Θέση #3
Βρείτε μας στο
EXTRAS

6 αποτυχημένα προϊόντα που όλοι θα ήθελαν να ξεχάσουν! (Pics)

Ίσως το «ηλίθιες» να είναι λίγο βαρύς ως χαρακτηρισμός, αλλά πραγματικά ίσως δεν έχει εφευρεθεί ακόμη η σωστή λέξη γι' αυτές.

Οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν πως οι μεγαλύτερες εφευρέσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι η φωτιά, ο ηλεκτρισμός, το ίντερνετ, το καλαμάκι για τον καφέ και οι καλοκαιρινές μεταγραφές. Φυσικά, εμείς οι πραγματικοί μερακλήδες δεν πρόκειται ποτέ να δώσουμε τέτοιες τυποποιημένες και προκάτ απαντήσεις. Αντίθετα, εκτιμάμε πάντα καινοτομίες που βοήθησαν το είδος μας να κατέβει από τα δέντρα και να κοιτάξει μπροστά. Πρόκειται για απλές, μικρές κατασκευές που μας συντροφεύουν κι έρχονται να μας βοηθήσουν όταν δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη χείρα βοηθείας. Όπως για παράδειγμα, το χεράκι για να ξύνεις την πλάτη σου, το οποίο βρίσκει θέση σε οποιοδήποτε top-10 τεράστιων ανακαλύψεων. Ένα έπος και μια απόδειξη ότι το ανθρώπινο μυαλό δεν γνωρίζει από όρια όταν πιάνει φαγούρα σε σημείο που δεν φτάνουν τα άκρα μας.

6 αποτυχημένα προϊόντα που όλοι θα ήθελαν να ξεχάσουν! (Pics)

Ωστόσο πίσω από κάθε επιτυχημένη καινοτομία, όπως το χεράκι για το ξύσιμο, το πωπωβρυσάκι ή το γαμωσκαλοπατάκι του μπάνιο, κρύβονται αμέτρητες αποτυχημένες απόπειρες.

Η νέα κόκα κόλα

Τα τελευταία 30 χρόνια η κυριαρχία της κόκα κόλα έναντι της πέπσι θεωρείται δεδομένη. Δεν ήταν όμως πάντοτε έτσι και για να αλλάξει χέρια η κορυφή χρειάστηκε μια -ηλίθια όπως αποδείχτηκε- ιδέα. Τον Απρίλιο του 1985 η εταιρεία κυκλοφόρησε τη νέα κόκα κόλα αποσύροντας την παλιά συνταγή. Τα… γαμωσταυρίδια στο τηλεφωνικό κέντρο στην Ατλάντα έπεσαν βροχή, με συνέπεια μόλις 3 μήνες μετά το προϊόν να αποσυρθεί για πάντα. Στα ράφια επέστρεψε η παλιά συνταγή και η δίψα (κυριολεκτικά) του κόσμου ήταν τέτοια που την έστειλαν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων. Κι όλα αυτά από ένα λάθος. Άξιος ο μισθός σας κύριοι, που είχατε και τα μούτρα να βγάλετε στην κυκλοφορία και την αηδία με τη βανίλια.

Καταλάβατε τουλάχιστον ποιος είναι ο πρωταγωνιστής που αργότερα έγινε διάσημος από το Breaking Bad, bitches;

Μάσκα ηλεκτρικού μασάζ

Σίγουρα έχετε βρεθεί στη δύσκολη θέση να γυρίσει κάποιος ξαφνικά στο δρόμο και να σας πει «ρε πού πας με αυτά τα μούτρα»; Πράγμα που ενδεχομένως πλήξει την αυτοπεποίθησή σας. Εάν εκτός από κακάσχημοι είστε και μπατίρηδες, είναι δύσκολο να καταφύγετε σε πλαστικό χειρουργό, οπότε μια απλή πλαστική σακούλα σούπερ μάρκετ θα μπορούσε να αποδειχθεί αρκετή. Ωστόσο υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε το πρόσωπο των ονείρων σας. Ακόμη κι αν έχετε εντελώς ηλίθιες ιδέες, κάποιος θα δοκιμάσει να τις υλοποιήσει. Όπως, να πούμε, η συσκευή που υπόσχεται λακκάκια στα μάγουλα…

