Αυτές οι γυναίκες έχουν κάνει το scouting ποδοσφαιριστών επιστήμη
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Αυτές οι γυναίκες έχουν κάνει το scouting ποδοσφαιριστών επιστήμη

Όσοι ασχολούνται με το τόπι  γνωρίζουν καλά πως το να βρεις παίκτη που να την παίζει την… μπαλίτσα του δεν είναι εύκολο πράγμα. Κάποιες γυναίκες ωστόσο έχουν το σπάνιο ταλέντο να μυρίζονται τις ευκαιρίες.

Κάθε μοντέλο που σέβεται τα χιλιόμετρα που έχουν γράψει τα ατέλειωτα, καλλίγραμμα πόδια του στην πασαρέλα, οφείλει έστω για μια φορά στη ζωή της ένα πράγμα. Να κάνει σχέση με έναν ποδοσφαιριστή και να έχει νιώσει στο πετσί της την ιδρωτίλα που βγάζει η μασχάλη του μετά από αγώνα. Εξαιρείται φυσικά ο πάντα άψογος Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος από νωρίς την έβγαζε καθαρή με το Rexona.

Για ορισμένες από αυτές τις αιθέριες υπάρξεις, με τους ποδοσφαιριστές ισχύει το περίφημο «once you go black you ‘ll never go back», αφήνοντας στην άκρη τα υπονοούμενα. Δηλαδή, για να μην μακρηγορούμε, το να τους πεις πρώτη ατάκα «γεια σου μωρό, παίζω μπάλα στον Εργοτέλη στην Μπάγερν Μονάχου», θεωρείται καλή πεσιματική ατάκα ακόμη κι είσαι ο Ριμπερί.

Αυτές οι γυναίκες έχουν κάνει το scouting ποδοσφαιριστών επιστήμη

Ας γνωρίσουμε λοιπόν μερικά από τα θηλυκά «γεράκια» του αθλήματος που κόβει το μάτι τους κι αναγνωρίζουν τα ταλέντα της μπάλας.

Aida Yespica

Αυτές οι γυναίκες έχουν κάνει το scouting ποδοσφαιριστών επιστήμη

Το κορίτσι από τη Βενεζουέλα έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Ματέο Φεράρι. ΟΚ, τίποτα σπουδαίο ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς. Στην πορεία και παρά το γεγονός ότι έκανε και παιδί μαζί του, πήρε μεταγραφή στον ομορφάντρα Μεσούτ Οζίλ. Οι κακές γλώσσες λένε μάλιστα πως η λεγάμενη ήταν ο βασικός λόγος που ο περί ου ο λόγος Γερμανός πήρε πόδι από τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς 2-3 φορές τη βδομάδα πεταγότανε μέχρι το Μιλάνο για γούτσου-γούτσου. Το καλό της υπόθεσης είναι πως η Aida είναι σε θέση να τον καταλαβαίνει και να τον παρηγορεί τώρα που πήγε στην Άρσεναλ και δεν θα δει ξανά στη ζωή του πρωτάθλημα. Κι εκείνη όταν ξεκίνησε δεν είχε βγει Μις Βενεζουέλα. Σχέση «μια ζωή στη φάπα».

Elisabeth Reyes

Αυτές οι γυναίκες έχουν κάνει το scouting ποδοσφαιριστών επιστήμη

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Θα μπορούσαμε εδώ να φωνάξουμε όλοι μαζί «πάμε μωρή Πανάθα», αλλά υπάρχουν δύο μικρά προβλήματα. Πρώτον: δεν είμαστε όλοι παναθηναϊκοί και δεύτερον: η κυρία δεν συνδέεται πια με τους πράσινους. Παντρεμένη με τον Σέρχιο Σάντσεθ ο οποίος πέρασε αλλά δυστυχώς δεν ακούμπησε στο τριφύλλι, κυρίως επειδή είχε συμβόλαιο κοντά στα 800 χιλιάρικα, λεφτά που δεν παίζουν αυτή την εποχή στο ταμείο της ομάδας. Έτσι ο χαλκέντερος μπακ πήρε την πρώην Μις Ισπανία και από τον ήλιο και το σουβλάκι της Ελλάδας, την τρέχει στους -400 βαθμούς Κελσίου του Καζάν. Εκεί όπου θα αναγκάζεται να κυκλοφορεί ντυμένη. Μιλάμε για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Ωστόσο η Ελισάβετ από μικρή φαίνεται πως γούσταρε την πίσω κίνηση αφού πριν στεφανωθεί τον Σάντσεθ, τα είχε με τον Σέρχιο Ράμος, ενώ το ονοματάκι της βρίσκεται και στο… βιογραφικό του Αλέξις Ρουάνο, ο οποίος επίσης φυλάει Θερμοπύλες στα μετόπισθεν της Αλαβές.

