Τρεις πολύ σημαντικοί λόγοι για να μη φύγει ο Πάνος απ' το Survivor!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τρεις πολύ σημαντικοί λόγοι για να μη φύγει ο Πάνος απ’ το Survivor!

Είναι απλά να γίνει αρχή. Κάποιος από εσάς που ξέρετε τα τεχνολογικά κόζια, να ξεκινήσει ένα petition για να μαζέψουμε υπογραφές ώστε να μείνει ο Πάνος στο Survivor.

Το περίμενε καιρό το πισώπλατο, μπαμπέσικο χτύπημα από τους συμπαίκτες του ο Πάνος. Σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος (γιατί ξέρουμε από ποίηση) δέχτηκε να πιει σαν άλλος Σωκράτης (γιατί ξέρουμε από φιλοσοφία) το κώνειο που τον κέρασαν στο νησί, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά (γιατί ξέρουμε και από μαναβική).

Σύντομα θα ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών για να παραμείνει ο Πάνος στο Survivor, καθώς υπάρχουν πολλοί λόγοι (βασικά εμείς τρεις μπορέσαμε να σκεφτούμε, αλλά θα ‘ναι κι άλλοι) για να μείνει ο Πάνος κάτοικος Αγίου Δομίνικου.

Για το καλό του αθλήματος

Τρεις πολύ σημαντικοί λόγοι για να μη φύγει ο Πάνος απ' το Survivor!

Όχι της τηλεθέασης, αλλά του ράγκμπι. Είναι δεδομένο πως το λαοφιλές άθλημα περνά δύσκολες ώρες χωρίς τον Πάνο. Το δικό του Μεσαίωνα, με αποτέλεσμα να έχει κάνει πολλά βήματα προς τα πίσω το διάστημα που ο γκουρού βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο κάθε μέρα που περνά αποτελεί και μια προετοιμασία για την επόμενη μέρα. Τη δύσκολη εκείνη ώρα που ο Πάνος δεν θα είναι εκεί για να το υπηρετεί. Και το σπορ οφείλει να είναι έτοιμο για αυτή τη στιγμή. Τι θέλετε, δηλαδή, να την πατήσει σαν τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ που νόμιζε πως θα παίζει μια ζωή ο Διαμαντίδης και τραβάει ό,τι τραβάει; Όχι! Χρειάζεται προγραμματισμός και κάθε 24ωρο που περνάει, βοηθάει στο να μάθουμε να ζούμε χωρίς αυτόν στο άθλημα, όταν έρθει η ώρα κι αποσυρθεί η γεμάτη αστέρια φανέλα του.

Για να μάθουμε τα όρια του ανθρώπινου πόνου

Τρεις πολύ σημαντικοί λόγοι για να μη φύγει ο Πάνος απ' το Survivor!

Η συχνότητα τραυματισμών του Πάνου συναγωνίζεται ευθέως τον αριθμό σεξουαλικών επαφών του Σπαλιάρα. Του κάθεται συνέχεια η… στραβή (για τον Σπαλιάρα δεν ξέρω, μπορεί να του έχουν κάτσει και αόμματες) και κοντεύουμε να γίνουμε αθλίατροι παρακολουθώντας την πορεία της αποθεραπείας. Κι αυτός, αγέρωχος, συνεχίζει αγόγγυστα τη μαρτυρική του πορεία στις εσχατιές του ανθρώπινου πόνου. Υπομένει περήφανα κι αντρίκεια θλάσεις και διαστρέμματα αναζητώντας ανακούφιση στην αγάπη του τηλεοπτικού κοινού που σίγουρα θα τον ανταμείψει όπως του αξίζει στην ψηφοφορία. Κι αυτός με το χιλιοταλαιπωρημένο κορμί του θα γίνει θυσία στην υπηρεσία της επιστήμης που θα ανακαλύψει το μυστικό πίσω από την αντοχή επιπέδου από Ρόκι Μπαλμπόα και πάνω στον Πάνο, άκυρο, ούτε ο ίδιος δεν τον αντέχει, για την αντοχή του στον πόνο.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Για να δούμε αν ο Ορέστης Τσανγκ ξέρει άλλο όνομα πλην του «Ελισάβετ»

Τρεις πολύ σημαντικοί λόγοι για να μη φύγει ο Πάνος απ' το Survivor!

Πιθανότατα έχει δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση σχετικά τη μανία του Ορέστη να διώξει από το νησί την Ελισάβετ. Πολλοί το αποδίδουν σε ψύχωση του Σαλονικιού με την πάρτη της. Ίσως όμως πίσω από αυτή τη φαινομενικά εύκολη εξήγηση, να κρύβεται ένα δράμα. Ίσως, λέμε ίσως, ο Ορέστης (αν και εξαιρετικός χρήστης της ελληνικής) να έχει κάποιο κενό σε ό,τι αφορά τα γυναικεία ονόματα. Να μην ξέρει άλλο, οπότε απλά να ντρέπεται να το παραδεχτεί ώστε να μην χαλάσει την καλή εικόνα που έχει δημιουργήσει για το ποιόν του στον κόσμο. Εάν όμως ψηφίσουμε μονοκούκι να φύγει η Ελισάβετ (κι επομένως μείνει ο Πάνος!) θα αναγκαστεί να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα. Κι επειδή σε καταστάσεις όπως αυτές που ζουν οι παίκτες του Survivor χτίζονται πραγματικές φιλίες, σίγουρα οι φίλοι (τι φίλοι, οι αδερφοί) θα τον αγκαλιάσουν με την ίδια αγάπη και αφοσίωση που τους δείχνει κι αυτός.