Αναστασοπούλου – Βαλαβάνη μαζί στην ίδια φωτογραφία! Σκέφτεστε κάτι πιο καυτό; (Pics)

Κολλητές φίλες Ευρυδίκη και Πηνελόπη!

Φιλικές σχέσεις φαίνεται πως διατηρούσαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν η δεύτερη αναχωρήσει για Άγιο Δομήνικο. Η Ευρυδίκη, το αγαπημένο παιδί του ΣΚΑΪ, έχει κι αυτή τον δικό της κύκλο «διασήμων» παρότι ειδικεύεται στο αθλητικό κομμάτι της δημοσιογραφίας.

Μία από τις επαφές της είναι και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία αποδεικνύεται πως έχει κοινούς γνωστούς και φίλους με την αθλητικογράφο.

Οι δυο τους έχουν φωτογραφηθεί μαζί, με τις λήψεις να βρίσκονται στα social media και των δύο!

«Είμαστε πολύ φίλες. Το κορίτσι αυτό το’ χω μεσ’ την καρδιά μου και το ξέρω πάρα πολύ καλά –χωρίς βλακείες-, είναι ένα πολύ πολύ καλό παιδί που δεν έχει κολλήματα, δεν είναι καθόλου κομπλεξική. Με πήρε να μου πει ότι θα πάει στο Survivor και μ’ έπιασε η ψυχή μου. Δε με ρώτησε, μου το ανακοίνωσε. »Σε παίρνω να σου πω ότι θα λείψω λίγο καιρό», μου είπε», δήλωσε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Ήταν η δασκάλα μου, γιατί πια δεν διδάσκει. Είναι πολύ καταπονημένη, περνάει δύσκολα, αυτό βλέπω εγώ. Είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο κορίτσι, η χαρά της ζωής, η χαρά της παρέας», συμπλήρωσε.

Το ότι είναι φίλες το καταλάβαμε. Και τις χαιρόμαστε.

Να τις κοιτάζουμε, πάντως, δεν χορταίνουμε!