Imogen Thomas

Αυτές οι γυναίκες έχουν κάνει το scouting ποδοσφαιριστών επιστήμη

Ποια ήταν η Μις Ουαλία του 2003; Δεν ξέρεις ε; Οκ, δεν πειράζει, σου λέμε πως ήταν η πληθωρική Ίμοτζεν Τόμας, η οποία στην πορεία δεν το παράτησε το άθλημα και πήρε σβάρνα τα big brother, τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και τους… ποδοσφαιριστές! Ξεκίνησε δυναμικά με το πατριωτάκι της, τον Ράιαν Γκιγκς, αλλά στην πορεία βρέθηκε στην αγκαλιά του Ζερμέν Ντεφό. Δυστυχώς, η σχέση τους δεν φτούρησε και τα χαλάσανε μετά από λίγους μήνες. Μάλλον ήταν η εποχή που ο επιθετικός της Σάντερλαντ δεν έστελνε αρκετές φορές την μπάλα στο… πλεχτό και το πλήρωσε με χωρισμό.

Vanessa Perroncel

Αυτές οι γυναίκες έχουν κάνει το scouting ποδοσφαιριστών επιστήμη

Αυτό το πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις στη δουλειά σου και στη γειτονιά σου το ξέρετε; Και να μην το ξέρετε, δεν μπορώ να σας το μεταφέρω αυτολεξεί, αλλά είμαι σε θέση να το περιγράψω. Δεν «κερνάς», ούτε λες εύκολα «ΕΜΠ1», δηλαδή, όταν πρόκειται για συνάδελφο ή γειτόνισσα. Ε, σ’ αυτά τα δύο «άβατα» προσθέστε και την ομάδα σου. Κανόνα τον οποίο δεν ακολούθησε ο Τζον Τέρι, ο οποίος πέτυχε σε μία στιγμή αδυναμίας της Βανέσα που εκείνη την περίοδο τα είχε με τον συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Γουέιν Μπριτζ. Ας μην βιαστούμε να την κρίνουμε και να την αποκαλέσουμε εύκολη, όμως, φίλοι μου. Γκόμενο αλλάζεις, ομάδα ποτέ. Και η κυρία αποδείχτηκε… κυρία και συνέχισε να προτιμά φανέλες μπλε. Μια ζωή Τσέλσι μωρή Βανέσα!

Anara Atanes

Αυτές οι γυναίκες έχουν κάνει το scouting ποδοσφαιριστών επιστήμη

 

Η χαριτωμένη Ανάρα έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές σε αθλητικές ιστοσελίδες και πριν σκεφτείτε «τι δουλειά έχει αυτό το νέτο με τις μπάλες », ρίξτε μια ματιά στους παιχταράδες που έχει αφήσει κατά καιρούς να παίξουν με τις δικές της. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τη συγκεκριμένη δραστηριότητα την εξασκεί (μάλλον) ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος τουλάχιστον βρήκε το κρεβάτι και τις παντόφλες ζεστές. Είχαν προηγηθεί βλέπεις τύποι όπως ο Φρέντι Λιούντμπεργκ, ο Κίραν Ρίτσαρντσον (κάποιοι λένε πως έπαιξε και δίπορτο για ένα διάστημα) και αργότερα ο Ντάρεν Μπεντ, ο Ζερμέν Πέναντ και μόνο ο θεός και η ψυχή της γνωρίζουν ποιος άλλος.