Απασφάλισε: Η σκληρή απάντηση της Σάρας στον Ντάνο που την κορόιδεψε (Vid)
Βρείτε μας στο

Ποιος θα το ‘λεγε! Το κοινό που είχε υποστηρίξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε όλες του τις κόντρες (και δεν τις λες και λίγες) αυτή τη φορά βρέθηκε απέναντί του. Στην κόντρα του με τον Χανταμπάκη, το τηλεοπτικό κοινό ήταν δίπλα του, στην κόντρα του με τους μαχητές, επίσης, στο επεισόδιο της Δευτέρας όμως ο Αγγελόπουλος έχασε τους υποστηρικτές του για έναν λόγο που δεν περίμενε κανείς. Επειδή αποφάσισε να κάνει ένα…αστείο για μια από τις πιο αγαπημένες παίκτριες των τηλεθεατών. Τι ακριβώς συνέβη; Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος οι παίκτες ετοιμάζονται για την επόμενη μάχη (Κοκκινάκης-Αναγνωστόπουλος) και οι συμπαίκτες τους, τους εμψυχώνουν.

Στον πάγκο των μαχητών η Σάρα, προσπαθεί να ανεβάσει ψυχολογικά τον μισθοφόρο λέγοντάς του «Πάμε Κώστα».

Στον απέναντι πάγκο ο Αγγελόπουλος ακούει τη…νότα της Σάρας, η οποία βγήκε λίγο λα μινόρε είναι η αλήθεια και αποφασίζει να τη μιμηθεί.

Έτσι, κάνει τη φωνή της και αρχίζει να λέει «Πάμε Κώστα» με φωνή Ταμπάκη. Δείτε το σχετικό βίντεο…

Τι ήθελε να το κάνει αυτό ο Αγγελόπουλος; Το κοινό που έχει βάλει στην καρδιά του την Σάρα, καθώς του αρέσει η αθωότητά της και το γεγονός ότι δεν προσποιείται, ούτε παίζει παιχνίδια εκνευρίστηκε με την κίνηση του Ντάνου με αποτέλεσμα στο Twitter να ξεσπάσει πόλεμος…

Η Σάρα, η οποία είναι βέβαιο ότι θα πληροφορηθεί σύντομα τα μαντάτα από κάποιον καλοθελητή (δίνει 1.15 ότι το βιονικό αυτί του Σπαλιάρα έχει καταγράψει τα πάντα) αναμένεται να απαντήσει στον Ντάνο και να τον βάλει στη θέση του. Με το γνωστό της στιλ, η πλέον συμπαθητική παίκτρια των μαχητών, θα βάλει στη θέση του τον Αγγελόπουλο και θα τον ραπίσει λεκτικά, με τον τρόπο που μας έχει συνηθίσει και μας έχει κάνει να την αγαπήσουμε ακόμα πιο πολύ. Λέγοντάς του ότι η μίμησή που έκανε ήταν (όλοι μαζί) ΤΕΛΕΙΑ, ΥΠΕΡΟΧΗ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!

Πάρτε μια μικρή γεύση για το πώς θα κινηθεί η Σάρα στην απάντησή της από το βίντεο που ετοίμασε η εκπομπή Ροντέο και έχει ήδη γίνει Viral. Σάρα, λατρεία…