προφίλ
Βρείτε μας στο

Σε ιντερνετική μάχη εξελίχθηκε ο αγώνας Ελλάδας – Τουρκίας στο Survivor. Μια μάχη που είχε στο επίκεντρο τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου κατά σειρά αγωνίσματος μεταξύ των δύο ομάδων, οι Τούρκοι τηλεθεατές είχαν κατακλύσει το ελληνικό hashtag του Survivor. Δεν δίστασαν μάλιστα να πιάσουν και κουβέντα με το ελληνικό κοινό.

Τα όσα είδαμε να διαδραματίζονται ήταν κάτι περισσότερο από απολαυστικά. Από τη μία οι γυναίκες της Τουρκίας δήλωναν ερωτευμένες με Ντάνο και Βασσάλο, ενώ από την άλλη ορισμένοι άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί η Βαλαβάνη είναι η… κακιά του Αγίου Δομήνικου.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

«Η Ευρυδίκη δεν είναι καλό κορίτσι, το καταλάβαμε», σχολίασε  Τούρκος φαν του Survivor, έχοντας δει μεταφρασμένα μερικά από τα σχόλια του ελληνικού Twitter. «Είναι απαίσια», σχολίασε μια Ελληνίδα, με κάποιον Τούρκο να αναρωτιέται το γιατί. Και τότε ήρθε η επική απάντηση από μια άλλη «Ντανίτσα»: «Because her clique wants giorgos out of the game…»! «Α μπράβο πες τους τα να δουν τι φίδι είναι που ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα», ήταν το επόμενο σχόλιο με το πάρτι να μην έχει τελειωμό.

Κάπως έτσι, δεν καταφέραμε να τηρήσουμε το «τα εν οίκω μη εν δήμω», καθώς όλοι ξεκίνησαν να σχολιάζουν τις ίντριγκες των δικών μας Διασήμων. Ευτυχώς, η γοητεία που άσκησε ο Ντάνος στις γυναίκες της Τουρκίας,  αποτέλεσε το νέο trend στα σχόλια του Twitter και η «κακιά» Ευρυδίκη ξεχάστηκε. Ο Αγγελόπουλος πάντως δεν ήταν ο μοναδικός Έλληνας που τράβηξε τα βλέμματα των αντιπάλων. Guest star ήταν ο Κωνσταντίνος Βασσάλος!

Κατά κοινή ομολογία, όμως, ο Ντάνος ήταν εκείνος που έβγαλε ασπροπρόσωπη την ελληνική ομάδα. Με τους λόγους να είναι προφανέστατοι!