πάολα με φυστίκι αράπικο, ουισκάρα σιγκλ μολτ, γαρύφαλλα και σπασμένα πιάτα.

Συνέντευξη: Το ΠΑΣΟΚ (το παλιό, το Ορθόδοξο) είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!

Είναι σήμερα στην εξουσία ο Ανδρέας. Και του κουνιέται ο Σόιμπλε όπως σε Σαμαρά και Τσίπρα. Ποια θα ήταν η αντίδραση του μεγάλου ηγέτη;

Με μια αισθητική υπερήρωα, ο εκδικητής Ανδρέας θα φορούσε την πράσινη κάπα και θα εξαΰλωνε με ακτίνες πράσινου, ηλιακού φωτός τις ύαινες του νεοφιλελεύθερου εξανδραποδισμού. Η χώρα του Πράσινου Ήλιου θα ανατείλει ξανά συντρόφισσες και σύντροφοι. Η Δεξιά, σε παγκόσμιο επίπεδο, θα λάμβανε την οριστική της θέση στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Συνέντευξη: Το ΠΑΣΟΚ (το παλιό, το Ορθόδοξο) είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!

Πώς θα βλέπατε ένα νέο ΠΑΣΟΚ στα χνάρια του παλιού, με νέα παιδιά στην ηγεσία, όπως ο Κώστας Λαλιώτης;

Ο στόχος μας είναι να αποτελέσουμε τη θρυαλλίδα των εξελίξεων για ένα ενιαίο, αδιαίρετο ΠΑΣΟΚ. Εμείς τα παιδιά του Ανδρέα, η παπανδρεϊκή σπορά των 80s και των 90s , θα έρθουμε ξανά στα πράγματα. Τα σοσιαλιστικά Indigo kids με την κληρονομιά του Ανδρέα ως αποσκευή. 2021 ΕΡΧΟΜΑCTE.

Στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή ο Ανδρέας τι θα διάλεγε;

Δεν υπάρχει δίλλημα. Το αγνό, πασοκικό Ανδρεοχίλιαρο ήδη έχει τυπωθεί σε ποσότητες και είναι έτοιμο να πνίξει όλο το Γαλαξία με πληθωριστική χαρτούρα πολλών τετράκις εκατομμυρίων. Το νέο διαγαλαξιακό νόμισμα είναι ήδη εδώ, ενωμένο, δυνατό.

Συνέντευξη: Το ΠΑΣΟΚ (το παλιό, το Ορθόδοξο) είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!