πώς
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Πώς θα ήταν οι παίκτες του Survivor αν έμπαιναν στο Survival; (Pics)

Μια περίεργη μείξη παικτών του ενός παιχνιδιού με τα χαρακτηριστικά του άλλου.

Το ριάλιτι επιβίωσης που σκέφτηκαν τελείως μόνα τους τα στελέχη του καναλιού Έψιλον, σε μία στιγμή τεράστιας έμπνευσης, παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά. Το πρωτότυπο όνομά του Survival μας προδιαθέτει για τεράστιες τηλεοπτικές καινοτομίες. Το Menshouse σας έχει ήδη ενημερώσει με σχετικά άρθρα τόσο για τα εντυπωσιακά έπαθλα και αγωνίσματα όσο και για το νέο τρέιλερ της εκπομπής. Το ποτάμι όπως φαίνεται δε γυρίζει πίσω και το νέο ριάλιτι επιβίωσης θα πραγματοποιηθεί. Δεν ξέρουμε για πόσο, η αγάπη του κόσμου λογικά θα το κρατήσει για μήνες. Πόσο διαφορετικό θα είναι όμως από το Survivor; Και πώς θα προσαρμοστούν οι παίκτες στις δυσκολίες του; Μία υπόθεση εργασίας που θα μπορούσε να απαντηθεί αν κάναμε ένα μίνι crossover μεταξύ των δύο παιχνιδιών. Που επαναλαμβάνω δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Μια μεταφορά από τον ένα κόσμο στον άλλο. Μία φανταστική μεταφορά παικτών.

Πώς θα ήταν οι παίκτες του Survivor αν έμπαιναν στο Survival; (Pics)

Αυτή η υπόθεση εργασίας έχει να κάνει με το αν οι παίκτες του Survivor, Που πλέον γνωρίζουμε τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά τους, γινόντουσαν εν μια νυκτί παίκτες του Survival. Πώς θα ήταν η παρουσία τους στο νέο παιχνίδι. Τι διαφορετικά πράγματα θα τους ζητούσε η παραγωγή να προσθέσουν; Στην εξωτερική τους εμφάνισή πρώτα απ’ όλα. Αλλά και στις ιδιότητές τους. Θα παρέμεναν όλοι απλοί παίκτες ή θα αποκτούσαν πρόσθετες υποχρεώσεις; Πώς θα εκμεταλλευόταν η παραγωγή του Έψιλον τα προσόντα του καθενός και ποια στοιχεία τους θα προσπαθούσε να αποκρύψει;

Τις υποθέσεις αυτού του crossover προσπαθήσαμε να τις κάνουμε εικόνες. Προσπαθήσαμε να βάλουμε δίπλα δίπλα τις πρώτες ημέρες των παικτών στο Survivor με τις πιθανές τους πρώτες ημέρες στο Survival. Δώδεκα επίλεκτοι παίκτες του Survivor που έμειναν αρκετό καιρό στο παιχνίδι. Δώδεκα κομάντο της επιβίωσης στην πιο δύσκολη αποστολή της ζωής τους. Να επιβιώσουν στο Έψιλον, να επιβιώσουν δίπλα στον Μένιο Φουρθιώτη και να ικανοποιήσουν τα τουλάχιστον 3.000.000 ορκισμένων οπαδών τηλεθεατών του καναλιού που είναι ο αριθμός εκκίνησης τηλεθέασης για το Survival.

Πατήστε πάνω στις εικόνες και δείτε πώς θα ήταν 12 παίκτες του Survivor αν έπαιζαν στο Survival