70
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Νέα αποχώρηση μεγατόνων απ’ το Epsilon – Ποια παρουσιάστρια ετοιμάζει «έξοδο» λόγω Καρβέλα;

Η αποχώρηση του Νίκου Καρβέλα από το Star Academy έφερε τα πάνω – κάτω στο κανάλι…

Βαρύ το κλίμα για το Epsilon τις τελευταίες ημέρες, καθώς η έντονη διαμάχη του Μένιου Φουρθιώτη με τον Νίκο Καρβέλα δεν άφησε κανέναν ανεπηρέαστο. Όσα έλαβαν χώρα το προηγούμενο Σάββατο κατά τη live μετάδοση του Star Academy, εξόργισαν πέρα από τους τηλεθεατές και τους εργαζομένους του Epsilon με πρώτη και καλύτερη την Άννα Βίσση. Η ίδια, στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα και τον στήριξε μέχρι τέλους, προσπαθώντας παράλληλα να τον ηρεμήσει ώστε η διαμάχη του με τον παρουσιαστή να μην καταλήξει στη δικαστική οδό.

Παρόλα αυτά, η Άννα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μη συγκρουστεί προσωπικά με τον Φουρθιώτη, κυρίως λόγω του συμβολαίου που τη δεσμεύει να βρίσκεται κάθε εβδομάδα στο πλατώ της εκπομπής κρίνοντας τους διαγωνιζόμενους.

Μια τακτική που δεν ακολούθησε η… Αννίτα Πάνια! Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ, η πρώην σύζυγος του Νίκου Καρβέλα είναι κάτι παραπάνω από έξαλλη με όσα συνέβησαν.

Τόσο στο live όσο και αργότερα, με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού που γνωστοποιούσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον γνωστό καλλιτέχνη.

Άνθρωποι του καναλιού, τη βλέπουν να έχει πάρει ξεκάθαρα το μέρος του Καρβέλα, με την ίδια να μη διστάζει να συγκρουστεί ευθέως με τον Μένιο Φουρθιώτη. Ο λόγος φυσικά, δεν είναι μόνο ο τρόπος που ο ίδιος αντιμετώπισε τη διαμάχη του με τον Καρβέλα (κλείνοντας του τα μικρόφωνα και ζητώντας του να αποχωρήσει), μα και η μεταξύ τους, σχεδόν προσωπική –πλέον- κόντρα.

Η Αννίτα έχει πολλές φορές εκφράσει στον αέρα των εκπομπών της στο Epsilon την αγανάκτησή της για το συνεχές telemarketing, τολμώντας να αφήσει τον εκνευρισμό της να φανεί.

Νέα αποχώρηση μεγατόνων απ’ το Epsilon – Ποια παρουσιάστρια ετοιμάζει «έξοδο» λόγω Καρβέλα;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Δικαιολογημένα θα λέγαμε, αφού τόσο στο «Annita.gr» του Σαββατοκύριακου όσο και στο «Κάνε μου Like», η προώθηση των προϊόντων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Την ίδια ώρα, ο Μένιος προσπαθεί να κρατά «ανόθευτη» την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», έχοντας μειώσει τον αριθμό των προϊόντων που προμοτάρει.

Νέα αποχώρηση μεγατόνων απ’ το Epsilon – Ποια παρουσιάστρια ετοιμάζει «έξοδο» λόγω Καρβέλα;

Για την ακρίβεια, έχοντας «φορτώσει» όλα τα διαφημιστικά στην Αννίτα, αναγκάζοντας την ακόμα και να διακόπτει τα θέματά της προκειμένου να διαφημίζει από κρέμες μέχρι… σουτιέν.

Η παρουσιάστρια, ούσα ήδη έξω φρενών με όσα λαμβάνουν χώρα στο Epsilon, δεν αντιμετώπισε την αποχώρηση Καρβέλα με την ίδια ψυχραιμία που το έκανε η Βίσση. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ζωντανές εκπομπές «Κάνε μου Like», της Δευτέρας και της Τρίτης δεν μεταδόθηκαν. Αντίθετα, είδαμε να προβάλλονται την ίδια ώρα σε επανάληψη παλιότερες εκπομπές της. Εξήγηση δεν δόθηκε ποτέ, ούτε κανείς από το Epsilon αναφέρθηκε στην απουσία της Αννίτας. Οι φήμες περί αποχώρησής της δίνουν και παίρνουν, με το κανάλι να κρατά σιγήν ιχθύος.

Μένει μόνο να δούμε αν θα βγει ζωντανά με το «Annita.gr» το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Αν όχι, τότε ο Φουρθιώτης θα κληθεί να αντιμετωπίσει ακόμα μία αποχώρηση. Και όχι τόσο ανώδυνη αυτή τη φορά, καθώς η εκπομπές της Αννίτας έχουν φανατικό κοινό…