Στο 1,1% η διαφορά Μάριου-Ντάνου: Ποιος πήρε κεφάλι στα αγωνίσματα πριν τον μεγάλο τελικό
Βρείτε μας στο

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του Survivor έχει αρχίσει. Οι περισσότεροι θεωρούν βέβαιο ότι η τελική μάχη θα δοθεί ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο. Ο Κύπριος έχει περάσει ήδη στον ημιτελικό και ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι το οποίο θα κρίνει τα πάντα. Όπως είπε ο Τανιμανίδης βέβαια αυτός που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα είναι ο κόσμος αφού (αν γίνουν όλα όσα είπε και δεν μπλόφαρε), δεν θα υπάρξουν αγωνίσματα ανάμεσα στους δυο φινάλιστ.

Παρόλα αυτά η σύγκριση των δυο κορυφαίων κατά γενική ομολογία παικτών στο αγωνιστικό κομμάτι δείχνει ότι αμφότεροι βρίσκονται δίκαια στην κορυφή καθώς είναι σε άλλο επίπεδο από τους συμπαίκτες του.

Μια ματιά στις επιδόσεις των 5 παικτών που είναι ακόμα στο παιχνίδι δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι ξεχώρισαν και ποιοι όχι.

Στο 1,1% η διαφορά Μάριου-Ντάνου: Ποιος πήρε κεφάλι στα αγωνίσματα πριν τον μεγάλο τελικό

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Σπαλιάρας πάει να σημειώσει ένα τρομερό ρεκόρ. Φλερτάρει με τον ημιτελικό ενώ την ίδια ώρα σε 162 αγώνες έχει 111 ήττες(!!!!) και μόλις 51 νίκες. Και όμως ο τίμιος Σπαλιάρας με τη βοήθεια του κοινού κατάφερε να βάλει τα γυαλιά στα φαβορί. Όποιος τον θεωρούσε εύκολο αντίπαλο το πλήρωσε πολύ ακριβά. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Αναγνωστόπουλος με ποσοστό νικών 54,7%. Σε 234 παιχνίδια ο μισθοφόρος έχει 128 νίκες και 106 ήττες. Λίγο πιο πάνω ο Βασάλος με ποσοστό 55,3%, ήτοι 141 νίκες και 114 ήττες.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο τρελός Κύπριος ο οποίος με μια αντεπίθεση διαρκείας μείωσε τη διαφορά από τον Ντάνο. Ο Μάριος με ποσοστό νικών 59,3% (150 νίκες, 103 ήττες) βρίσκεται μόλις 1,1% πίσω από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αν το Survivor τελείωνε σήμερα και κρινόταν μόνο από τις επιδόσεις των παικτών στα αγωνίσματα, μεγάλος νικητής θα ήταν ο Ντάνος, ο οποίος με ποσοστό νικών, 60,4% φιγουράρει στην πρώτη θέση, έχοντας 174 νίκες και 114 ήττες.

Θα συμβαδίζει άραγε η απόφαση του κόσμου, με την κατάταξη των παικτών στα αγωνίσματα ή το κοινό θα βάλει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι και θα επιλέξει με άλλα κριτήρια τον νικητή; Η λογική λέει ότι η τελική απόφαση θα είναι ένας συνδυασμός των δύο, και ότι όποιος από τους τρεις πρώτους (Ντάνος, Μάριος, Βασάλος) βγει νικητής, θα το αξίζει και αγωνιστικά καθώς οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες…

Εκτός αν γίνει η τεράστια έκπληξη και πάρει τη νίκη στο παιχνίδι ο Γιάννης Σπαλιάρας, τα ποσοστά του οποίου συγκρίνονται μόνο με της Λάουρας. Ποιος νοιάζεται όμως όταν ο Mr 4000 μας έχει χαρίσει μυθικές στιγμές σαν αυτή;

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»