Παπαδόπουλος
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Συνεχίζεται το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»! Τι είπε ο Παπαδόπουλος για το τέλος από τον ALPHA;

Ο μονόλογός του στο φινάλε της τελευταίας του εκπομπής στο κανάλι της Κάντζας τα είπε όλα…

Όπως έχει γίνει εδώ και μήνες γνωστό, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»! με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, δεν κατάφερε να πάρει το πράσινο φως από τον ALPHA για τη νέα σεζόν. Ο παρουσιαστής το γνώριζε αυτό πολύ πριν οι φήμες ξεκινήσουν, γι’ αυτό και είχε αρχίσει νωρίς την αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης. Η μουσική εκπομπή που σημάδεψε τα Σάββατά μας ήδη από εποχές ΕΡΤ, έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Κοινό, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αποχωριστεί τις μουσικές βραδιές με τον Σπύρο και την παρέα του.

13 χρόνια είναι αυτά βλέπετε… Έτσι σκέφτηκε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, γι’ αυτό δεν σταμάτησε λεπτό τα ραντεβού και τις συναντήσεις με ιθύνοντες άλλων καναλιών προκειμένου το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» να καλωσορίσει τους τηλεθεατές για ακόμα μία νέα σεζόν.

Συνεχίζεται το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»! Τι είπε ο Παπαδόπουλος για το τέλος από τον ALPHA;

Παρότι αρχικά η μία απόρριψη διαδεχόταν την άλλη –κυρίως λόγω πεσμένων νούμερων τηλεθέασης και υψηλού budget-, φαίνεται τελικά πως ο παρουσιαστής τα κατάφερε. Αυτό τουλάχιστον κατάλαβαν όσοι παρακολούθησαν την τελευταία του εκπομπή στον ALPHA το βράδυ του Σαββάτου. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Σπύρος πήρε τον λόγο και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ εσάς, τους τηλεθεατές, όλο τον κόσμο που έχει περάσει από αυτή την εκπομπή εδώ και 13 χρόνια.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο.

Ευχαριστούμε τον ALPHA γι’ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εμείς θα πάμε κάπου αλλού. Το “Στην υγειά μας’’ θα συνεχίσει και θα συνεχίσει, όχι επειδή κάνουμε κάτι εμείς πολύ καλά, αλλά επειδή έρχεστε εσείς που έρχεστε.

Καλό καλοκαίρι. Τα λέμε από τον Οκτώβρη»!

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Το μόνο που μένει να δούμε, είναι ποιο κανάλι θα στεγάσει την εκπομπή που όλοι αγαπήσαμε…