Μένιος
Βρείτε μας στο

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το Survivor όλοι ήξεραν ότι το εφετινό ήταν ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Η μεγάλη του διάρκεια, οι δύσκολες συνθήκες και τα καθημερινά αγωνίσματα ανέβαζαν το βαθμό δυσκολίας στα ύψη (καμία σχέση με τα πιο παλιά που είχαμε δει στην Ελλάδα, κυρίως λόγω της μεγάλης του διάρκειας). Οι 10 παίκτες που συνεχίζουν σε διάσημους και μαχητές κατάφεραν να αντέξουν, έχοντας στη διάθεση τους ελάχιστα όπλα. Κάποια από αυτά τα έχουμε δει και τα γνωρίζουμε και κάποια άλλα όχι…

Εκτός από τα ρούχα και όσα είναι εμφανή δια γυμνού οφθαλμού, οι παίκτες των δυο ομάδων έχουν μαζί τους και άλλα 7 προσωπικά αντικείμενα.

Τα 7 προσωπικά αντικείμενα που δεν περίμενες ότι έχουν μαζί τους οι παίκτες του Survivor

Όπως έχουν αποκαλύψει οι ίδιοι οι παίκτες που βγήκαν απ’ το παιχνίδι, η παραγωγή τους επέτρεπε να έχουν αυτά τα αντικείμενα, τα οποία δεν μειώνουν ασφαλώς τη δυσκολία της προσπάθειά τους και του παιχνιδιού, αλλά τους βοηθούν να παλέψουν με τα…κύματα του Survivor…

Ποια είναι αυτά; 1) Υγρό για φακούς επαφής 2) Θήκη φακών, 3) Χαρτί υγείας, 4) Οδοντόκρεμα, 5) Νυχοκόφτης, 6) Τσιμπιδάκι, 7) Ξυραφάκια. Ίσως τώρα να σας λύνονται κάποιες απ’ τις απορίες που είχατε σχετικά με την εμφάνιση και την υγιεινή των παικτών (άσπρα δόντια μόνο με άμμο ούτε ο Ξανθός Μάγος δεν θα κατάφερνε), ωστόσο πρέπει να παραδεχτείτε ότι η δυσκολία του παιχνιδιού και τα εμπόδια που καλούνται να υπερκεράσουν οι παίκτες που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι παραμένουν μεγάλα.

Πολλοί επίσης έχουν την απορία πώς γίνεται με τόσο…πράσινο δίπλα τους να μην περνάει απ’ το μυαλό των παικτών να το εκμεταλλευτούν για να φτιάξουν κάτι να φάνε. Η απάντηση είναι ότι τα περισσότερα από τα φυτά που υπάρχουν στο νησί που βρίσκονται οι παίκτες, είναι δηλητηριώδη ή επικίνδυνα για την υγεία τους. Η παραγωγή από την πρώτη μέρα έχει δώσει ένα άλμπουμ σε διάσημους και μαχητές στο οποίο οι παίκτες βλέπουν τι δεν πρέπει να αγγίξουν για κανέναν λόγο. Και τα…απαγορευμένα είναι πάρα πολλά. Τόσα πολλά που κανείς δεν θα ρίσκαρε να δοκιμάσει κάτι αν δεν ήταν 100% σίγουρος ότι είναι ακίνδυνο.

Οι γυναίκες ανακάλυψαν το πραγματικό instagram του Ντάνου

Δεν ήταν εύκολο και όμως τα κατάφεραν. Οι γυναίκες διαβάστε περισσότερα