Ακόμη πιο δύσκολο: Τι είχε συμβεί στο αγώνισμα δύναμης του πρώτου Survivor το 2004 (Vid)
Βρείτε μας στο

Μαχητές και διάσημοι κλήθηκαν χθες να πάρουν μέρος στο πιο δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα από την αρχή του παιχνιδιού. Στο αγώνισμα της δύναμης. Πολλοί είπαν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι, επειδή ακριβώς δεν συνδυαζόταν με κάποιο άλλο (πχ παζλ) ευνοούσε την ομάδα των διασήμων εξού και τα τιτιβίσματα διαμαρτυρίας των χρηστών του Twitter!

Είναι γνωστό τοις πάσι άλλωστε ότι οι παίκτες των διασήμων είναι πιο δυνατοί, σε αντίθεση με τους μαχητές που είναι καλύτεροι στην ταχύτητα και την αντοχή! Σύμφωνα με τη φημολογία που αναπτύχθηκε μάλιστα και οι ίδιοι οι παίκτες των μαχητών έκαναν παράπονα στην παραγωγή για την επιλογή του αγωνίσματος, θεωρώντας ότι τους αδικούσε.

Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που βλέπουμε σε ελληνικό Survivor το αγώνισμα δύναμης. Πριν 13 χρόνια, στο πρώτο reality επιβίωσης, το 2004, που προβλήθηκε μέσα απ’ την τηλεόραση του Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχαμε δει κάτι ανάλογο.

Οι παίκτες μονομαχούσαν σε ζευγάρια και ο νικητής παρέμενε στο νησί και το παιχνίδι. Δείτε τι συνέβαινε τότε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας αν εκείνο το αγώνισμα ήταν πιο δύσκολο από αυτό που είδαμε απόψε…

Και αν σπάτε το κεφάλι σας και μονολογείτε «και κάπου αλλού πρέπει να το έχω δει αυτό», μην βασανίζεστε άλλο. Έχετε δίκιο. Το ίδιο αγώνισμα είχαμε δει και σε ένα ακόμη reality του Μεγάλου Καναλιού. Την «Φάρμα». Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Παίζει χωρίς αντίπαλο

Δεν περιμέναμε το χθεσινό επεισόδιο για διαβάστε περισσότερα

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;