επαγγέλματα
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τα επαγγέλματα των παικτών του Survivor μετά το τέλος του παιχνιδιού (Pics)

Το τέλος του παιχνιδιού είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επηρεάσει την επαγγελματική καριέρα των περισσοτέρων.

Το Survivor φτάνει στο τέλος του από μέρα σε μέρα. Όπως είναι λογικό όλοι έχουν πέσει πάνω στους 4 παίκτες που έφτασαν στον ημιτελικό και προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό. Σε λίγες μέρες όλοι οι παίκτες θα είναι πρώην παίκτες ριάλιτι επιβίωσης. Πέρα από την αναγνωρισιμότητα και την πρόσκαιρη παθιασμένη «αγάπη» του κόσμου οι ζωές τoυς θα δεχτούν μία πολύ δραματική αλλαγή. Την αλλαγή της επαγγελματικής τους καριέρας με αλλαγή στα επαγγέλματα πολλών εξ αυτών.

Δεν ξέρουμε για πόσο, ξέρουμε όμως ότι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα το υποστούν πολλοί. Άλλοι με επιλογή τους, άλλοι λόγω περιστάσεων, άλλοι λόγω πιέσεων.

Τα επαγγέλματα των παικτών του Survivor μετά το τέλος του παιχνιδιού (Pics)

Εξάλλου τα επαγγέλματα που είχαν δηλωθεί για κάθε παίκτη του Survivor ήταν ελλιπή, κάποια από αυτά επιλεγμένα μεταξύ πολλών άλλων και αρκετά από αυτά δεν ήταν καν επαγγέλματα. Κάποιοι παίκτες σαν τον Πάνο ή τον Κώστα Αναγνωστόπουλο δήλωσαν ή τους ζητήθηκε να δηλώσουν ως επαγγέλματα κάποιες δευτερεύουσες ή ολιγόμηνες ασχολίες τους. Πχ μάνατζερ ράγκμπι, μισθοφόρος. Ενώ όπως αποδείχτηκε είχαν άλλα επαγγέλματα που τους έδιναν τον άρτον ημών τον επιούσιον. Άλλοι παίκτες όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος, έβαλαν μπροστά εποχιακά επαγγέλματα όπως δάσκαλος θαλάσσιου σκι ενώ στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εξασκούν άλλο επάγγελμα.

Τα επαγγέλματα των παικτών του Survivor μετά το τέλος του παιχνιδιού (Pics)

Όσο περνάει ο καιρός και η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο Survivor ξεκινά, τόσο κάποιοι από τους παίκτες του φετινού θα εντείνουν τις προσπάθειές τους να εκμεταλλευτούν επαγγελματικά την παρουσία τους στο παιχνίδι.

Στη λογική αυτή και επειδή ο χρόνος πιέζει κάποιους πολύ, αποφασίσουμε να σας δώσουμε από τώρα τις δικές μας προτάσεις-προβλέψεις για το ποια θα είναι τα νέα επαγγέλματα των παικτών του Survivor. Υπενθυμίζοντας βέβαια ποια είναι τα μέχρι στιγμής δηλωμένα στους μήνες αυτούς που διήρκεσε το παιχνίδι. Δεν έχεις παρά να πατήσεις την κάθε φωτογραφία με το τωρινό επάγγελμα-απασχόληση του κάθε παίκτη. Η κάρτα θα περιστραφεί και θα σου δείξει το επόμενό του σύμφωνα με τη μαγική σφαίρα του Menshouse.

Πάτησε πάνω στις φωτογραφίες για να αποκαλυφθούν τα νέα επαγγέλματα των παικτών του Survivor μετά το τέλος του παιχνιδιού

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…