6 αποτυχημένα προϊόντα που όλοι θα ήθελαν να ξεχάσουν! (Pics)

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Δεκαετίες μετά ο καπιταλισμός και η τεχνολογία ήρθε να προσθέσει ακόμη ένα όπλο για τη φαρέτρα σας στο κυνήγι μιας κανονικής μουτράκλας. Μία λύση ιδιαίτερα προσιτή και διαδεδομένη μεταξύ όσων πάντα ήθελαν μια μάσκα μανιακού δολοφόνου ή μέλους αποκρυφιστικής οργάνωσης με τάση για θυσίες και ομαδικά όργια τύπου «Μάτια Ερμητικά Κλειστά».

Στυλό Bic για γυναίκες

Εάν υπάρχει ορισμός του WTF είναι η απόφαση της γνωστής εταιρείας να λανσάρει στην αγορά σειρά στυλό, ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες. Τι σημαίνει αυτό; Κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Θα πάθει κάτι το εργαλείο εάν νιώσει πως βρίσκεται στο βαρύ, ροζιασμένο χέρι ενός άντρα; Μήπως είναι εφοδιασμένο με ειδικό αόρατο μελάνι για τα αντρικά μάτια; Πραγματικά, WTF; Το μόνο που σου έρχεται στο μυαλό είναι παλιομοδίτικα, φαλλοκρατικά αστεία, τα οποία δεν έχουν καμία θέση στις σύγχρονες κοινωνίες. Όπως και τα Bic for Her στις σύγχρονες κασετίνες. Πάλι καλά που δεν λάνσαραν το προϊόν με καμιά ατάκα του στυλ «κάνει το γράψιμο τόσο απλό που ακόμη και οι γυναίκες τα καταφέρνουν»…

Πλυντήριο σκύλων

ΟΚ, όλοι συμφωνούμε ότι το δυσκολότερο μέρος της σχέσης μας με ένα σκύλο είναι η ώρα του μπάνιου. Εκτός κι αν μιλάμε για τους περήφανους κηδεμόνες σκύλων όπως τα ριτρίβερ και τα λαμπραντόρ, τα οποία ως γνωστόν είναι πρεζάκια με νερό και μπαλάκια.

Για τους υπόλοιπους το μπάνιο είναι μια διαδικασία που δοκιμάζει τα όρια της σχέσης σας. Κάποιοι αποφάσισαν να δώσουν τέλος σε αυτό το μαρτύριο ανακαλύπτοντας το πλυντήριο σκύλων. Το οποίο, εδώ που τα λέμε, μοιάζει να είναι το Γκουαντάναμο των κυνοειδών και ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να τους συμβεί. Με εξαίρεση ίσως one way εισιτήριο για φεστιβάλ στην Κίνα. If you catch my drift…

Και το ιδανικό φινάλε

Παραμένουμε στο χώρο των ειδών υγιεινής (όχι διατροφής Λαίδη Άντζελά μου). Αλλάζουμε, όμως κατηγορία. Θυμάστε το χεράκι ξυσίματος πλάτης, το οποίο ΟΛΟΙ παραδεχόμαστε πως είναι η κορυφαία εφεύρεση στην ιστορία των κορυφαίων εφευρέσεων; Ωραία! Συνδυάστε το με ένα απλό ξεσκονηστήρι. Το έχετε σαν εικόνα; Ναι; Υπέροχα! Τώρα προσπαθήστε να φανταστείτε ένα τέτοιο πράγμα που αντί για φτερά ή ξεσκονόπανο, στην άκρη του έχει χαρτί υγείας. Νομίζω πως όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε την αηδιαστική και άβολη συνέχεια. Αν, πάντως, έχετε ακόμη απορίες (και άντερα) δείτε το παρακάτω βίντεο.