13 χρόνια μετά το Fame Story: Δείτε τον Νίκο Μίχα διορισμένο γιατρό στα Αντικύθηρα (Pics)
Βρείτε μας στο

Ήταν ένα απ’ τα πιο επιτυχημένα talent show στην Ελλάδα. Το Fame Story του 2004 που προβλήθηκε μέσα απ’ τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ανέδειξε πολλά νέα ταλέντα(;) μεταξύ των οποίων και η Καλομοίρα και ο Νίκος Μίχας. Ο τραγουδιστής με το ιδιαίτερο στιλ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όσο και μετά την έξοδό του από αυτό. Μια από τις κορυφαίες στιγμές του μάλιστα που έγινε viral ήταν η…ελαφρώς αποτυχημένη προσπάθειά του να ερμηνεύσει το «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα». Ο Μίχας ξέχασε τους στίχους του τραγουδιού, αλλά δεν τα παράτησε ποτέ…

Συνέχισε να ερμηνεύει το άσμα και το αποτέλεσμα έγινε όπως αναμενόταν viral μέσα σε λίγες ώρες. Αν δεν το έχετε ακούσει, μη χάσετε αυτή την ευκαιρία. Πρόκειται για εμπειρία ζωής.

Ο πρώην παίκτης του Fame Story λοιπόν 13 χρόνια μετά, έκανε απότομη στροφή στην ποιότητα και την καριέρα του, καθώς πλέον είναι και με τη βούλα γιατρός.

O δήμαρχος Αντικυθήρων, Στράτος Χαρχαλάκης μάλιστα ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι ο Νίκος Μίχας διορίστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων. Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μίχας διορίστηκε σήμερα και επίσημα στη δεύτερη θέση Ιατρού Υπηρεσίας Υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κυθήρων, έχοντας σημαντική εμπειρία στα παθολογικά περιστατικά από τη θητεία του στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ Αθηνών. Ο Νίκος είναι κατά το ήμισυ Αντικυθήριος, το γένος Χαρχαλάκη. Τον καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε που τιμά έτσι την ιδιαίτερη πατρίδα του».

Δείτε τον γιατρό πλέον Νίκο Μίχα εν ώρα εργασίας…