Τι χρειάζεσαι για να γίνεις Νεϊμάρ; Ένα «κλικ» και μια απόφαση!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τι χρειάζεσαι για να γίνεις Νεϊμάρ; Ένα «κλικ» και μια απόφαση!

Όταν ένας άνδρας αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι έχει επιλογές και αποφασίζει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, τότε είναι που γίνεται το «κλικ» στη ζωή του...

Κάθε άνδρας έχει τη στιγμή του. Μια στιγμή που τα αλλάζει όλα, μια στιγμή που σε φέρνει πιο κοντά σε όσα πραγματικά θες να ζήσεις. Αυτή η στιγμή έρχεται συνήθως ένα ηλιόλουστο πρωινό, όταν αγουροξυπνημένος ακόμα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και αυτό που βλέπεις σου φαίνεται ξένο, διαφορετικό από αυτό που είχες φανταστεί όταν ονειρευόσουν πιτσιρικάς με ανοιχτά τα μάτια. Και τότε έρχεται η στιγμή που τα αλλάζει όλα. Ένα «κλικ» που πέφτει σαν λεπίδα στο πρόσωπο και σε μεταμορφώνει. Σε κάνει τον τύπο, που πάντα ήθελες να γίνεις…

Γιατί όταν ένας άνδρας αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι έχει επιλογές και αποφασίζει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, τότε είναι που γίνεται το «κλικ» στη ζωή του. Το ίδιο ισχύει και για το ξυραφάκι του.

Θυμάσαι πόσο είχες δυσκολευτεί μέχρι να πάρεις την απόφαση να το αλλάξεις; Όχι γιατί δεν ήθελες, αλλά γιατί φοβόσουν τις αλλαγές. Ώσπου γνώρισες το Mach 3 Turbo της Gillete, το οποίο είναι καλύτερο από ένα ξυραφάκι μιας χρήσης μέχρι και το 10ο ξύρισμα… και όλα άλλαξαν. Γιατί; Μα, φυσικά, επειδή διαθέτει τις πιο κοφτερές λεπίδες της Gillette, που μαζί με την προηγμένη επικάλυψη Thin Uniform Telomer (TUT) προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη άνεση.

Επίσης, προσφέρει ειδική προστασία για την επιδερμίδα χάρη σε 10 μαλακά, ευέλικτα microfins που τεντώνουν απαλά το δέρμα πριν έρθει σ’ επαφή με τη λεπίδα, χαρίζοντας μεγαλύτερη ευκολία στο ξύρισμα., ενώ τη διαφορά κάνει ο άξονας περιστροφής, που προσαρμόζει την πίεση και εξασφαλίζει μεγαλύτερη απόλαυση, ενώ παράλληλα διευκολύνει το ξέπλυμα του ξυραφιού.

Τι χρειάζεσαι για να γίνεις Νεϊμάρ; Ένα «κλικ» και μια απόφαση!

Ένα ξυραφάκι που «ζωγραφίζει» στο πρόσωπό σου με την ίδια τεχνική και ακρίβεια που το κάνει ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα. Ένα ποδοσφαιρικό «κλικ» του Βραζιλιάνου, μια στιγμή μαγείας, αρκεί για να σου φτιάξει τη διάθεση. Όπως το «κλικ» του Mach 3 Turbo που σε φέρνει πιο κοντά στον άλλο σου εαυτό.

Φαντάζεσαι πώς θα ήταν η ζωή σου αν δεν γινόταν ποτέ αυτό το «κλικ»; Θα ήταν τόσο βαρετή όσο και το ποδόσφαιρο χωρίς την Μπαρτσελόνα και τα κόλπα του Νεϊμάρ.

Τόσο η Gillette όσο και η Μπαρτσελόνα αντιπροσωπεύουν το «απόλυτο» σε θέματα ακρίβειας – η μια σε θέματα ανδρικής περιποίησης και η άλλη στο γήπεδο. Και οι δύο εκφράζουν την επιτομή του εξαιρετικού στο ξύρισμα και στο ποδόσφαιρο.

Έχοντας πλέον φθάσει στην κορυφή του αθλήματος, ο Neymar Jr μπορεί να κοιτάζει πίσω, να θυμηθεί κάθε σημαντικό βήμα που έκανε και να συνειδητοποιήσει πόσο μακριά έχει φθάσει. Το ίδιο και εσύ. Γιατί όλοι μας κρύβουμε έναν Νεϊμάρ μέσα μας. Και για να τον ανακαλύψουμε δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά. Αρκεί να ακούσουμε το «κλικ» που μας ζητάει να αλλάξουμε…

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας