Survival
Βρείτε μας στο

Μπορεί σήμερα το Survivor να τελειώνει ύστερα από σχεδόν 5 μήνες, όμως ουδείς ασχολείται. Όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο νέο Survivor, το οποίο έρχεται μέσα απ’ τη συχνότητα του «Ε».

Το Survival έρχεται στις 28/9 και από το πρώτο τρέιλερ κατόρθωσε να κλέψει τις εντυπώσεις. Οι ήχοι των γλάρων και του κύματος, σε συνδυασμό με τη μυστηριακή ατμόσφαιρα, έκαναν τον τηλεθεατή να έχει βάσιμες ελπίδες ότι το νέο προϊόν του «Ε» θα είναι καλύτερο και απ’ το Star Academy ακόμα.

Και αν το τρέιλερ ήταν το πρώτο τυράκι, η συνέχεια δόθηκε σήμερα, με δελτίο Τύπου του καναλιού. Το «Ε» έδωσε για πρώτη φορά στοιχεία για το νέο του reality. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το μυστικό της επιβίωσης κρύβεται στην Ελλάδα !!

Σε μια από τις αμέτρητες όμορφες τοποθεσίες που διαθέτει η χώρα μας, δυο ομάδες δοκιμάζουν τις αντοχές τους, αλλά … και τις δικές σας… Το μυστικό της επιβίωσης θα αποκαλύπτεται σταδιακά μέσα από μια συναρπαστική διαδικασία τόσο σκληρή όσο και απρόβλεπτη !

SURVIVAL SECRET !!
Έρχεται στο… EPSILON!

Μπορεί το δελτίο να μην ξεκαθάρισε, αν τελικά το Survival θα γίνει στην Κουρούτα, όμως έδωσε στο κοινό ένα νέο στοιχείο για να το γοητεύσει. Την αφίσα του Survival, η οποία είναι ένα πραγματικό αριστούργημα. Ένα αληθινό έργο τέχνης.

Δείτε το (δεν είναι troll, είναι η πραγματική αφίσα) και ετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί όπως μαθαίνουμε οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και θα είναι πολλές…

Δεν υπάρχει: Η πρώτη αφίσα του «Ε» για το «Survival» είναι ανεπανάληπτη (Pic)

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Θυμηθείτε και το τρέιλερ του παιχνιδιού!