Πώς θα αλλάξει ο Λευκός Οίκος από τους Έλληνες του Τραμπ;
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Πώς θα αλλάξει ο Λευκός Οίκος από τους Έλληνες του Τραμπ;

Οι Έλληνες που βρίσκονται παντού δε θα μπορούσαν να λείπου από το επιτελείο του Τραμπ, ούτε θα μπορούν να μείνουν αμέτοχοι στις αλλαγές που θα γίνουν στον Λευκό Οίκο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον και επίσημα ο νέος κάτοικος του Λευκού Οίκου. Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε δεν αρέσει θα είναι αυτός που θα προεδρεύει των ΗΠΑ για τα επόμενα χρόνια και αυτός που θα διαμορφώσει το εσωτερικό του Λευκού Οίκου όπως εκείνος θα διαλέξει. Τελείως μόνος όμως ή μήπως θα τον βοηθήσουν οι πάρα πολλοί Έλληνες που έχει στο επιτελείο του, σε καίριες θέσεις, να φτιάξει έναν Λευκό Οίκο που θα θυμίζει και λίγο Ελλάδα;

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι οι Έλληνες του εξωτερικού κρατάνε τα έθιμά μας, όσο μακριά και αν είναι η Ελλάδα είναι κοντά τους. Δε θα μπορούσαν να δουλεύουν καθημερινά μέσα σε ένα κτίριο με τόσα δωμάτια πάνω και κάτω από τη γη και να μην βάλουν την προσωπική, παραδοσιακή ελληνική πινελιά τους.

Να πως φανταζόμαστε ότι θα αλλάξει ο Λευκός Οίκος και ειδικά το Οβάλ γραφείο μετά την αποχώρηση Ομπάμα και τον ερχομό του Τραμπ και των Ελλήνων του.