Όσα οι 3 «Μαχητές» και ο Ντάνος μαζί: Πόσα χρήματα έχουν βγάλει ήδη Σπαλιάρας–Βαλαβάνη
Βρείτε μας στο

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τη μέρα που το κοινό κλήθηκε να ψηφίσει για 24 ώρες τον αγαπημένο του παίκτη στο Survivor. Τα αποτελέσματα όπως ήταν λογικό δεν ανακοινώθηκαν ποτέ (για να μη χάσει το παιχνίδι το ενδιαφέρον του), αλλά επειδή ζούμε στην υπέροχη Ελλάδα, όπου όλοι γνωρίζουν τα πάντα, μέσα σε χρόνο dt… διέρρευσαν. Έγκριτοι δημοσιογράφοι απ’ όλα τα κανάλια και τα site παρουσίαζαν αποκλειστικά ρεπορτάζ με την κατάταξη των παικτών, σύμφωνα με την υποτιθέμενη ψηφοφορία του κοινού.

Στο ρεπορτάζ μάλιστα υπήρχαν και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για κάθε παίκτη όπως για παράδειγμα ότι τον Ντάνο τον ψήφισαν περισσότερο (άκουσον, άκουσον) γυναίκες, ενώ τον Μάριο (δεν ξανάγινε) τηλεθεατές από την Κύπρο…

ρετρό

Όπως θα θυμάστε λοιπόν, η (φερόμενη ως) κατάταξη των παικτών σύμφωνα με τα τηλεοπτικά (και όχι μόνο) ρεπορτάζ ήταν η εξής:

Γιώργος Αγγελόπουλος 38,3%

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης 38%

Κώστας Αναγνωστόπουλος 11,7%

Κωνσταντίνος Βασάλος 5,1%

Γιάννης Σπαλιάρας 4,9%

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Γιώργος Χρανιώτης 1%

Σάρα Εσκενάζυ 0,5%

Ευρυδίκη Βαλαβάνη 0,32%

Βο 0,18%

Από τότε, από την πλειονότητα των τηλεθεατών η συγκεκριμένη λίστα θεωρήθηκε πιο έγκυρη και απ’ την Wikipidia γι’ αυτό και σε κάθε αποχώρηση που δεν συμβάδιζε με τα «αποτελέσματα» της, ακούγονταν κραυγές για παρέμβαση ΣΚΑΪ και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Ότι δηλαδή ο ΣΚΑΪ έδιωξε τον Χρανιώτη και την Σάρα για να κρατήσει το δικό του παιδί, την Ευρυδίκη (!!!).

Τους φαινόταν λογικό να παρέμβει το κανάλι ρισκάροντας την αξιοπιστία του, για να κρατήσει παραπάνω την Βαλαβάνη, λες και είχε να κερδίσει κάτι.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση του Σπαλιάρα, ο οποίος επειδή στην περίφημη λίστα ήταν πιο κάτω απ’ τον Αναγνωστόπουλο, θεωρήθηκε βέβαιο ότι θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει.

Έτσι, βγήκε η φήμη ότι ο Mr 4000 θα ήταν ο επόμενος που θα κούναγε μαντήλι και θα επέστρεφε στη χώρα μας και όλοι το θεώρησαν δεδομένο. Μόνο που υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια η οποία χαλάει αυτή την τόσο ωραία ιστορία…

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας δεν τα ξέρει κανείς και δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, επειδή ακριβώς η εταιρία που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ. Οπότε όσα διαβάζετε για την κατάταξη των παικτών, δεν είναι πληροφορίες, αλλά απλές εκτιμήσεις των δημοσιογράφων που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας παρακολουθώντας το παιχνίδι. Ακόμα και για τους παίκτες της κορυφής, όσα διαβάζετε είναι εικασίες και όχι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει.

Και αν ακόμα αμφιβάλλετε για την αξιοπιστία των Spoilers δείτε το βίντεο και θα πειστείτε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν γίνεται να αποχωρήσει, καθώς σύμφωνα με τους ειδικους έχει αποχωρήσει ήδη! Πριν 2 εβδομάδες! Δείτε το απολαυστικό βίντεο…