Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα μεθυσμένα μηνύματα του Μπραντ στην Αντζελίνα! (pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα μεθυσμένα μηνύματα του Μπραντ στην Αντζελίνα! (pics)

Λίγες μέρες μετά την περιβόητη, πια, αίτηση διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί, το Menshouse με κινήσεις μεγάλου παίκτου κατάφερε να εξασφαλίσει- και να σας παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη- έναν «θησαυρό»…

Δε θα σας κρυφτούμε- χρειάστηκε να φιλήσουμε κατουρημένες ποδιές ξανά και ξανά, μέχρι που χάσαμε την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης και δεν καταλαβαίναμε ότι φιλάμε πια κατουρημένες ποδιές. Μερικοί από μας, μάλιστα, εθιστήκαμε σε τέτοιο βαθμό που απεχθανόμαστε πλέον όσες μυρίζουν μαλακτικό.

Όμως, άξιζε πέρα για πέρα τον κόπο: χάρη σε συντονισμένες κινήσεις η ομάδα του Menshouse λίγες, μόλις, ώρες μετά την έκρηξη της «βόμβας» που απασφάλισε η Αντζελίνα Τζολί, κατάφερε να πάρει στην κατοχή της όλα τα μηνύματα των τελευταίων ημερών που της έστειλε ο Μπραντ Πιτ.

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, οι κατηγορίες της Αντζελίνας είναι πέρα για πέρα αληθινές: ο Μπραντ και χρήση ινδικής (αλλά και καλαματιανής και σέρβικης και αυστραλιανής) κάνναβης έκανε και έπινε περισσότερο κι από τον Τσαλρς Μπουκόφσκι.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, σε παγκόσμια πρώτη τα μεθυσμένα μηνύματα του Αμερικάνου ηθοποιού προς την (πρώην) γυναίκα του:

sms1

 

sms2

Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα μεθυσμένα μηνύματα του Μπραντ στην Αντζελίνα! (pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

 

sms3

 

 

 

 

inbox1

 

 

inbox2

 

 

viber2

twitter

 

 

snapchat

 

 

whatsapp

 

 

brads