Οι 7 «Τσαουσόπουλοι» των μουσικών ραδιο-φωνών
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Οι 7 «Τσαουσόπουλοι» των μουσικών ραδιο-φωνών

Το ραδιόφωνο είναι ένα μέσο που την τελευταία 3ετία έχει γεμίσει από πολλούς περαστικούς ή έχει δώσει τη θέση του σε τηλεοπτικά πρόσωπα. Υπάρχουν όμως εκείνες οι μορφές που ταυτίστηκαν και δεν αλλαξοπίστησαν ποτέ.

Είναι ο δικός μας Χάουαρντ Στερν. Το πρόσωπο που φέρνουμε πρώτο πρώτο στο μυαλό μας όταν ακούμε τη λέξη ραδιόφωνο. Βαγγέλλης Τσαουσόπουλος. ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ! Ένα όνομα βαρύ, μακρόσυρτο, ο Human Alphabet του ραδιοφώνου. Τώρα που το σκέφτομαι: ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ#NBAVOTE. Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους. Ο «Τσαού», ο Χαϊλάντερ των ερτζιανών, είναι ο ηγέτης μιας κλειστής κάστας ανθρώπων που έμειναν πιστοί στο μέσο και δεν ψάχτηκαν ιδιαίτερα να το παίξουν δίπορτο.

Όταν έχεις διαπρέψει τόσο πολύ σε ένα μέσο που έχει μια κάποια δόξα και αναγνωρισιμότητα, δεν είναι δύσκολο να σου τη βαρέσει και να θες να πας ένα βήμα παραπέρα. Αφού έμαθαν τη φωνή σου, ας μάθουν και το πρόσωπο σου. Ο ναύαρχος του Dee Jay 95.2, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, είναι για πόσα χρόνια πιστός στο πρωινό ραντεβού του και μαζί του υπάρχουν μερικές ακόμα φωνές που το όνομα και η φωνή τους σου είναι πολύ γνώριμες. Ανάμεσα τους υπάρχει και ένας που σημάδεψε έναν ολόκληρο σταθμό. Έναν σταθμό που εδώ και 5 χρόνια σχεδόν δεν υπάρχει.

1. Ράνια Κωστάκη : Την λες και την πιο σέξι φωνή που υπάρχει στα fm. Αριστερά και δεξιά. Μπορεί να μη σε πείθει για τίποτα περισσότερο, αλλά ξέρεις ότι αυτή η φωνή σου αρκεί να την ακούς τα βράδια και να πέφτεις για ύπνο. Ή να κάνεις υπνοθεραπεία. Κι ας βγαίνουν βατράχια από το στόμα της.

Οι 7 «Τσαουσόπουλοι» των μουσικών ραδιο-φωνών

2. Κώστας Πετάσης : Βρε χουυυ λέμεεεεε. Μη μου πεις ότι δεν θυμάσαι αυτή την ατάκα…Κάθε απόγευμα στις 6, ο θρυλικός Village Fm που εξέπεμπε στους 88.3 με το Top 30, είχε στην κονσόλα τον Κώστα Πετάση που καλησπέριζε με ένταση και είχε και αρκετές συνεντεύξεις με ξένους καλλιτέχνες.

Οι 7 «Τσαουσόπουλοι» των μουσικών ραδιο-φωνών

3. Πέτρος Κουμπλής : Για χρόνια στη βραδινή ζώνη του Δίεση, ο Πέτρος Κουμπλής είναι από τις πιο smooth φωνές και από πέρσι τον ακούμε στον Red Fm 96,3. Το 2013 έκανε πράξη και το πρώτο του θεατρικό έργο με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Φραγκιόγλου.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Οι 7 «Τσαουσόπουλοι» των μουσικών ραδιο-φωνών

4. Γιαννούτσος-Βαμβακάρης : Επίσης στον Red, επίσης θρυλικό δίδυμο, αφού βρίσκονται για πάνω από δεκαπέντε χρόνια πίσω από τα μικρόφωνα, έχουν περάσει από διάφορους σταθμούς και μαζί με τις ροκ μουσικές κάνουν κι έναν καυστικό σχολιασμό της επικαιρότητας κάθε πρωί.

Οι 7 «Τσαουσόπουλοι» των μουσικών ραδιο-φωνών

5. Κοσμάς Δεβελέγκας : Μια πολύ ιδιαίτερη χροιά που έχει πλέον γίνει συνώνυμη του Pepper 96,6. Αν ήθελα να διαφημίσω ένα προϊόν τη φωνή του θα ήθελα. Μια φωνή που ταιριάζει απόλυτα με απαλό τζαζ «χαλί», μια φωνή που θα την έβαζες να σου μιλάει καθώς ήσουν στο σαλόνι με το κορίτσι σου.

Οι 7 «Τσαουσόπουλοι» των μουσικών ραδιο-φωνών

6. Γιώτα Τσιμπρικίδου : Αν ακούς Sfera 102.2, τότε η Γιώτα είναι η σταθερά όλων των τελευταίων ετών. Απαλή, σέξι, η πιο milf φωνή των ερτζιανών.

Οι 7 «Τσαουσόπουλοι» των μουσικών ραδιο-φωνών

7. Αφροδίτη Σημίτη : Το πιο best κορίτσι για ένα Best ραδιόφωνο. Μεταξύ μας όλοι όσοι μεγαλώσαμε στα 90’s και τα late 00’s πάθαμε κοκομπλόκο ερωτικό με την Αφροδίτη. Πρώτα με τη φωνή της και όταν είδαμε και το πρόσωπο της ολοκληρώθηκε ο κεραυνοβόλος.

Οι 7 «Τσαουσόπουλοι» των μουσικών ραδιο-φωνών

*Προφανώς δεν ξεχάστηκε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, αλλά αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του και δεν εμπίπτει στο « Τσαουσόπουλος » πλαίσιο που θέσαμε.