pitogyro love kardoules
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τη μέρα των ερωτευμένων η μεγαλύτερη καψούρα σου αξίζει ένα δώρο

Αυτό στα δίνει όλα χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Εσύ, τι θα του δώσεις την ημέρα που γιορτάζετε;

Άγιος Βαλεντίνος, ερωτευμένα ζευγάρια, δώρα, τραπέζια και κουραφέξαλα. Ναι, να τον γιορτάσουμε τον Άγιο, αλλά δεν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Μήπως ήρθε η ώρα να αποδώσουμε (εμείς οι άνδρες τουλάχιστον) τα του Καίσαρος τω Καίσαρι;

Μέσα σε μία τέτοια ημέρα ο σωστός Έλληνας, ο ερωτιάρης μερακλής θα έπρεπε να εορτάζει τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του, αυτόν που δεν μπορεί να τον χωρίσει ούτε δικαστής, ούτε τρίτο πρόσωπο, ούτε ο γιατρός ακόμα που θα σου βρει υψηλή χοληστερίνη στις εξετάσεις. Ο μεγάλος σου έρωτας με το πιτόγυρο. Ο παντοτινός σύντροφός σου, αυτός που γιορτάζεις μαζί του 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 τον χρόνο εκτός από τα δίσεκτα που το γιορτάζετε 366.

Πώς μπορείς όμως να ανταποδώσεις με ένα δώρο όλα αυτά που σου έχει προσφέρει το πιτόγυρο μέσα στα χρόνια; Πώς μπορείς να πεις ότι μόνο του Αγίου Βαλεντίνου θα γιορτάσετε έναν τέτοιο ερωτικό δεσμό;  Του αξίζει μόνο ένα δωράκι; Μπορεί η αξία του δώρου να πλησιάσει την αξία όσων σου έχει προσφέρει η αγάπη σου για τον πιτόγυρο; Μήπως όμως δεν μετράει τόσο η αξία αλλά ο συμβολισμός του δώρου και η κίνησή σου; Ότι το θυμήθηκες σε μια ημέρα ορόσημο για τους ερωτευμένους;

Αυτό είναι προσωπικό ζήτημα του κάθε ερωτευμένου με το πιτόγυρό του. Εμείς απλά θα σας προτείνουμε δώρα για το έτερόν σας ήμισυ, την προέκταση του χεριού σας, τον σύντροφο που τα χείλη σας έχουν έρθει περισσότερες φορές σε επαφή από οποιαδήποτε γυναίκα.

Μια πίτα


Τη μέρα των ερωτευμένων η μεγαλύτερη καψούρα σου αξίζει ένα δώρο

Παρατεταμένο κρύο περνάμε τους τελευταίους μήνες, γιατί να αφήσεις το πιτόγυρό σου να κρυώνει μόνο με μια πίτα; Αγόρασέ του άλλη μια πίτα δώρο για να ζεσταθεί. Μην πετάξεις λεφτά σε γούνες και παλτά. Το πιτόγυρό σου δεν ψάχνει τη χλιδή, γι’ αυτό εξάλλου μπορείς να το προσεγγίσεις με ένα δίευρο μόνο. Δεν τρελαίνεται για λούσα. Δε χρειάζεται να του αγοράσεις μονόπετρο. Του φτάνει ένα μονόπιτο εξτρά, να καλύψει το κορμάκι του.

Ταξίδι στην Πόλη/Σμύρνη


doner

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο στην πόλη καταγωγής των προγόνων του, στις περιοχές που εμπνεύστηκαν πολλά από τα υλικά του (γύρος, τζατζίκι) θα ήταν ό,τι πρέπει για το πιτόγυρό σου. Θα συγκινηθεί, θα ξαναδεί τις χαμένες πατρίδες, ενώ περπατώντας στα πεζοδρόμια μπροστά από τις βιτρίνες με τα γιγαντιαία κεμπάπ ντονέρ θα ανακαλύψει τον επίγειο παράδεισο. Τα μέρη που εκτός από την Ελλάδα το λατρεύουν σαν θεά του έρωτα.

