Τομ
Βρείτε μας στο

Όταν είδα το Civil War υπήρχαν 2-3 πράγματα που εστίασα. Το ίδιο κι εσύ. Κι εσύ. Κι εσύ. Όλοι πάνω κάτω. Ένα από αυτά – αν όχι το πιο βασικό απ΄όλα – ήταν ο νέος Spider-Man. Ο Τομ Χόλαντ ήρθε από το πουθενά και βάλθηκε να αφήσει χιλιόμετρα πίσω του και τον Άντριου Γκάρφιλντ (εντάξει, όχι τόσο δύσκολο το έργο του) και τον Τόμπι ΜακΓκουάιρ (αρκετά δύσκολο το έργο του). Με τον Deadpool να αλλάζει το στάτους των υπερηρώων, ο 20χρονος Χόλαντ δείχνει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει πλήρως. Κι αυτό φάνηκε στον μέγιστο βαθμό σε κάτι εκτός του ρόλου.

Ο Τομ ήταν καλεσμένος στο Lip Sync Battle του MTV που μας έχει χαρίσει στο παρελθόν μερικά απίστευτα gigs όπως τον Τσάνινγκ Τέιτουμ με την Τζένα Ντιούαν Τέιτουμ. Εκεί οι παρουσιαστές Κρίσι Τέιγκεν και Cool J είδαν τον νεαρό να βάζει υποψηφιότητα για νικητής σε όλα τα Your Face Sounds Familiar. Καλούμενος να υποδυθεί ταυτόχρονα Φρανκ Σινάτρα και Ριάνα, ο Χόλαντ έδωσε κυριολεκτικά ρέστα. Ιδίως ως Ριάνα, αφού χόρεψε και έκανε lip sync στο Umbrella με απαράμιλλο τρόπο.

Το πράγμα απογειώθηκε όταν στο φινάλε του περφόρμανς, ο Τομ Χόλαντ ντυμένος με τακούνια, διχτυωτό καλσόν και leather τοπάκι είδε την Κρίσι Τέιγκεν να κατεβαίνει από ψηλά ντυμένη Spider-Man.

Η αναμονή για την κυκλοφορία της ταινίας Homecoming στις 6 Ιουλίου παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.