Μία πολυθρόνα La-Ζ-Boy


Τη μέρα των ερωτευμένων η μεγαλύτερη καψούρα σου αξίζει ένα δώρο

Mπορεί το πιτόγυρο να είναι ο έρωτας της ζωής σου αλλά η σχέση σας δεν είναι μόνο σαρκική. Τολμώ να πω ότι το πιτόγυρο είναι και ένας από τους καλύτερους σου φίλους. Τι καλύτερο για έναν τόσο σπουδαίο φίλο από το να αγοράσεις τόσο σε αυτόν όσο και σε σένα μια τέτοια πολυθρόνα; Θα αράζετε μαζί στο σαλόνι, θα σηκώνετε το ανακλινόμενο υποπόδιο και θα χαλαρώνετε. Όπως έκανε το αρχέτυπο του τηλεοπτικού bromance των 90s Τσάντλερ και Τζόι από το Friends.  Ιδανικό συμπλήρωμα ένα playstation με δυο χειριστήρια για ατέλειωτες ώρες gaming με το πιτόγυρό σας. Γιατί όχι; Φοβάστε μην το λαδώσει; Ο έρωτας λάδια δεν κοιτά.

Mπύρα/ Κοακόλα


mpyra kokakola

Tα δώρα τις περισσότερες φορές πρέπει να ταιριάζουν σε αυτόν που τα δέχεται. Στην προσωπικότητά του, στην εμφάνισή του, στο είναι του. Η μπύρα και η κοκα κόλα ταιριάζουν με το πιτόγυρο από την αρχή του κόσμου τούτου. Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες διαστάσεις, αλλά σε αυτή που μας έφερε η μοίρα να ζούμε το πιτόγυρο με μπύρα και κόκα κόλα είναι αδερφές ψυχές, συμπληρώνουν ιδανικά το ένα το άλλο. Θα έκαναν πολύ χαρούμενο το πιτόγυρό σου αν κοιταζόταν στον καθρέφτη και είχε δίπλα του ένα μεγάλο ποτήρι με παγωμένη μπύρα ή κόκα κόλα να τονίζει τις ιδανικές αναλογίες του. Αν και Αγίου Βαλεντίνου και πολλοί φλώροι βολευτούν με σαμπάνιες, εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα δύο αυτά δροσιστικά ποτά.

Ένα κουτάβι


koutavi

O σκύλος λένε είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αν το πιτόγυρο είναι ο μεγαλύτερός του έρωτας, τότε και Σκύλος + Πιτογυρο = L.F.E. που θα έγραφε και ένα δεκαπεντάχρονο σε σχολικό θρανίο πριν 20 χρόνια.

Μην ξεχνάτε ότι κάποιες ώρες θα πρέπει να βρίσκεστε στη δουλειά και το πιτόγυρό σας θα μένει μόνο στο σπίτι μελαγχολώντας. Γιατί να του το κάνετε αυτό; Ειδικά μια μέσα σαν του Αγίου Βαλεντίνου που δεν είναι αργία και θα λείπετε κάποιες ώρες στη δουλειά. Με έναν κούταβο παιχνιδιάρη θα περνάει τις ώρες του πιο ευχάριστα μέχρι να γυρίσετε. Και μην ανησυχείτε ότι δε θα τα πάνε καλά. Το κουτάβι σας θα αγαπήσει το πιτόγυρό σας όσο το αγαπάτε και εσείς. Αχώριστοι θα γίνουν. Μια χαρά θα τη βρουν οι δυο τους.

Moυσική αφιέρωση στο Love Radio


Τη μέρα των ερωτευμένων η μεγαλύτερη καψούρα σου αξίζει ένα δώρο

Όπως γράψαμε και πριν ο έρωτας δε μετριέται με το χρήμα. Δεν είναι υποχρεωτικό το δώρο να συνοδεύεται από ξόδεμα μεγάλου ποσού χρημάτων. Ένα τηλεφώνημα στον μεγαλύτερο ερωτικό σταθμό της πόλης, μια ρομαντική μουσική αφιέρωση στο λατρεμένο σας πιτόγυρο θα το συγκινήσει πολύ περισσότερο από ένα κολιέ, ακριβά λουλούδια και καρδούλες σοκολατάκια. Το τραγούδι είναι δική σας επιλογή. Στο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες εξ αυτών που θα κάνουν την καρδούλα του πιτόγυρού σας να λιώνει και να στάζει λάδι.

Μια gif κάρτα με λόγια και εικόνες της Λόγια και εικόνες της Μαρίας Βογιατζάκη-Ντούζα


Τη μέρα των ερωτευμένων η μεγαλύτερη καψούρα σου αξίζει ένα δώρο

Τα λόγια είναι περιττά για ένα τέτοιο δώρο. Δώρο ζωής. Δώρο που θα υπάρχει όσο υπάρχει ίντερνετ και μάτια που δεν έχουν τυφλωθεί από τα φώτα των gifs της ιέρειας του φεϊσμπουκικού έρωτα της κινούμενης εικόνας. Το πιτόγυρό σου αξίζει το καλύτερο gif που υπάρχει εκεί έξω και η κυρία Ντούζα μπορεί να στο προμηθεύσει.